Подготовка за малкия човек - тема 17

• 39 970
  • 806
  •   1
Отговори
# 150
Нашата е на Мони, обикновенна кошарка, за мен всички са едни и същи. Матрачето ни е на Нани, но пътуваме често и не ни е удобен и си взехме от сгъваемите, много по практични са. Лесно се съхраняват и транспортират.

# 151
Нашата кошара за път е Bugaboo Stardust.
Изглежда и звучи много добре, но виждам размер на матрак 91см, което го прави използваемо едва до първата година.

# 152
Нашата кошара е Чиполино Мерида с матрак Магнифлекс Пиер Карден. Залепена е за спалнята ни, затова беше важно да е с падаща решетка. Пътуваме доста, затова ни беше важно да е сгъваема.

# 153
Нашата у дома е KinderKraft Joy Full
https://www.baby.bg/product/kinderkraft-joy-full-2019/

У свекърите е Moni Sleepy.
И двете са с матрак на Магнифлекс Пиер Карден.
Пътуваме много, но кошари не носим никога, така, че не мога да кажа как са при постоянно сгъване и разгъване.

# 154
Нашата кошара за път е Bugaboo Stardust.
Изглежда и звучи много добре, но виждам размер на матрак 91см, което го прави използваемо едва до първата година.

Като й умалее, ще го мисля Simple Smile приоритет ми беше качествен матрак, лекота, компактност и лесно разгъване, така че съм ужасно доволна.

# 155
Ние сме с кошара на Марру на две нива от Емаг, около стотина лева е, много съм доволна. Матракът е сгъваем с бамбук и е много удобен, около 45 лв беше. Емаг често имат намаления на детски стоки.

# 156
Здравейте!
Препоръчайте ми сгъваема ваничка от която сте доволни!

# 157
Здравейте!
Stokke - малкия размер ползваме и сме много доволни.

# 158
Здравейте, някой има ли мнение/впечатления относно бебешките матраци на Икеа? За този по-специално се интересувам https://www.ikea.bg/products/baby-children/baby/cot-mattresses/s … evatche/70321012/

Дали си заслужава, или е по-добре да се заложи на друга марка? Благодаря!

# 159
  • София
Ние сме с матрак от ИКЕА в тяхно легло спи - ОК си е. Не виждам нещо да му е станало от бебе под 10 кг.

# 160
Вече 4 месеца използваме ваничката на Stokke със стойката и подложката, много сме доволни.

Здравейте!
Stokke - малкия размер ползваме и сме много доволни.

# 161
  • София
Момичета, за столчето за хранене Stokke tripp trapp имам въпрос - то се използва без масичка за детето за разлика от другите столчета и бебето яде на масата, правилно ли разбирам от снимките? В момента съм в чуденка и си спомням, че беше доста хвалено столче. Ако се спра на него вероятно ще взема и приставката за новородено - за нея да попитам има ли люлеещ механизъм?
Благодаря предварително!

# 162
  • Германия
Приставката за новородено няма люлеещ механизъм.
Има масичка за Tripp Trapp, купува се отделно. Но може и директно на масата да яде детето, ако така ви е по-удобно.

Последна редакция: ср, 23 фев 2022, 15:14 от TeoM83

# 163
  • Somewhere beyond the moon and stars
Здравейте, някой има ли мнение/впечатления относно бебешките матраци на Икеа? За този по-специално се интересувам https://www.ikea.bg/products/baby-children/baby/cot-mattresses/s … evatche/70321012/

На мен не ми допаднаха като качество, в сравнение с тези в детските магазини, които са на съпоставима цена. Имаме матрак на Икеа (за възрастни) и също не съм особено доволна, не е много удобен - хем е с предпочитаната от нас твърдост. Може би ще издържи дълго време, като единствен позитив.

# 164

Не е лош, ние го ползвахме 4 месеца. Нищо лошо не мога да кажа - перящ се калъф, не спарваше, добра твърдост и удобство. Сменихме го много бързо не защото имах конкретни забележки, а защото в крайна сметка купих вълнения, който поначало бях набелязала, но за който после се разколебах… ИКЕА са марка, която държи на имидж за безопасност, шведите са фанатици в това отношение. Бих го предпочела пред неизвестни родни марки на аналогична цена.

Общи условия

Активация на акаунт