Разделихме се и ми трябва съвет...

• 4 083
  • 48
  •   1
Отговори
# 45
  • България
Малко съм "емоционално съсипан" защото преди 6 дена се разделихме. Накратко за "нас" от 4 години и половина бяхме заедно. В началото всичко си беше супер, нормална връзка разходки, концерти, забавление и много други неща. Но се стигна до тука. Последните  месеци тя започна да говори за деца което е нормално, и преди съм и казвал, че не искам за вмомента деца и не съм готов. Но нейните приятелки започнаха да раждат (повечето от тях), и си говорят за децата, и тя "откача". Но къде е проблема, проблема е, че преди да се скараме седнахме да говорим СЕРИОЗНО и тя ми сподели, че вече е на 30г и биологичният и часовник тиктака, съгласих се с това. Дайте ми съвет как да изляза от "депресията" и да си карам живота както преди... Благодаря!
Чистенето и готвенето не е задължение само на жената, влезте най-после в 21ви век.
Намери си подобна на теб жена, която не е готова за деца.
Защото май това е най-големият проблем.
Или жена, която вече има и ѝ е все тая, дали някога ще бъдеш готов.
И моят партньор вече 16 години не е готов за дете, на 48 г е, но аз имам дъщеря и ми е безразлично, дали той някога ще бъде готов.

# 46
Не ти трябва съвет мой човек! Случили е се това, което трябва да се случи. Много си приличаме с теб с изключение на кучето и майката. Ти си късметлия, че си се отървал без последствия и ти завиждам благородно. За да не се повтори обаче си направи нужните изводи. Ще си позволя 1н съвет. Не се раздавай на макс щото после ще бъдеш прецакан на макс вярвай. Винаги става така. А сега иди и празнувай и я забрави. Късметлия...

# 47
Авторе, ти на колко години си?
А тя брак и сватба искала ли е?

# 48
Не си представям 4 години да не можеш да опознаеш ти един човек. Брей да му се не види! Ти с трите работи и личния бизнес, приятелите, хобитата и кучето на двора, изобщо разговарял ли си с нея тия години? Да не е само да си се прибирал гроги, претопляш в микровълновата нещо и бух в кревата?
То не беше връзка, не беше чудо. Тая жена за да истеряса така из един път, все е трябвало да има сигнали някакви, да кажем криви погледи, недомлъвки нещо, ама кой ти гледа и слуша. Ти си се унесъл в бизнесите и чакаш жената да се промени.
Да промени кое?

Другият път се опитай да обърнеш мааалко внимание на жената, да я изслушаш, ти да си кажеш и да не си мислиш, че някой ще ти се променя, защото ти така си казал.

Общи условия

Активация на акаунт