Фон дьо Тен, бази за грим и перфектен тен - 38

• 57 862
  • 723
  •   1
Отговори
# 135
Взех и аз отливки тогава, явно нещо покрай Ковид не дават. (Бяхме си за съжаление! Имаха червило до ушите и оранжев фдт на петна по бузите! )

# 136
MUFE пуснаха нов ФДТ, моля някой ако днес ходи до Сефора да каже дали е наличен в БГ или да се занеса до магазина с шкембето преди да дойда утре сутрин. Благодаря- вечно признателна!

# 137
Edit: ако е MUFE HD skin - имат тестери в дъ мол-а

С най-голямо удоволствие ,но пуста корона не ми дава 🙈 ще звънна да питам ,само кажи как се води ако знаеш

# 138
Skin e да, златна си!!! Благодаря!!! 😘❤
Бързо да отрицателничеш, та да го тестваме на живо!

# 139
Моля моля 🤗 да изкажеш после мнение ☺

# 140
Да пишеш като си негативна!
Ще изкажа мнение, то в тая тема не можете да се отървете от мен…

# 141
Живи и здрави само ,ти да си дойдеш и ние тука да се оправим (дано децата се разминат ,че 1ви РД на принцесата го изкара самичка с батко в спалнята) ще те тормозя и аз за дълги и широки разговори( не ти личи да не ти се отдават ☺) .
Във връзка с предния разговор за завършен грим (ако моето стига до това понятие ) се точа на този руж (пробвах на ръка и ми допадна ) и сега остава да се добера да си го набавя 😁

Също ми се иска да видя и на rare един течен ,ама за него ще трябва да се прежаля да ида в “любимия ми” Парадайз МОЛ 😂

Последна редакция: чт, 17 фев 2022, 17:13 от Надежда Павлова

# 142
Имаш съобщение на лични, може да прлбваш и двата на едно място 🤗.
Пиши като се оправите, пожелавам ви да е скоро!

# 143
Смях се с глас на децата, които мажат с кеф за ужас на консултантките!

Първа проба на Нарса - хмммм, aбе не е зле, напротив, но не ми подкоси краката от пръв поглед - проблемът най-вероятно е в мен. Напомня ми доста на тези два, но те са с малко по-ниско покритие. Нарс са набутали повечко пигмент. Сложих му и NARS light reflecting loose setting powder, която също се оказа, че имам, но май за мен ще е по-сполучливо с по-матова пудра, каквато също ми се намира Grinning

Fresh Glow Foundation Sunscreen Broad Spectrum SPF 12 – Beige No.26

# 144
Здравейте, момичета.
Моля за помощ.

Искам да си взема хубави продукти -  крем ( за розацея и кожа с видими капиляри) фдт и коректор за под очи (тъмни кръгове), руж ( в момента съм с Hot Mama, но не е дълготраен на кожата ми), бронзър (сега използвам Bahama mama), матираща пудра и setting пудра.

Също и четки с които да ги нанасям (комплектите на RT или Eco Tools добре ли са)  . DW нанасям с бюти блендер на Ебелин.

Слънцезащита набелязах от последните споделени тук - Миша Гел и Д;Алба. Оставят ли бял филм и подходящи ли са за ежедневно ползване? (Имам слънчева алергия и нося целогодишно 50 фактор, като лятото не ходя и на плаж - в момента разносвам Heliocare Mineral Tolerance FLuid и ми харесва, преди това бях с Исдин и Кларанс Екран .

Нямам ограничение в ценови диапазон, единственото условие е да се намират тук из Бг или в нотино/дъглас/ сефора. От Варна съм, така че нямам Сефора наблизо, но пък от нея може да се поръчва по телефона, нали?

Много съм бледа, с жълт подтон и тея пусти капиляри (обмислям да отида на лазер за тях, но май вече не е подходящ сезон, някой има ли опит с такива процедури? .
Комбинирана кожа, със сухи участъци, но и омазняваща се Т-зона.Имам малко пори също.  

От години използвам DW (2n1) , но искам да сменя или да намеря такъв, с който да го смесвам, за да получа поне малко озаряващ ефект.
Колебая се между Capture Totale Serum Fondation Dior , Dior Skin Glow,  Guerlаin L'essentiel и CC Chanel.
Търся покривен, но да не е с ефект маска и да не ме състарява.

Ще се радвам, ако ме насочите.  Flowers Hibiscus

# 145
Здравей, аз също съм от Варна и поръчвам от Сефора по телефона. Имат сайт, от който можеш да поръчаш. Относно ФДТ, мога да ти препоръчам на Too Faced-Born this way, Fenty-Pro soft matte, издържливи с много добро покритие ( при мен оксидира, така че внимавам с цветовете ). За бронзър ползвам този на Benefit-Hoola, много е издържлив и пигментиран. За коректор и аз все още съм в търсене на добър, който да не се събира под очите. В момента ползвам една мостра на коректор от Lancome, който е специално за тъмни кръгове и засега се държи добре. Дано съм ти била полезна. Blush

# 146
Аз коректор използвам - BBglow https://douglas.bg/estee-lauder-double-wear-brush-on-glow-bb-conf-32122 Харесва ми, защото има и блестящи частички. Откакто започнах да нанасям вазелин под крем на много тънък слой и не ми се събира в линиите. А от тези фдт, които препоръчваш - има ли къде из града да ги видя като цветове или онлайн само в пълен размер?

Забравих и това да уточня = не искам да оксидира и да оставя петна по дрехи. От ДУ нямам тези проблеми, затова и 10 години май вече ползвам само него. Но искам промяна...

# 147
  • София
За коректор и аз все още съм в търсене на добър, който да не се събира под очите. В момента ползвам една мостра на коректор от Lancome, който е специално за тъмни кръгове и засега се държи добре. Дано съм ти била полезна. Blush
Мога да препоръчам два на Шанел и един на Диор ,никога не са ми се събирали под очите.

Последна редакция: вт, 22 фев 2022, 11:12 от danielad

# 148
  • софия
Относно ФДТ, мога да ти препоръчам на Too Faced-Born this way, Fenty-Pro soft matte, издържливи с много добро покритие ( при мен оксидира, така че внимавам с цветовете ). За бронзър ползвам този на Benefit-Hoola, много е издържлив и пигментиран. За коректор и аз все още съм в търсене на добър, който да не се събира под очите. В момента ползвам една мостра на коректор от Lancome, който е специално за тъмни кръгове и засега се държи добре. Дано съм ти била полезна. Blush
Гласувам и за двата споменати ФДТ, които стоят добре и на моята нормална към суха кожа. А с още по-добро покритие без да
е маска е Dior forever undercover.
Относно коректорите, мисля, че ако много плътните, все се събират малко или повече.
Години наред правих такива опити, и наскоро се научих на номера с цветокоригирането. Като неутрализираш така синилките или лилавенилките под очите Blush, отгоре и средно покривен кънсийлър стои отлично(в моя случай born this way) , а с малко пудра наистина не се събира.

# 149
Казваш, че имаш розацея - първо се погрижи за нея преди да купуваш. Може да се окаже, че трябва да ползваш само медицинска козметика, каквото и да означава това. Както и такъв грим. С най-добри мувства го казвам.

Общи условия

Активация на акаунт