Отговори
# 30
  • Mediterraneo
Поради естеството на работата ми последните години, съм прибрала всички пръстени и едри бижута, които иначе обичам да нося. От години не съм слагала колиета и гердани, а имам десетки. За обеците да не говорим. Обожавам имитационна бижутерия, имам голяма колекция, която вече просто не ползвам.
За 20-та годишнина от сватбата си поръчахме халки... от стомана. И сега си нося тези два пръстена постоянно, а на другата ръка само оригиналната златна халка

# 31
за себе си харесвам средно големи бижута
имам голяма ръка и малки не ми отиват, а много големите ми пречат
последната година почти всичките ми пръстени мигрираха в детската стая и са много често носени
в момента нося само обиците и часовника си

# 32
Въпреки, че нося едри пръстени, винаги обеци, часовникът ми е скъп спомен, на работа се налага да сваля всичко, когато слизам в производството. Правила.
Тогава слагам очила, маска, противосрезни ръкавици, в складовата и логистична част - каска…

Годежен и халка Simple Smile. И ненаправен маникюр Sad

# 33
Имам голяма ръка, но не виждам проблем в това да нося малки пръстени. Не обичам да се кича като коледна елха и обикновено нося само един пръстен на безимения пръст.

# 34
  • София
Значи по тази тема с бръчките по ръцете се бях бъгнала преди нова година. Доста размисли посветих. Даже се снимах да се проверя сега, аджеба, сбръчкали ли са се 47-годишните ми ръце или не са ?! Прецених, че са в задоволително състояние. Без бижута снимах, за да не се отвлича вниманието. Иначе по темата с накитите - нося основно бяло злато с диаманти - халка и годежен пръстен, колие и обеци. Нося често и една по-масивна халка Boucheron -  бяло, жълто и розово злато, обеци перли. Не нося масивни бижута като цяло, определено не ми отиват. Но това не ми пречи да ги харесвам на други жени, без значение дали са им сбръчкани ръцете. Въпрос на натюрел и лично излъчване е всичко.

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 02 фев 2022, 23:14 от Dona-Flor

# 35
  • пустинята Гоби
NOVA NADEJDA, откъде е палтото? Много харесвам подобна яка и закопчаване.

Кой си държи изпънати ръцете, че да му личат чак толкова бръчките на тази възраст. Хайде моля ви се. Както казах моите пръсти са криви, ама само аз си го знам, не ходя да ги перя, че да си личи.

# 36
Явно че след една определена възраст е по- добре да качим някое друго килце, че да сме малко по- опънати.
Като по- млада имах много хубави ръце и имах случай когато ме помислиха за професионален модел на ръце. Сега покрай работата ми и постоянното миене на ръцете с дезинфектанти кожата ми изсъхна. Мажа се с вазелин и пак няма кой знай каква полза.

# 37
# 38
Много хубаво палто! Със здраве!

Тази жена ми е такова вдъхновение и дори когато е 100% извън моята лична зона на комфорт ме радва! А какво количество стари дрехи имам, които сърце не ми е дало да изхвърля или подаря! Забележете и реакциите на дъщеря и Wink Та така - как да си носим старите дрехи по нов/актуален начин!

PS Не ви ли прилича на Роки!?!
PS Абе за 50% от тези аутфити имам нужда да съм поне в Лондон Grinning

Последна редакция: чт, 03 фев 2022, 03:31 от Agent Provocateur

# 39
Супер е Агент!
Ако само имаше къде да се ходи, че да изляза от дънките и якето.
Бяла си не виждам нужда да го правя, за да отида до Кауфланд снощи…

# 40
  • В полите на Пирин планина
Клиповете, които е споделила Агент, ми бяха много интересни. Абсурд е да се облека по подобен начин, защото просто ми е извън стила, ама тотално, но на тази жена някак ѝ подхожда подобна екстравагантност. Simple Smile

# 41
На тази жена лайфстайла и е такъв, че може да носи каквото си иска. Да не говорим, че живее с собственик на галерия Simple Smile.
П/с преди години Трини водеше едно модно предаване “ Трини и Сузана”.

Последна редакция: чт, 03 фев 2022, 09:39 от G.Savova

# 42
Савова, сподели моля те, за забраната да се носиш със сребро, много ми е любопитно това индивидуална препоръка спрямо твоя стил или е общо мнение по въпроса. И други дами споделиха интерес по темата.

Пазенето на стари дрехи? Мх имам две сблъскващи се мнения по въпроса.
Първо за някои мои изхвърлени/подарени такива съжалявам, защото биха били интересни на дъщеря ми, а в момента сякаш е много актуално сред младите да си колкото се може повече различен.
От друга страна смятам, че дрехите носят енергията на собственика и предпочитам да не й прехвърлям от моите емоции. Но определено има находки и се създава уникален стил.

# 43
Не ме вкарвай сега в беля Simple Smile, но определено и на мен не ми харесва сребро на ръцете на застаряваща жена Simple Smile. Виж на млади жени и момичета седи чудесно.

# 44
Добре де, а каква е визуално разликата между сребро и бяло злато?

Общи условия

Активация на акаунт