Разделихме се и ми трябва съвет...

• 4 097
  • 48
  •   1
Отговори
# 15

Не съм я лъгал за деца още от преди 3 години някъде и казах, че не съм готов и т.н. Не съм егоист както искате го възприемайте, не искам да изглеждам жертва... Просто споделям и не съм лъгал за нищо. Може би и аз съм токсичен незнам, зависи под какво имате напредвид.

Ако е вярно това, то тогава проблемът е в нейния телевизор.
Трябва да намериш жена, която не иска деца. Има и такива.
Ама я кажи за тия години тя винаги ли е била такава задушаваща?
Малко ми е странно да не се се проявили тия качества.
Има бащи са отдадени на семействата си, но си имат нужда и от други неща. Това нон стоп да иска да си с нея, да н е правиш нищо друго е пълно безумие.
Жената е луда, ако тия неща са верни.

Задушаването започна последната 1 година и 2 3 месеца... И пак казвам няма за какво да лъжа. Като искате вярвайте като искате не! Да повярвах в нея защото в началото нещата бяха нормални тя изглеждаше скромна и тиха и реших да и дам шанс... И се надявах, че тя ще се промени заради това явно и аз се залъгвах.

# 16
За сефте чувам някой да започва връзка с надеждата, че отсрещния човек ще се промени, поне не и на тия години, за тийнейджъри по-мяса.

# 17
  • Най-красивата страна
4 години и половина са твърде много време .
Нормално е жената да очаква някакво развитие на връзката .
Нормално е и да иска да има дете и семейство,особено с;лед като е навършила 30 години.
Друг е въпроса дали е готова за това.
И да,раждането на детето променя начинът на живот на родителите.Детето изисква много грижи и внимание .

По-добре,че сте се разделили.Продължавай напред.

# 18
И аз това се чудя.
Жените са тези, които си въобразяват, че може да променят човека.
Мъжете не са такива.
Авторе, ако си и казвал, че на този етап не искаш деца е едно.
Жената е живяла с илюзията, че може да поискаш.
Но ако си и заявил твърдо, че не желаеш деца въобще и тя продължава си е неин проблем, че не е стоплила.

# 19
Поредната жена без никакви интереси и търсеща някой да й осмисля живота. Такива са супер обсебващи, трябва да си нон-стоп залепен за задните им части иначе лошо ти се пише.
Тук много много негативни коментари ще се излеят по твой адрес, но според мен си се отървал.

# 20
Simple Smile Той ѝ дал шанс да се промени, обаче тя му поставила брутални условия и продължила да иска деца...

# 21
И аз това се чудя.
Жените са тези, които си въобразяват, че може да променят човека.
Мъжете не са такива.
Авторе, ако си и казвал, че на този етап не искаш деца е едно.
Жената е живяла с илюзията, че може да поискаш.
Но ако си и заявил твърдо, че не желаеш деца въобще и тя продължава си е неин проблем, че не е стоплила.

Споделих и, че за да имаме деца тя трябва да е готова, а тя не е. После започна да прави "чупки стойки" и изведнъж в този ден когато се разделихме  си каза изискванията, че не искала да живее в апартамента ми ами при майка и защото имала една майка само. И нямало как да я изостави. И после постави условията, против хобито приятелите ми и т.н... Където бях писал предните коментари. Казах и кога ще се научиш на основните неща, тя каза като му дойде времето... А то това време не идва никога.

# 22
Не Супермен. Джон Уик. Има даже куче.

Лирическият герой е сексил лирическата героиня 4 години и сега е адски учуден, че героинята иска деца и истерясва по темата. Не е точно нормално, но е съвсем закономерно. Предлагам сюжетът да се развие в раздяла.

Имам 🍿 , ако някой желае.

