Подготовка за малкия човек - тема 17

• 40 007
  • 806
  •   1
Отговори
# 210
Момичета, колебая се между видео бейбифон на Филипс и Моторола, но и за двата чета и хубави, и лоши отзиви. Моля ви за актуална обратна връзка за по-новите им модели, който има впечатления Simple Smile

# 211
Заглеждам се по килим Дормео Асана от мемори пяна за детската стая. Някой има ли отзиви? Като цяло търся мек , изчистен, антиалергичен килим за там, предпочитам да е едноцветен.
Нашият е на дормео, но мисля че не е асана. Тези, които ги пускат на промо в метро на 100лв зелен. Много мек, удобен и лесно се чисти.

# 212
  • София
Здравейте, мами! И ние сме на вълна столче за хранене и много ми хареса Follow me на Prima pappa. Въпросът е, че аз не искам столчето да е кожено, защото лятото хич не е приятно в жегата да седнеш с боси кълки на кожен стол или диван (споделям от личен опит). Има ли някоя от вас с такова столче, но с новия вид Wonder тапицерия и какви са ви впечатленията от нея?

Здравейте, аз имам впечетления от Wonder тапицерията, макар и доста скромни. Ползваме го само от една седмица, от както започнахме захранвано. Два пъти изчистих пюре от морков само с мокра кърпичка. Друга храна още не сме яли. Абсолютно никакво петно не остана. Нашият е със зелената тапицерия.

# 213
Здравейте, мами! И ние сме на вълна столче за хранене и много ми хареса Follow me на Prima pappa. Въпросът е, че аз не искам столчето да е кожено, защото лятото хич не е приятно в жегата да седнеш с боси кълки на кожен стол или диван (споделям от личен опит). Има ли някоя от вас с такова столче, но с новия вид Wonder тапицерия и какви са ви впечатленията от нея?

Здравейте, аз имам впечетления от Wonder тапицерията, макар и доста скромни. Ползваме го само от една седмица, от както започнахме захранвано. Два пъти изчистих пюре от морков само с мокра кърпичка. Друга храна още не сме яли. Абсолютно никакво петно не остана. Нашият е със зелената тапицерия.
Много благодаря, че се отзовахте! И ние към зеленото сме се насочили. А как е плата, мек ли е и приятен на допир?

# 214
Заглеждам се по килим Дормео Асана от мемори пяна за детската стая. Някой има ли отзиви? Като цяло търся мек , изчистен, антиалергичен килим за там, предпочитам да е едноцветен.
Нашият е на дормео, но мисля че не е асана. Тези, които ги пускат на промо в метро на 100лв зелен. Много мек, удобен и лесно се чисти.

Благодаря! Ще го помъдря още малко, но изглежда удобен.
Голяма мъка ми е избора на килим, искам хем да е мек, хем да е от естествена материя,  памук или вълна.

# 215
Момичета, колебая се между видео бейбифон на Филипс и Моторола, но и за двата чета и хубави, и лоши отзиви. Моля ви за актуална обратна връзка за по-новите им модели, който има впечатления Simple Smile
Здравей Alaskata,
Аз също се чудех между двете марки, но честно казано четох и получих доста негативни коментари за Моторола. За това аз си купих Philips Avent SCD923. Мисля, че е най-новият им модел, за това и цената му не е никак ниска, но мога да кажа, че качеството на картината е страхотно, дори и в нощен режим. Отделно има всякакви допълнителни функции (глас, песни, светлина, работа с мобилно приложение), които са глезотии, но все пак оправдават високата цена. Успех!

# 216
Според мен с кожен стол се чисти най-лесно. Какво ли не е ял и няма никакви последици, а съм го забърсвала и само със салфетка(накрая винаги с мокра кърпа де) През лятото не беше захранен, но племеницата ми беше и седеше на него, майка ѝ в началото слагаше пеленка, но после се оказа, че на нея не ѝ е проблем. На мен също не ми е проблем лятото да седя на кожа.

# 217
Според мен с кожен стол се чисти най-лесно. Какво ли не е ял и няма никакви последици, а съм го забърсвала и само със салфетка(накрая винаги с мокра кърпа де) През лятото не беше захранен, но племеницата ми беше и седеше на него, майка ѝ в началото слагаше пеленка, но после се оказа, че на нея не ѝ е проблем. На мен също не ми е проблем лятото да седя на кожа.
Ние сме купили ето такова столче за хранене и съм много доволна .
Удобно е и лесно го почиствам със мокра кърпички.CHIPOLINO Стол за хранене МАКСИ ЦИТРУС STHMX02105CI

# 218
ДЕТСКИ МАТРАК AMBER BABY/ АМБЪР БЕЙБИ С КЕХЛИБАР на марката ТЕД - Някой може ли да сподели мнение за този детски бебешки матрак, ако го има ?

