Подготовка за малкия човек - тема 17

• 39 704
  • 806
  •   1
Отговори
# 630
И аз съм с комолекта на кика бу, честно казано само ножичката харесвам иначе е ужас според мен и сега съм с този на авент и е много хубав, включително и ножичката и нокторезачката

# 631
В okaidi.de има доста зимни неща на 50% намаление и повече, включително много красиви коледни пуловери за по-големите. Ако някой нещо търси Simple Smile хубави са им дрешките и с красив дизайн, аз съм доволна.

# 632
Има ли как да се докарат до София с нещо като габко?

# 633
Да, погледни темата за превозвачи от Германия, такива фирми бол.

# 634
Благодаря ти, макарон❤

# 635
Аз съм доволна от комплекта за нокти на Canpol. От DM го купих, но го има и на други места.
Да попитам дали може да ми препоръчате ергономична възглавничка, като тази:

# 636
От моя дребен опит без възглавница им р най-добре. Сега навърши една годинка и опитах с една тънка ергономична възглавничка. На сутринта на мястото на главата бяха краката😁

# 637
Ако някой търси намаление в H&M за бебешки дрешки, имайте предвид, че имат -20% за нови членове Simple Smile  

# 638
  • София
Възглавница - само по препоръка от педиатър или друг специалист.

# 639
Момичета, днес бях за първи път във физически магазин за бебешки нещица 😀 и да ви питам:
1. Какво мислите за този шкаф с ваничка?
https://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php … 53fe83963fd1934e5

2. Има ли някоя използвала този модел next to me легло?
https://ohoboho.com/maxi-cosi-bebeshko-koshche-iora-essencial-grey.html

3. Спрях се на количка Mima Xari. Имате ли някакви наблюдения? Мамите, които са я ползвали доволни ли са?
https://babylifemalechko.com/Pushchair-and-carrycot-Mima-Xari-Mo … d-2in1-AS122610MC

4. Столче за кола по препоръки на консултантиката харесахме Maxi Cosi. Някой има ли впечатления?
https://babylifemalechko.com/group-1-9-18kg/Car-Seat-Pearl-Pro-i … 737120-9672?_gl=1*1anqtc3*_up*MQ..&gclid=EAIaIQobChMIl4P1gqqC9wIVboODBx38ZQBLEAAYAiAAEgJYtfD_BwE

Ще съм много благодарна, ако някой сподели мнение за конкретните продукти? Дали е доволен, плюсове и минуси. Simple Smile

# 640
Шкафа ваничка е супер добър, но аз не го ползвах за ваничка, а само за шкаф. Точно същия, но бял са купили на племеницата ми 2009 и сега го ползва сестра и, на 100% като нов. Точно този модел взеха на племеника ми и също казват, че е страхотен. Попринцип аз имам много добро мнение за пали като марка и особено много за скрина и легълцето. Бих те посъветвала направо да вземеш легло като шкафа, то също е купено 2009 и сега няма разлика с новите.

За легълцето next2me нищо не мога да кажа, защото не съм ползвала каквото и да е.

Количката е хубава, аз също я бях загледала, но цялата е прекалено висока според мен, има изключително добри колички на по-ниска цена включително и от baby life ако държиш. Когато е кожа не е много Ок, защото има шанс лятото в горещините да се напука и съответно няма да е Ок. Като количка от baby life бих ти препоръчала bebè confort триколката подходяща е наистина за всякакви терени, включително и за горски пътеки. Ако не държиш да е ит този магазин ти препоръчвам с две ръце mutsy. За мен това е най-маневрената количка.

Столчето за кола е хубаво, но по мое наблюдение дечицата буквално се губят в столчето 0-18 първия месец, даже и втория-третия. Съветвам те да си вземеш кошница, най-добре да може да си пасне с количката. Аз съм изключително доволна от кошницата за кола на сайбекс. 0-24м се води, но не вярвам да държи чак до втората година. Все пак става да се лети с нея и съм много доволна. Иначе имаме и на cangaroo  и е 0-18 взехме го когато брше на 3м и смея да кажа, че беше леко малък за нея, не си представям как би било новородено:)

Дано съм ти помогнала🥰

# 641
Честно казано за ваничката ме притеснява, колкото и глупаво да звучи, самият капак, макар да знам, че има защита да не падне…
Идеята ни е бебето първите 6 месеца да спи при нас с леглото next to me, като да използваме и това шкафче през това време. След което живот и здраве ще направим отделна детска стая, за която съм избрала сет мебели. В този ред на мисли Pali шкафчето ще ми стане излишно, но съм го намерила на добра цена и ще прежаля паричките, евентуално ще го подаря на приятелка.
Консултантката в магазина каза, че кошницата не е безопасен вариант за бебето и по тази причина гледахме столчета, не знам така ли е или тя просто разбра, че аз съм много некомпетентна и реши, че може да ми пробута и един стол 😀. За количката пък гледах много други, но просто дизайна не е моят, сякаш Mima ми е най на сърце, макар цената да е висока.

# 642
Столчето, което сте показали е за над 9кг. Това за новородено ли ви го предложи?

# 643
Столчето, което сте показали е за над 9кг. Това за новородено ли ви го предложи?

Без да искам съм качила грешен линк.

Това са правилните Simple Smile

# 644
За новородено според мен по-добрият и разумен вариант е кошница, щом са измислени и направени столчетата на няколко категории спрямо килограми значи има защо.

Аз също много се чудих дали да не взема стол, който ще обхване по-голям възрастов диапазон, но се отказах. Освен това да можеш да си сложиш кошницата на шасито (например при ходене до педиатър, бърз магазин) е голям плюс, иначе в колата трябва да кача - стол, шаси, кош за новородено (до 6 месеца, когато е детето).

Количката на Мима е много хубава визуално, но според мен кожата ще е много податлива на надраскване, което мен много ме ще изнервя и ще ме е яд, че ми се съсипва количката. За другите й качества не мога да коментирам, нямам наблюдения. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт