два дни нон стоп пъзели редя. 

Еми много съм доволна, ще видим дали всички парчета са тук, но първите 2 пъзела дойдоха в перфектно състояние. Няма засега да ползвам Доставки Англия, защото разликата в парите би ми отивала за гориво до офиса им, а и сега като чакам голяма пратка, доста пъзели са дошли едновременно и са в един камион и като разделих общата цена на пъзелите и се получи доставка по около 3.75 на пъзел. 
Ще видим като го почна как е качеството. А иначе точно това коментирахме във фб, след Шмид преходът е труден към каквото и да е. Аз редих онази миниатюра на Едука и бях ужасно възмутена.
Благодаря много за предложенията, да наредя оставащият ми и ще видим дали ще ви досаждам или ще поръчвам - отдавна не съм тръпнала в очакване на поръчка
Мона Лиза, точно така - не съм фен на дисни тематиката и като цяло на по-детските картинки. Дай ми на мен пейзажи, градове, винтидж предмети, жУвотни, колажи... Абе, и други работи, лакома съм като сврака сред златно съкровище, но съм забелязала, че предимно изброените ме изкушават неудържимо

Препоръчани теми