Отговори
# 105
Смарт часовника ми е първа необходимост. Не го нося само през нощта или когато чистя или готвя, защото го пазя.

# 106
Desi67, Роки, покажете какво сте си харесали/купили!

Смарт часовник бих си купила заради функцията мерене на кръвно.
Ето я. На последната снимка е с тези, които харесах и напомнят твоите.
 https://instagram.com/lilya_?utm_medium=copy_link

# 107
Лино, подкрепям те. И аз не харесвам изброените неща.

# 108
За мен най-полезната функция на тези смарт часовници е, че спрях да чувам звъненето на телефон, а това ми носеше стрес. Сега винаги знам кой ме търси с леко вибриране на китката, и с бърз преглед виждам целия си поток от информация, знам кое е важно и кое може да почака. Всякакви други екстри си имат добавена стойност, най-вече спортни измервания. Не го свалям, освен под душа.

# 109
Защо ми модерираха мнението и ми изтриха новото палтенце, така и не разбрах. Не стига, че ми е рано да го облека, ами и снимката махнаха. Като не мисля, че беше реклама на някого. Умишлено гледах и етикета да не се вижда. Както и да е.

Последна редакция: пт, 04 фев 2022, 18:00 от Desi.67

# 110
Много е хубаво палтенцето. Да си го носиш с кеф.

# 111
  • София
Имам и смарт -часовник, но си предпочитам аналоговите. Те са ми част от акаесоарите към облеклото. Имам 5-6 в комбинации със съответните бижута. Въобще мислила съм ги като аксесоар. 😉
Смарт-часовникът го нося само като спортувам или съм на излет в планината. При мен е суета това с часовниците. Иначе съм фен на всякакви технологични джаджи, но чак толкова практична - не съм Mr. Green

# 112
Деси, хубави са, ако не ти се подбиват краката на толкова ниско, аз не мога.

# 113
Сигурно ще се подбиват. Просто ми харесаха как стоят с панталон с по широк крачол. Точно както ги е съчетала и тя. Не бих си купила такива и по другата  причина аз. Просто си ги представям на нежни и малки крачета. Не на моя 39 номер.

# 114
  • София
Ето

Не искам смарт часовник, защото си имам определени лични причини понякога да "не си чувам" телефона.

# 115
Такива , но на Стив Мадън имат и двете деца, и казват, че са много удобни.

# 116
Благодаря, че си пуснала нова тема, Мими Hug
Не ми остава никакво време и почти не успявам да влизам във форума. Но, все пак поглеждам тук от време на време.
На въпроса за бижутата - нося много и най-различни. Обеци - винаги, плюс колиета понякога. Пръстените започнах да не мога да търпя на ръцете си по някаква причина, от години не съм слагала. Гривни - тънки, тип верижка понякога, масивни - много рядко. Часовници не нося.

# 117
Много е важно при тези обувки да не убият отгоре / отстрани на крака.

# 118
Подобни намирам в Pepina и то точно 39 номер
Черните ми харесват, ще придобият съвсем друг вид ако се освежат с нещо, но ще е нужно съдействие от качествен обущар.

# 119
  • София
Може да си налепиш някакви камъчета на тока.
Аз лично исках точно черни велурени.

Общи условия

Активация на акаунт