Отговори
# 240
  • в шоки-land
Е-е-е, Амейче, айде, бе, мила, вече щях да питам къде се изгуби Rolling Eyes
/quote]

ето ме, Бубка, ама само си чета Embarassed  Hug Heart Eyes....
и ние бяхме на детско 3оо...там всички жувотни папат пуканки Joy Joy Joy...не се шегувам...има едно фемили львове - мама, тати и 3 малки, нагьват пуканки ooooh!....ама и рьмжат Naughty...а маймуните си ги в3имат от рьката ти....малкото я3ди 3а пьрви пьт пони и се ра3топи от кеф...сега си имам ра3топено шоколадче Joy Joy Joy

сега да питам нещо - кога ви се будят малчовците сутрин....алекс се научи да се буди в 6 и няма 3аспиване после....преди можех да го 3альжа, че се унасяше на гьрдата, ама сега с това шише ooooh!.....само а3 ли сьм така или има и други ранобудници?

# 241
Ооо, Виктор се буди към 8, което на мен ми се струва рано и ми се спи, но вече почти съм свикнала. Включително и снощи, когато заспа в 18.30, днес стана в 8. Направо невероятно, отдавна не ми беше правил този номер.
Утре ще правим прощъпулник на голямото ми момче, той преди доста време проходи, но чак сега се наканих. надявам се да присъстват 3 мами от тук!  Heart Eyes После ще показвам снимки.

# 242
И Гогата се буди най-рано 8 без нещо, но около 8 горе-долу. Имахме проблеми само като се смени времето, но иначе сме си така. Случвало се е да се буди към 6 или 7, но аз го гушвам и заспивам и после като се събудя разбирам, че и той е бил заспал Rolling Eyes

Амейче я разправяй как стоят там условията с майчинството като пари и времетраене. Много ми е интересно Peace

# 243
  • в шоки-land
Бубка, майчинството е само 12 седмици, т.е 3 месеца, после трябва да се вьрнеш на работа, ако искаш да работиш...неплатена отпуска не сьществува....иначе 3ависи от кантона, в който си, детските варират от около 150 до 200 франка на месец.....
вие как сте с Гого?

# 244
Екстра сме, пантата лудее яко, направо ме побърква. Сега е на фаза - всичко хвърлям и само троши играчки ooooh! и не мога да го отуча. Нещо се е скофтил от 2-3 дни дано са зъби, а да не е нов характер  Whistling

А вие как сте? Ама много малко 3 мес, после какво го  правят детето, на ясли сигурно newsm78 Ама много малко ми се струва все пак Thinking Ти работиш ли или си решила да си го погледаш малко?

# 245
  • в шоки-land
не сьм работила, май няма и да работя в скоро време Crazy....татито ни не дава Laughing...а и работим по вьпроса 3а ново попьлнение в фемилито, така че работата сьвсем отива на 3аден план Mr. Green

# 246
не сьм работила, май няма и да работя в скоро време Crazy....татито ни не дава Laughing...а и работим по вьпроса 3а ново попьлнение в фемилито, така че работата сьвсем отива на 3аден план Mr. Green
И на мен ми стана интересно! Как така на 3 месеца, после какво предлага държавата, ако майката се върне на работа, кой да го гледа това дете? И нали уж на запад много повече се стимулира кърменето, даже до 6-тия месец - никакво захранване и вода, само на кърма, как така ще се връща майката толкова рано на работа? Предполагам, че масово не се връщат майките при вас толкова рано и мъжете им ги издържат, но ми е странно как така го е измислила държавата?!

# 247
Така, ето предложенията за партито:

Барбарони1 - 11ч.-10.12.
Барбарони 2 -11ч. на 9.12.
Приказка - 10ч. на 10.12.
Смехорани http://www.smehorani.com/ - 11ч. или 18ч. на 10.12.  (ако някои има отзиви за този клуб да каже)

В "Приказка..." бяха много любезни, казаха ми че ще направят каквото поискаме.
Ако ви устроива този ранен час кажете.
В "Смехорани" искат капаро 20лв. също бяха доста любезни, но не знам каква е обставонката там.
Аз лично съм за 10.12. - или в Барбарони 1 от 11ч. или в "Приказка.." от 10ч.
Ако "Смехораните" са добри може там от 18ч.