# 23
Simple Smile Той ѝ дал шанс да се промени, обаче тя му поставила брутални условия и продължила да иска деца...

Мене ми е ясно, че ще ме изкарат виновен и т.н. Те си решават аз споделям всеки си има мнение. Просто за мене не беше нормално всичко толкова на бързо да ескалира. А дали съм Джон Уйк или Суперман Джеймс Бонд не ме интересува това. Wink

# 24
  • Пловдив
Не съм я лъгал за деца още от преди 3 години някъде и казах, че не съм готов и т.н. Не съм егоист както искате го възприемайте, не искам да изглеждам жертва... Просто споделям и не съм лъгал за нищо. Може би и аз съм токсичен незнам, зависи под какво имате напредвид.
Направо си я излъгал. Казал си, че не си готов. 3 години!!!!!! те е чакала жената, ти какво искаш, 10 ли? Кога ще си готов? Може и да е никога , нали така?
Жената е такава, каквато е. При майка си живее, не може да готви - ти си бил доволен 4 години, сега изведнъж това почва да ти пречи?? Проблемът е в теб, приятелю.

# 25

Мене ми е ястно, че ще ме изкарат виновен и т.н. Те си решават аз споделям всеки си има мнение. Просто за мене не беше нормално всичко толкова на бързо да ескалира. А дали съм Джон Уйк или Суперман го оставям на вас това мнение. Wink

Ми да, колко са четири години, нищо работа Simple Smile
И лошата жена, която не спряла да иска дете, без да влезе в положението на клетия лирически герой, който ходи на три работи и един бизнес, че още е малък и не е готов.

Нарциса, слагай повечеко пуканки, тука са вплетени най-хитовите сюжетни линии от СО.

# 26
Ема, мислех да гледам Джон Уик (досега не съм заради кучето), но май няма да има нужда - в тази тема ще стане още по-голям екшън.

# 27
Не са коварни жените, просто не се разбирате с твоята. Не става толкова лесно да излезеш от дълга връзка. Ще си я преболедуваш.
Не я търсиш, не се занимаваш и гледаш само напред. Няма какво да се изясняваш, нямаш нужда да доказваш вина.
Трябва си време.

# 28
  • Out of the Mix
Трябвало е още в началото да й усетиш наклонностите, и отдавна да приключиш мъката.
Ако всичко, което описваш в първия си пост е истина, абсурд, няма как който и да е адекватен с качества мъж да я търпи.
Да не изброявам, че мазало ще стане.
Естествено, че ако блъскаш от сутрин до вечер, от нея се очкава да е: изчистено, подредено и сготвено за любимия, за вас заедно да си прекарвате приятно вечерите, усмивки, ласки, секс.
Това, ако го нямаш, не ти трябва връзка, и сам можеш всичко, не само това, а с този стрес, обсебване, мании, още повече.
Също се очаква да се поддържа и да не се запуска.
На 30 не е престаряла, но не е това начинът.
А това да иска с майка си, е капакът. Абсурд.
Двойката самостоятелно, бабата може само да помага, като например да оставяте детето от време на време, за да можете да си разнообразявате отношенията, и малко да отдъхвате.

Не на последно място - няма толкова търпеливи мъже.
Или айде, ако има наистина качества жената, и става дума за моментни спорчета, ок, продължава се напред.
Другото е мазохизъм.

П.С. Препоръка към автора и подобни в такива отношения: гледайте да е колкото се може по-ангажирана жената, по възможност да работи от сутрин до вечер, така няма да има време и сили за глупости, или поне се ограничават.

П.С.2 Втора препоръка - не се блъска от сутрин до вечер, особено ако не е оправдано финансово (поне 5 цифрен доход, или ок 9-ка поне), защото си разбрицваш здравето, а накрая няма кой да ти го върне.
Ти работиш, тя работи - равноправни отношения и партньори.
Така и през годините си запазвате и уважението един към друг, подкрепяте се и т.н.

Последна редакция: ср, 02 фев 2022, 13:03 от Revoker

# 29
  • Пловдив
НЕ сте прави, на него 4 години му е харесвало и е стоял във връзката. Сега тя му е казала, да се разделят, и нов мъж да има, и той почва да обикаля форумите да я плюе. Като не му е харесвало - да си е тръгнал, като мъж.

Общи условия

Активация на акаунт