Постоянно гадене

• 532
  • 10
  •   1
Отговори
Здравейте,
 От година насам ми се гади, дали сутрин, вечер, винаги по различно време. Не се стига до повръщане. Изследванията са ми в норма. Преди време ми откриха колит. Също имам непоносимост към яйца, особено пържени повдига ми се от миризмата. На какво може да се дължи всичко това? Нямам други симптоми.

# 1
На психична основа, гнус

# 2
Невролог посетихте ли?
Хеликобактер изследван ли е?
Рефлукс?
Какви добавки са пробвани?

# 3
Направи си тест за бременност.

# 4
Невролог посетихте ли?
Хеликобактер изследван ли е?
Рефлукс?
Какви добавки са пробвани?

Невролог не, не съм я изследвала. Не съм пила и добавки.

# 5
Проблем с черния дроб или кръвното.

# 6
А за какви изследвания в норма говорим?
Неврологът ще прецени дали нямате световъртеж и от там гадене.

# 7
А за какви изследвания в норма говорим?
Неврологът ще прецени дали нямате световъртеж и от там гадене.

Рутинни годишни изследвания. И витамини.

# 8
Веган или вегетарианец?
Диета?
Ковид и промяна на обонянието?

# 9
Колко ти е хемоглобина и витами Д?

# 10
И аз имам същото нещо, точно тогава ми откриха че имам страшна анемия, не консумирах месо много дълго време, ти ядеш ли? Приемаш ли някакви други лекарства? Може и признак на рефлукс и киселини да имаш. Като прясно препатила те съветвам да си намериш добър лекар и да си пуснеш изследвания кръвни, защото мен докато ме мотаха с нищо ти няма ми се зави свят и щях да падна по стълбите надолу, аз си мислех че наистина си внушавам, докато сама не си пуснах кръв и се изплаших, ти може да нямаш моя проблем но поне ще си спокойна. Аз си върнах апетита с nux vumica 9 ch, също ми казаха за сок от лук кромид сварен, пие се на гладно и през деня, поне няма да ти навреди, на мен страшно ми помогна. Обърни внимание дали вечер не ти пари стомаха, можеш да вземеш Талцид, но най добре си намери свестен лекар.

Общи условия

Активация на акаунт