Сега май е време да си кажете кой ще дойде и къде предпочита, че нямаме много време  Simple Smile

# 248
  • welcome to the Jungle
Amei!!!
  Хайде, час по-скоро да влизаш в отбора на големеещите коремчета   bouquet !!! Лъвчетата попривършват, ама деви, везни - са все хубваки зодии  Blush!

Джиджи, страхотна си!

Въпреки, че Барбарони 2 са ми много удобни, ще предложа да се срещнем на по-централно място, за да може всяка мама от всяка точка на града - да й е удобно да дойде.
Джиджи, ако можеш да споделиш - къде са адресите на тези клубове - ще е добре, за ориентир.

Предлагам срещата да е от 10 ч., защото повечкото малчугани и малчуганки спят по обед  Blush. Игра от 10 до 12 и после да спят блаженно  Heart Eyes.
За подаръчетата - 5-7 лв е чудесна миза. Приемам с удоволствие  bowuu

# 249
Ами то най-централното е в Центъра  Mr. Green  Wink

Но ето адресите на клубчетата:

Барбарони1,2 - http://www.barbaroni.com/map.htm
Приказка без край - http://prikazka.net/?cat=7
Смехорани - http://www.smehorani.com/contact.htm

Между другото, ако нещо никъде не стане и не сте доволни от предложенията - имам и едно също хубаво предложение - в ГУДИС - ще вземем и по една домашна играчка пускаме ги в отделението за игра и готово.

Последна редакция: чт, 23 ное 2006, 17:09 от Gigi

# 250
  • В средата на времето
Аз също съм за 10 часа, а за клуба - нямам претенции..всичките са ми далече. .. Grinning

# 251
Аз също съм без претенции за клуба , защото и на нас ни е еднакво далече, но се надявам искренно че ще дойдеме. А 10ч. и според мен е идеален час, защото и ние около 12,30 ядеме и 13ч. спиме, така че .....

Емчо и той се буди около 8ч. сутринта, понякога и към 9ч.-9,30ч., но това когато е имало изпълнения през нощта и не е спал хубаво, та откарваме до по-късно иначе 8-8,30ч. най-късно започва да мърмори.

# 252
Измислих една страхотна нова играчка на Диан, от която е възхитен и от 2 часа насам, все едно няма дете в къщи!
Помолих мъжа ми да донесе една развалена клавиатура от работата си, отрязах и кабела, измих я хубаво с веро и вече му е новата любима играчка. bowuu
Даже от време на време му я дърпам аз да цъкам на нея и той се сърди и не ми я дава. Joy

# 253
Емчо след като ми счупи моята му я дадох, но тя не му е интересна, и пак дърпа тази която ми е вързана към РС-то. А другата стои в коша с играчките, но никакво внимание не и обръща. Но щом се добере до работещата и започва да щрака по всички копчета - рестартире го, влиза в нет-а, в някакви незнаини сайтове без да иска, и къде ли още не. Незнам къде да го преместя вече.

# 254
  • Варна.
и при нас събуждането е около 8 часа, обикновено аз ставам към 7 или 7.30 и гледам да поприготвя някои неща, аз да си изпия кафето,на таткото кафето, закуската, сока, да приготвя дрехите и по някое време чувам Калина да бърбори в леглото. оставям я известно време да се разсъни и закусва, тя яде само суха закуска, никакви каши, никакви макарони, най-често кроасан със сирене, принцеса, филия с масло, пробвах няколко пъти лютеница но не я хареса. яде си сама на стола, нарязвам на по-големи кубчета и я оставям.
с говоренето не е много на дневен ред, казва мама, тати, кука, ту-ту-уа като не може да си намери нещо, на кучето казва ти-ти, а тя е кики, което не е трудно да каже. знае имената на повечето предмети по ежедневие, носи ми ако искам нещо.
с гърнето - кота нула(както някой беше казал), нито си казва нито стои на него.
Бубка - май ще пием кафе по коледа.

Общи условия

Активация на акаунт