Отговори
# 270
3аплата, които раждат детенце и после плащат на висококвалифицирани дойки и бейбиситьри да се грижат по-най добрия начин 3а него....

Браво! Ей на това му викам разумен свободен избор на съвременна та жена - кариеристка! Кеф и да роди и да си гони кариерата, но се е погрижила детето да получи най-доброто! А не по лесния начин, бутай АМ и пей сърце... В България такова чудо - дойка не съществува. Аз като човек с възможности, като започнах да издишам към 9-тия месец с кърменето, света обърнах да намеря и продължа още малко с кърма да го храня поне от части, банката за кърма ми отказа - даже с алергия да го бях изкарала, пак нямаше да ми дадат, защото бил много голям, ходих през 3 квартала когато беше болен да взимам кърма от друга майка, кварталните мами тогава ми помогнаха  Hug Диан има сума ти млечни братя и сестри. После месеци наред следих във форума когато някоя кърмачка се оплаче, че и свършва мястото във фризера, да я освободя, но никоя не се съгласи - предпочитат да си правят кърмата на сапун и крем карамел... А бях готова да дам по 7 лв за литър кърма, както плаща БМК. Да имаше някоя дойка под ръка...

# 271
Наде, няма страшно, ще се справиш! Подобно чувство ще ни съпътста винаги - без значение дали оставяме детето си, за да тръгнем на работа на 1, 2 или 10 години. Просто това е нормално майчинско чувство  Hug Но в края на краищата нали правим всичко заради тях. Аз например предпочитам да си го гледам, но не мога да си го позволя и напролет го давам на ясла... Знам, че ще е трудно, но не го правя за кеф...

# 272
Много гадно  Confused Хич не ми се и мисли как ще си оставя детенцето и ще тръгна да работя. Знам, че скоро му идва времето, но хич не ми се иска Sad Пък и честно да ви кажа бих предпочела да го дам на ясла отколкото да му хващам детегледачка, това щото не искам малчо да се привързва към друга жена, пък и никога не бих могла да й имам доверие, че ще ми гледа детето достатъчно добре  Tired
nadiagen не искам да ти навявам кофти мисли, сигурно ти е достатъчно тежко, просто споделям мнение, извини ме ако има нещо Praynig Hug Знам, че се налага и ти съчувствам искрено  Hug

Тони, що толкова се косиш за отверката не разбирам newsm78 От всички професии могат да се вадят добри пари, стига да ти идват отвътре   bouquet Пък и отверка е доста изпозван инструмент, ти за каква професия я нарече? Да не говорим , че само Господ знае какви ще ни станат дечицата, само да са живи и здрави милите  Heart Eyes
А твоите снимки качи ли? Пусни линк, че много искам да ги видя  Praynig

Амейче, Вени добре се е справила с обясненията, но ако имаш още въпроси, моля, питай  Hug

# 273
  • София
nadiagen, това с връщането на работа.... доста кофти момент.... Аз още докато бременеех с Ида се надявах тайничко (от колегите) да застъпя 2 майчинства. И благодаря на Бог, че така добре се стекоха нещата при нас в това отношение.
Но пък обратната страна на медала също я има - след мин. 3 г. в къщи (с еднообразното ежедневие около малчовците) колко ще ми е КПД-то??? Thinking
Та настрой се положително и всичко ще е наред! Hug

Днес мина и нашия прощъпулник. Аз докато се подготвяме все се притеснявах, как няма да тръгне беба накъдето трябва... Joy  и детето даже задмина очакванията ми.
Първо се ошашави от възклицанията на "Тесния кръг гости", полсе питката направи завой и Ида с нея. Върнаме я на покривката - ама детето по послани неща на пода не ходи - ами си седи.  hahaha  Полази малко, после походи, заобиколи масата, падна и се разплака. Успокоих я - и резултата:
Дълго време натиска калкулатора по копчетата, но не го взе. И после:
1. портфейл - банкер
2. Ножица - наречена за хирург
3. Един инструмент на тати - наречен за наследник на фирмата му hahaha

