Фон дьо Тен, бази за грим и перфектен тен - 38

• 59 151
  • 723
  •   1
Отговори
# 420
И аз да кажа за ДУ - вчера и днес съм с него и съм доволна. Първо цвета съм си го уцелила перфектно благодарение на една консултантка в Парадайз и като консистенция ми харесва и със слънцезащитата стои ок. Тепърва ще пробвам различни варианти с него.
Не съм имала проблем с махането вчера, но сложих малко тъй като за екопътеките по които бяхме не ми се прекаляваше с грима.
Абе както се казва открих топлата вода благодарение на вас. Simple Smile

Ии сега гледах клипчета и една дама показа този бронзант като бюджетен и доста добър продукт и мисля да изпробвам.

https://www.parfimo.bg/physicians-formula-murumuru-butter-bronza … r-nyuans-bronzer/

Последна редакция: нд, 22 май 2022, 16:01 от DzhuliB

# 421
Може ли да ми препоръчате добър гримьор за Варна?

# 422
Лиана, няма такова животно като ФДТ с универсален цвят, а Дермакол е толкова покривен, тежък и гъст ФДТ, че ако не е абсолютно точен цвят за теб се вижда от самолет. Погледни моите мнения назад- суха кожа, мелазма/петна, начални бръчки, разширени пори.
Джули, този бронзър бие доста от откровено скъпите ми в колекцията, така че бих го препоръчала не само като бюджетен, а като качествен. За ДУ- ако почистваш двустъпково, няма да имаш проблем със свалянето на него или който и да било ФДТ.

# 423
Аз съм ползвала доста от хвалените тук, вкл ДУ, но нищо не ги прикрива моите.
Лиана, ако искаш ще ти изпратя Дермакол да пробваш.

# 424
А пробвала ли си цветен коректор или база с цвят преди ФДТ? Само това работи при мен в момента. Не твърдя, че Дермакол не е покривен- напротив- изтрива всяка ‘грешка’ природна и моя, обаче не е универсален цвят по никакъв начин.

# 425
  • варна
Да допълна,че трансферира върху всичко до което се докосне.Може да се нанесе ,като коректор само върху петънцата,но не и под очите.

# 426
Що бе Звезди, баш така го пробвах онзи ден, подочието ми беше като стафидка или крак на костенурка както беше писала една съфорумка…
Аз както хейтих цена и не знам какво си, днес ще поръчам още 2 къшъна на Том Форд. Единствен кусур му е бързият край според мен. И върху един бебешки крем на бебето ми (Адерма, ако суха кожа търси база да ми благодари по-късно- и лосиона, и крема, и гел-олиото на марката за атопична кожа са връх) стои чудесно.

# 427
Аз специално искам да ти благодаря за къшъна на Том Форд. Пристрастена съм към него. Уникален е. Не нося фон дьо тен всеки ден, но толкова се харесвам с него, че посягам. Взех много светъл цвят и не сгреших, напасна ми се чудно.

# 428
Ния, двустъпково почиствам и досега не съм имала проблем с остатъци от грим.
Щом и ти си доволна задължително ще пробвам бронзъра, благодаря 🤗

В момента използвам само руж върху фдт, иначе имам една контурираща палитра на Nyx и нямам много опит, но имах неблагоразумието да си изтегля Тик ток и гледам доста полезни неща😂 но не са полезни за бюджета разбира се 🤣

Лореал са пуснали нов продукт, интересно ми е ако някой го е изпробвал да каже мнение.

Навила съм се да изпробвам и True Match Nude Plumping Tinted Serum, да видим какво ще се получи и дали няма да пъпчасам🤔😂 четох добри отзиви, но все пак с моята чувствителна кожа..

Чакам с нетърпение да пуснат и новия вариант на Бб крема на Миша да го изпробвам за топлото време.

# 429
Densi, видях и че розовата кутийка също не те е подминала. Наистина е хубав този ФДТ- на пръв поглед нищо особено, обаче хем заглажда чудно, хем стои с лек блясък- без да е мазен, хем не трансферира като други. И всъщност е с доста добра покривност, а е толкова естествен. Признавам обаче, че моят Soleil замина при Петрова. Нещо ми липсваше в него, за да го търся всеки ден, а така или иначе го имам в летен цвят нейде из дебрите на римските си шкафове.
Дами, предлагам една ФДТ среща тази седмица, другата потеглям обратно към Италия и не знам кога пак ще се върна. Пишете на лични или направо ми звъннете-много от вас ми имат телефона.
Джули, давай смело, ако не ти хареса ще си първата с този бронзър. Аз тази пудра на Лореал така и не я пробвах, но днес ще мина да я взема.

# 430
Ии сега гледах клипчета и една дама показа този бронзант като бюджетен и доста добър продукт и мисля да изпробвам.
https://www.parfimo.bg/physicians-formula-murumuru-butter-bronza … r-nyuans-bronzer/
И и от мен глас за този продукт - чудесен е, само гледай да си подбереш добре цвета, че аз незнайно как съм се озовала с най-светлия и го нося по 2 седмици през Февруари затова Simple Smile

Но ако попадна на тази палитричка няма да и простя:

Имало и нова версия на този продукт (не съм знаела)

Много харесвам къшъни аз - красивите опаковки много помагат.
Хмммм, Tom Ford в момента е $27 в Хародс и $83 в Уолмарт Grinning
https://www.walmart.com/ip/Tom-Ford-Shade-And-Illuminate-Foundat … ith-Box/436014724
https://www.harrods.com/en-us/shopping/traceless-touch-foundatio … &gclsrc=aw.ds

# 431
Агент, много полезно че си качила цветовете благодаря 🤗

Аз съм толкова светла, че сигурно и най-светлия цвят да избера няма да сбъркам😂
Бих искала да видя на живо, но го намирам само в parfimo така че ще е проба грешка.

Палитрата хваща окото има ли я някъде? 🤔

# 432
петрова, купих пудра-ФДТна на Лореал. В цвят за теб и Агента пак. Тъпата светлина в Лили…

# 433
  • варна

Този ли е вълшебния къщън? Кой цвят бихте препоръчали да взема,ако ползвам ЕЛ ДУ цвят 1W2/много светъл с жълт подтон/

# 434
Аз ползвам ДУ 1w2 и за момента от къшъните 4 Fawn ми е добре.От стиковете, Buff и Linen също ми стоят добре Flowers HibiscusFlowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт