Подготовка за малкия човек - тема 17

• 39 997
  • 806
  •   1
Отговори
# 195
Точно Peg Perego follow me ползва синът ми вече 3 години и не е мръднал, след няколко месеца ще се ползва от второто дете - супер доволна съм. За мен това е най-добрите ни покупки и си заслужава всяка стотинка.

# 196
Относно столчетата за хранене ние лично сменихме 3 докато детето свикне. И накрая си хареса стола на икеа и искаше само там да стои. Изключително бюджетен стол 😀 За разлика от предните два, които бяха скъпи, цветни, меки и какво ли не, но той си искаше икеа..

# 197
И аз гледах какви ли не столове, с какви ли не функции за много пари. А всички хвалят столовете на Икеа- простички, леки, лесно се чистят. В крайна сметка, познати ни дадоха подобно, но на друга марка, и си ни е идеално. Добре, че не се набутах 300лв за стол 😁

# 198
И ние сме с Пег Перего и съм много доволна. Заслужава си парите.

# 199
Пег перего мама ни взе още първия месец. Бебо много плачеше и то точно щом седнем на масата и за да не сме като брат ми които имаха друго дете в столчето, и държаха бебето на ръце докато ядът…мазало. Ние си го слагахме легнал на Пег перегото и се родихме! Когато захранвам беше още малък и много бавно съм покачвала до седнало положение. На нещо средно между кашички и ЗВБ е и той и много лесно се мие столчето. Кожа-само забърсване. Горната част на таблата се маха. На близо 11м е и преди известно време дадох лъжицата сега що-годе се справя, но определено предпочита с ръце. Лъжицата най-трудно беше да уцели устата. Сега учи виличката и е по-трудно да набоде храната. На година и един месец давам целия комплект нож вилица и лъжица на томпи типи. Ще бъде приключение…

# 200
Здравейте, момичета! Видях,че скоро се обсъждаше тема за матраци  , но дали бихте могли да ми препоръчате сгъваем матрак за кошара 60/120 , който да е сравнително хубав?Да е противоалергичен например , дишащ , средна твърдост - нещо над 60лв. И изобщо мислите ли , че е подходящ избор за постоянно ползване(ако е хубав) или сгъвките ще създават някакъв вид неудобство?

# 201
Здравейте, момичета! Видях,че скоро се обсъждаше тема за матраци  , но дали бихте могли да ми препоръчате сгъваем матрак за кошара 60/120 , който да е сравнително хубав?Да е противоалергичен например , дишащ , средна твърдост - нещо над 60лв. И изобщо мислите ли , че е подходящ избор за постоянно ползване(ако е хубав) или сгъвките ще създават някакъв вид неудобство?
Тези матраци са си чист дунапрен и са по 5-6см. Не бих ползвала подобен, камо ли постоянно!

# 202
За постоянно ползване едва ли ще е удобен, но за пътувания върши работа.

# 203
Със сигурност няма да е дунапренен, що горе имам представа кое е препоръчително като материал.Да разбирам , че дебелината също е от съществено значение и да се ориентирам към 10 - 12 см матрак , а сгъваемия да е само за път евентуално....

# 204
Матракът на некст ту ми леглата като  babybay не са повече от 6 см май... ние сме с оригинален бейбибей матрак и не е 10 см, но е супер. Не е дунапрен. По тази логика всички некст ту ми легла са вредни, защото матраците им са по-тънички, а решаващи всъщност са материалите, от които е направен и твърдостта, както и да не запарва.

# 205
Здравейте случайно попаднах на прлените за многократна употреба. Дали някоя от вас е изаползвала? Каква материя е най-добре да бъдат? Бамбук, памук или друга? Удобни ли са на бебетата? По дебели ли са от нормалните пелени? Изпускат ли?
https://www.peleni.bg/index.php?route=product/product&path=1 … mp;product_id=547

# 206
Темата е доста дълга, едва ли може да се обобщи с 2-3 изречения.
Вижте тук, има цели 17 теми и доста информация
https://m.bg-mamma.com/?topic=838176

# 207
  • София
Матраците на леглата некст ту ми и сгъваемите матраци са доата различни и не е въпроса в дебелината. Не бих спала на сгъваем матрак, още по-малко да купя такъв на детето. Виждала съм ги и не съм ОК.

# 208
Здравейте, мами! И ние сме на вълна столче за хранене и много ми хареса Follow me на Prima pappa. Въпросът е, че аз не искам столчето да е кожено, защото лятото хич не е приятно в жегата да седнеш с боси кълки на кожен стол или диван (споделям от личен опит). Има ли някоя от вас с такова столче, но с новия вид Wonder тапицерия и какви са ви впечатленията от нея?

# 209
Заглеждам се по килим Дормео Асана от мемори пяна за детската стая. Някой има ли отзиви? Като цяло търся мек , изчистен, антиалергичен килим за там, предпочитам да е едноцветен.

Общи условия

Активация на акаунт