Отговори
# 75
Аз пък си пазя старите дрехи (стига да не са повредени разбира се). И периодично си ги подносвам Simple Smile.
Има и такива, които само си ги пробвам пред огледалото, като едно прекрасна мини рокля в светло лилаво ушита лично от мен през далечната година, когато завърших средното си образование. Все още ми стои добре, но наистина е твърде мини за настоящата ми възраст Simple Smile.

# 76
Стари дрехи пазя като сантиментален спомен. Нищо, че много обичам да хвърлям. Пазя неща от началото на 90-те, а при майка ми имам от 80-те. Свързвам ги с нещо и ми е носталгично.
Вдъхновена от дискусията тук, вчера си поръчах пръстен с череп Grinning Обожавам хард-а. Като пристигне ще го покажа. Фин и стилен е.

# 77
Пепа, аз имам един чифт обеци - черепчета. Само дето нямам спомен да съм ги слагала дори веднъж. Ти къде ще носиш пръстена и с какво ще го съчетаваш?

# 78
Аз имам бухалчета висящи, треперливи такива… също не са слагани

# 79
Ами в ежедневието. Това е стомана - като 95 процента от бижутата ми. Работата ми е такава, че не мога (а и не искам) да ходя нагласена. Тоест с дънки и всичко ежедневно. Череп не предполага малка черна рокля все пак Grinning

# 80
  • На острова
Точно малка черна рокля е единствената сантиментална дреха, която пазя. На майка ми беше, мисля си я стеснявах малко като ми я даде, с много хубава ластична материя, като цвят не е мръднала. Това е снимка от преди 5-6 години някъде и мисля съм с 5-6 кг. по лека 😁 не съм я обличала наскоро, че е и леко къса, не мини, но доста над колената.

Скрит текст:

# 81
Аз като момиче дълго време носих лятна копринена рокля на майка ми (тя почина, като бях дете). Яд ме е, че най-вероятно някъде съм я изхвърлила през годините. Нищо, че сега не бих могла да се напъхам в нея.
Иначе пазя бижута на мама и баба. От баба имам златен пръстен с рубин, доста старомоден, но ми харесва. Не мога да го нося, защото ми е широк, но ми е много сантиментален.

# 82
Не пазя дрехи, хвърлям, откакто има опция рециклиране /в магазин или специален контейнер/ - рециклирам.

Единствено изключение - палто, което няма да облека повече, но пазя. Купено в края на ученическите, началото на студентските години. Беше много скъпо, много го харесвах и харесваха - хубав спомен от хубави години.

Едно палто си купих днес - от Зара.  Пепит десен, с войнишка яка и хубав състав с процент вълна. Стои много добре, изчерпано в магазин и сайт, идеално за ранна пролет. Подобно на това, но не съвсем:
Скрит текст:

В резултат на последната дискусия почти съм решила да си  купя едни обеци, които заглеждам от известно време:
Скрит текст:
...
Само да им намеря пръстен, че харесвам комплекти.

Роклите, които са показали Клеми и Миа, са типичен пример за класически непреходен модел рокля Hands Ok Hand.

Последна редакция: пт, 04 фев 2022, 11:56 от Sweta

# 83
Имам доста стари дрехи, от които периодично раздавам на домове. Пазя си ги защото не са мръднали и непреходни.
Влюбих се в този сандал

# 84
  • София

Това нося като бижута!
Това много ми хареса. Семпло, елегантно, изчистено и най- важното - в една цветова стилистика (студени цветове, кожа, бижу).

Аз преди носех само сребро и бяло злато, последните години се отворих на розово. Жълтото така и не ми харесва. Имам само едно синджирче и 2 чифта дребни обеци.

Пръстени харесвам доста и имам всякакви - предимно с естествени камъни. Не харесвам циркони, особено съчетани със злато.
Най харесвам платинени обаче Grinning Наистина оттенъкът ми харесва най- много от сребро, бяло злато и платина.
Като кожа се оказах неутрална, та почти всичко ми отива.

# 85
Пинк, чудесни обувки. Това са любимия ми вид обувки. Преди години имах един чифт, но от тогава не мога да намеря нищо което да ми хареса, а тези като ги гледам и предполагам, че спадат към графата “ много ми харесват, обаче много скъпи” Simple Smile.

# 86
  • Sofia
Днес бях на косъм да си купя силно намалени обувки на  Boss. Обаче реших, че не ми трябва трети чифт червени лачени стилето.

Последна редакция: пт, 04 фев 2022, 10:16 от Karen

# 87
Пинк, чудесни обувки. Това са любимия ми вид обувки. Преди години имах един чифт, но от тогава не мога да намеря нищо което да ми хареса, а тези като ги гледам и предполагам, че спадат към графата “ много ми харесват, обаче много скъпи” Simple Smile.
Точно в нея графа са, Савова Anguished Поне нещо подобно като модел да си намерим, и без камъни да е пак става. Blush

# 88
  • Русе
Харесвам и нося злато. Обичам гривни, имам различни и златни и от други материали, и евтини и скъпи. Сребро не съм носила от студентските ми години. За 50тата ми годишнина получих и златни и сребърни бижута, гривни, пръстени, колиета и една брошка. Получих и ваучери от две бижутерии. За единия взех обеци от жълто и бяло злато, другия още не съм усвоила.
Скрит текст:

Не съм много по изхвърлянето на дрехи, но съм решила малко да поразчистя.
Най-накрая и аз се предадох на едни бели маратонки.

# 89
Пинки, и на мен много ми харесаха обувките, но си мисля, че и кракът има пръст в това. Ти си фина, ще са ти Ок такива. Точно онзи ден гледах една инстаграмърка , която беше обута с черни , изчистени , но с равен ток. Замислих се дали ще ми отиват.

Общи условия

Активация на акаунт