# 219
Здравей Alaskata,
Аз също се чудех между двете марки, но честно казано четох и получих доста негативни коментари за Моторола. За това аз си купих Philips Avent SCD923. Мисля, че е най-новият им модел, за това и цената му не е никак ниска, но мога да кажа, че качеството на картината е страхотно, дори и в нощен режим. Отделно има всякакви допълнителни функции (глас, песни, светлина, работа с мобилно приложение), които са глезотии, но все пак оправдават високата цена. Успех!

Благодаря! А някакъв проблем с жакове или кабели? И от колко време го ползваш?Simple Smile

# 220
Здравей Alaskata,

Благодаря! А някакъв проблем с жакове или кабели? И от колко време го ползваш?Simple Smile

Ами, честно казано не го ползвам активно още, защото съм в 9ти месец 😀
Наблюдението ми е от няколко пробвания вкъщи. Проблем с кабели нямах, но имах един проблем с изгубена връзка между двете тела. След консултация с техническият отдел на Филипс се оказа, че този модел може да изгуби връзка при някакъв ъпдейт, но ми помогнаха как ръчно да възстановя връзката. Казаха също, че този проблем би трябвало вече да е решен и да не се получава повече така.

# 221
Ясно… Мерси много! Честно казано изобщо не ми се иска да говоря с технически отдел толкова скоро след като съм го закупила. Особено за 600 лв! Sad И другото което не ми харесва е “Philips предлага съответните актуализации на софтуера за период от 2 години след датата на покупката.” След като изтекат какво…
Май ще купувам нещо до 300 лв.. 😃

Последна редакция: пт, 04 мар 2022, 00:47 от Alaskata

# 222
Ясно… Мерси много! Честно казано изобщо не ми се иска да говоря с технически отдел толкова скоро след като съм го закупила. Особено за 600 лв! Sad И другото което не ми харесва е “Philips предлага съответните актуализации на софтуера за период от 2 години след датата на покупката.” След като изтекат какво…
Май ще купувам нещо до 300 лв.. 😃

Вижте в Амазон моделите на Моторола. Има много от склад с намаление и честно казано, не разбирам защо са върнати. Специално за това аз се съобразявах с цената, защото първите месеци въобще не ми трябваше, сега го използвам за 2-3 часа вечер. Ако беше за цяла нощ може би бих подбирала повече, но аз имах само две изисквания. 1. Големия екран е удобен 2. Не исках връзка с интернет заради мои си съображения. Моя го взех за 75Е, доставката до България не знам колко ще излезе, но същия с отворена опаковка е 108Е сега, може да погледнете и други https://www.amazon.de/Motorola-Monitor-Surveillance-Display-Infr … mp;th=1&psc=1 .

За сега нямам оплаквания, нощния режим е добре, когато няма нощна лампа на 30-40 см от него. Има зум, върти се, има микрофон за говорене обратно, мелодии. Единствено бих препоръчала да се вземе и поставката към него (сива, като пак) за да може да се закача навсякъде.

# 223
Аз ползвам wi-fi камера, която струваше около 50 лв. Работи с приложение и може да я свържете към колкото желаете смарт устройства. Предава HD, има дневен и нощен режим, запис, снимки, може да се говори на детето, зуум и през екрана на устройството, от което гледате, можете да въртите камерата ако се наложи. Има аларми за движение, които могат да бъдат и изключвани. Общо взето доста екстри и кристална картина. Не знам какво е предимството на бебефоните, че са така скъпи.

# 224
  • София
Като Radeva-87 и аз съм с Wi-Fi камера и за да я тестваме я ползваме, за да гледаме кучето през нея когато ни няма и сме много доволни. Това е модела и препоръчвам! (Ние я взехме мисля, че когато имаше кампания за под 50лв)
https://www.emag.bg/kamera-za-nabljudenie-smart-tp-link-360-grad … earch-Action=view

Единствения минус е, че няма сензор за звук както някои бебефони ако не се лъжа. Но няма да оставям бебето само в къщата я Grinning все ще чуя от другата стая. Има известия при движения обаче. Но камерата си предава на живо картина и звук и мога да си го гледам на таблета докато готвя/чистя/работя и т.н. След време ще остане за наблюдение на кучето като ни няма така че за нас пред бебефона това беше идеялната покупка за дългосрочно ползване.

Общи условия

Активация на акаунт