Как се съчетават тези неща - не ми е ясно, но живота ще покаже. bowuu

А всъщност при наричането татко й пусна голям лаф: "Какви са тези лекар, зъболекар, художник... Трябва да наричаме - ще работи като такава при мен, или като онакава при мен, или като третапри мен, ..." Само за пояснение - той се занимава с хидроизолации hahaha Голям избор й дава, още от сега!!!  Joy

А Ида ме изуми с издържливостта си днес - беше като с допинг! Стана 2 ч по-рано от обикновено, не заспа следобед и за минута и издържа в бесни игри и обикаляне чак до 21.30! То народа си го е казал - "Луд умора няма!"

Последна редакция: сб, 25 ное 2006, 23:00 от ara75

# 274
 hahaha Супер весел прощъпулник ше да е било  Joy

# 275
  • welcome to the Jungle
  bouquet Честити прощапулници на Ида и Вики! Пожелавам им да растат здрави и да направят бляскави кариери!   bouquet

Снимките от прощапулника на Вики са фантастични, а дечицата ....ммммммм... толкова милички и хубавки  Peace! Иска ми се да ги нацелувам и напрегръщам всичките  Hug!

Наде, миличка, ще преживееш всички тези угризения. Ако трябва, даже си и поплачи, когато ти се плаче за това. Но това е живота, от тук насетне животът на дечицата ще е все по-самостоятелен, ние - все по-пасивни ( в смисъл - ще се грижим повече за материалното съществуване) в отглеждането. По-важното е, да сте здрави и да намерите щастието и в новата подредба на ежедневието. Вярвам, че когато ти отпадне рутинното отглеждане на детето, ще преоткриеш колко много можеш и искаш да му даваш във времето, когато сте заедно   bouquet.
Благодаря ти, че сподели с нас твоите чувства - така хем ще ти стане по-леко, хем ще ни помогнеш по-лесно да превъзмогне всяка една от нас този емоционален шок   bouquet

Амеи, намерих нещо дребничко, за което да се зарадвам, че съм в България, а не в Швейцария  Mr. Green  Joy

Асенцеее, мила, БЪДИ ОСТОРОЖНА със заглавието  Hug. Действаш като магьосница на малките юлчета   Heart Eyes!

Последна редакция: сб, 25 ное 2006, 23:51 от Lioness

# 276
Здравейте, мили мами и от мен!  Hug Hug Hug Hug Hug
В момента съм на компютърен курс от работата и докато обясняват на другите за интернета, аз се възползвам да ви проверя как сте.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Имам мнооооооого за четене, но това ще е друг път! Wink
smile3525 newsm51Искам първо да поздравя всички малки- порастнали човечета, които съм пропуснала да поздравя за най- важният им рожден ден. Нацелувайте ги много от мен, макар и със закъснение.   newsm51 smile3525
Поздравявам и всички, които са имали поводи през това време- мами, татковци и ходещи дечица.  bouquet
А, не на последно място и поздравления и прекрасни пожелания на всички мами, които отново очакват бебочета.   bouquet Ле- леееееее, много ви завиждам, чак се замислям и аз за трето.  Flutter
На кратко, новото при нас е, че вече ходим. Правихме си прощапулка и Кая се хвана първо за един ибришим, а след него четка за рисуване, така че професията ни най- вероятно ще е моден дизайнер по мое усмотрение  bowuu
Хайде, чао за сега да не прекалявам с благоразположението на останалите курсисти!
Обещавам да влизам по- честичко вече за кой ли път! Embarassed

# 277
Галето пак го каза най-добре   bouquet

Амеи, намерих нещо дребничко, за което да се зарадвам, че съм в България, а не в Швейцария  Mr. Green  Joy

А дребничко, бе Crossing Arms

При нас скоро се очаква, здраве и живот, да сменяме страната също, ако всичко върви наред, де, още не е 100% сигурно, но е много вероятно. Та ни предстои огромна промяна, та да видим как ше се справим, малко се притеснявам  Tired

# 278
Новата тема е вече факт - дано ви хареса Grinning

Общи условия

Активация на акаунт