Отговори
# 90
  • София
Аз си купих подобни черни Мери Джейн, защото в магазина много ме изкефиха с къси дънки. Мислех да ги нося и с пола и рокля. Обаче на улицата ме дразнят тънките подметки, отзад ми убиват, изглеждат ми лелски ... и не ги нося.

# 91
Да се запиша в новата тема и аз...

Нося само халката ...нямам други пръстени...
По въпроса за старите дрехи-трудно се разделям, въпреки че откакто НМ са в Бг връщам доста...И аз имам една рокля черна , къса, с полуполо яка , която съм купила за студентския празник в трети курс (1993), много пъти ме е спасявала...не съм я носила последните десет, ама си седи в гардероба...както и един летен пуловер на 20 + години (лятото го показах , бял на дупки)...него го нося...практичен ми е, а не само от сантимент...Много пъти се случва да  купя нещо, след това не го поглеждам и след година го скъсвам от носене...

Вчера и днес си разходих новата шапка...докато е още зима...

Последна редакция: сб, 05 фев 2022, 11:28 от kativita

# 92
И на мен ми харесват обувките и имам такъв модел, но и аз като Рокси не ги нося, точно защото са с тънка подметка и усещам всяка неравност и камъче по улиците.

За часовниците.
В ежедневието си нося Swatch-ове като ги комбинирам по цвят с дрехата, с която съм.

Катавита, страхотна е шапката ти! Много свежа и тренди. Simple Smile

Последна редакция: пт, 04 фев 2022, 16:36 от Sysly

# 93
Новата шапка много ми харесва kativita. Комбинацията на оранжево със синьо е изключително благодатна за всички сезони.

# 94
  • София
Така съм свикнала със смарт часовника, че го нося постоянно и не го сменям, което отчитам за грешка.

# 95
Така съм свикнала със смарт часовника, че го нося постоянно и не го сменям, което отчитам за грешка.
Такова чудо не бих купила поне докато има аналогови. Предпочитам аз да съм по-умна от вещите си. Smile

# 96
Sysly, понякога си мисля, че съм единствената, която не иска смарт часовник и не харесва силиконови каишки Grinning

# 97
Аз също не ги харесвам , но по други причини. Смятам, че създават стрес.

# 98
Linofrina, и аз така мислех за силиконовите, докато не пробвах. Сега вече и за час не издържам металните си /истински/ според ММ часовници. И до днес ме поднася, че такива часовници каквито нося, навремето слагали в Зрънчо. Joy На мен са ми леки, комфортни, не ме дразнят и не ми запотяват.
Най-вероятно е така и със смартовете....Simple Smile

# 99
Desi67, Роки, покажете какво сте си харесали/купили!

Смарт часовник бих си купила заради функцията мерене на кръвно.

# 100
А аз не очаквах толкова да се тачат все още аналоговите часовници, без функци и т.н., а да се носят като част от бижутата и допълнение към облеклото. В моето обкръжение всички са със смарт часовник/гривна или не носят никакъв.

# 101
Смарт часовник бих си купила заради функцията мерене на кръвно.
Не се лъжи, че това е плюс. Няма по-голям стрес за организма от това на всеки пет минути да си гледаш какво ти е кръвното.
Хубав апарат за кръвно и мерене сутрин и вечер е достатъчно при проблеми. А, ако нямаш такива в седмицата веднъж е повече от достатъчно. От лекарите и от собствен опит знам, не говоря наизуст. Wink

# 102
  • Виена
Аз нося механичен часовник, понякога слагам и часовници бижута. Смарт часовниците, въпреки че много от тях са скъпи, ми евтинеят. Пластмасови, плоски, няма функция, която да добавя стойност за мен. Може би защото ползвам в ежедневието си три мобилни телефона, часовникът ви идва в повече просто

# 103
Силиконовите и кожените каишки ми запотявят китките. Чувствам се добре само с метални. Нямам потребност да знам изразходените калории, направените крачки и др.показатели. Не бих го използвала и за разговори, та съвсем няма смисъл, а когато спортувам, не търпя  нищо по ръцете си.

# 104
Мина ми мерака както за гривни, така и за обикновени часовници, или Смарт часовници. Вече не понасям нищо на ръцете си.
Стари дрехи, които не нося подарявам или хвърлям.

Общи условия

Активация на акаунт