Фон дьо Тен, бази за грим и перфектен тен - 38

• 57 847
  • 723
  •   1
Отговори
# 90
Lancome взех, не го бях пробвала досега. Това е друго измерение просто, уникален е за моята кожа.
Блягодаря ти!
Кой взе, Teint Idole?!

Агент, от една чутовна спестовничка на друга- разковничето било в бременноста и качването на 81715151 кила. Бръчки нЕма и разносвам всьо, нанесено с всьо- от ДУ до мат-а на Фенти. Сухо е, ама не се впива никъде (загладих косъм буквално). Та папай, както казва дерматологът ми- на възраст, на която трябва да изберем дупе или лице сме. Не съм го питала какво предлага ако и двете не са у ред.
Със глас съм се смяла с теб, спестовничке! С глас! Grinning Grinning Grinning Похапвам, дори вчера се абонирах за готварската секция на Ню Йорк Таймс, въпреки, че аз обичам да ям, а не да готвя! Но ще взема да ти пратя и моите четки за пране, да знаеш!

Като ти остане време и желание за нечистене сподели кои бази на МАС харесваш Simple Smile

# 91
А сега де! Не съм запозната с базите на MAC! Да взема да се поправя ако кажеш?
Избанях си четките, изядох каквото има у нас за ядене (ей сега видях сметката на някаква закуска, дето детето не я хареса)- всичко в името на бръчките, чакам твоите за миене.
Тук мога ли да кача видео и да всея смут с новия ФДТ на Нарс? Намазах го до пълно покритие, но върху 2 серума, крем и aquaphor на места- не мръдна! Не само че не мръдна, а не се промени докато не го свалих. Не само че не се промени, а в комбинация с мазньоча под него ми даде онова тъй лелеяно чудо форумско- кожа на пластмасов манекен, фотошопирана и на изкуствена светлина. Блажна боя на лице, заличител на пори и враг на бръчки. Ще го снимам и на дневна светлина утре и ще си кача физиономията, но пробван 2 пъти над мазничко ми дава всичко, което желая!
Днес пак мазах Шанел- откровено ниска покривност, но след като изсъхне 2рия нанесен пласт ми дава естественост и заглажда приятно. Ако нямах никакви кожни драми и просто търсех алтернатива на Глосие примерно, щеше да е мой. Аз обаче искам да съм с кожата на Кардашиъните след прекален Фотошоп, така че го оставям така. Денси, бих го пробвала пак на твое място, от по-щедра отливка вкъщи. Ти неведнъж си писала, че рядко ползваш ФДТ и нямаш драма с кожата и бая го мислих това с ‘лее се като вода’, та нещо не е било Ок с пробата- крем си е. Лек крем, но няма нищо воднисто в консистенцията му, на 2 пласта мисля, че би ти харесал.

# 92
Да, уникален е!

Lancome взех, не го бях пробвала досега. Това е друго измерение просто, уникален е за моята кожа.
Блягодаря ти!
Кой взе, Teint Idole?!

Агент, от една чутовна спестовничка на друга- разковничето било в бременноста и качването на 81715151 кила. Бръчки нЕма и разносвам всьо, нанесено с всьо- от ДУ до мат-а на Фенти. Сухо е, ама не се впива никъде (загладих косъм буквално). Та папай, както казва дерматологът ми- на възраст, на която трябва да изберем дупе или лице сме. Не съм го питала какво предлага ако и двете не са у ред.
Със глас съм се смяла с теб, спестовничке! С глас! Grinning Grinning Grinning Похапвам, дори вчера се абонирах за готварската секция на Ню Йорк Таймс, въпреки, че аз обичам да ям, а не да готвя! Но ще взема да ти пратя и моите четки за пране, да знаеш!

Като ти остане време и желание за нечистене сподели кои бази на МАС харесваш Simple Smile

# 93
Ще го пробвам пак. Директно от шишето на рафта го изсипах, тестерите бяха чисто нови.

# 94
  • варна
[Тук мога ли да кача видео и да всея смут с новия ФДТ на Нарс? /b]
За такава чудо неземно фотошопващо, всеки би искал да качиш видео!

# 95
Ще кача видео, че това което имам е снимано вечерта. Само да ми се оправи кожата от снощи. Дълга история, но реших да пробвам пак Том Форд shade and illuminate от отливка, чудейки се защо с русата си кратуна си подарих шишето за 150 доларес някому като е толкова красив. В колата по пътя за рождения ден започна сърбежът. Малко след това се появи и обривът… не се измих достатъчно бързо явно. Днес кожата ми е като изгорена. И като прочета някъде, че някой търси ‘по-висок клас ФДТ с хубави, естествени съставки’… Проклети дразнещи масла, нещастна лавандула! Веднъж да имам кожа за пред хора и Том Форд да ме мине! Днес се вижда точно докъде под окото съм мазала, като изгорена съм. Ядец.

# 96
  • Бургас/Пз
Ох, милата Ния. Обаче пак си много красива. ❤️ Намажи се с Пантенол и Cicaplast. Поне ще помогне по-бързо да ти заздравее кожата.

Аз много се влюбих в ББ-то на Миша. Особено като смеся 23 и 27 става точно моя цвят

Ползвам от две седмици ниацинамид само на порите и петната и направо не мога да повярвам каква промяна има. Порите ми не са големи, но си ги имам.

# 97
Ох, бре, жена! В Пантенол се кълна и аз в подобни ситуации, както и в корейски ампули, но ти си погледни ревюта на Беблеш Балма, нали скоро пазарува от тях, ако не се лъжа, него го водеха много успокояващ!

Ани, страхотно ти седи Мишата! КОжата ти свети, буквално!
Аз си подарих моя (#23) на бледнолица приятелка.

Да, уникален е!
Благодаря ти!
Кой взе, Teint Idole?!
Много е хубав, но не моята кожа не стига чак до уникалност за съжаление!
Когато го искам по-сочен го смесвам с Lancome Renergie, a за дълготрайност И красота - с ДУ Simple Smile

Ще чакам кротко видеото за Нарс-а!

# 98
Да се отчета и аз. Най-после пробвах фдт-на на Диор Форевър. Ми, че той много мат, бе! Ама не грозен, брашнян, пудрен, cakey и тн. мат, а супер лек, естествен и красив. Покритие - леко към средно, не съм пробвала да го надграждам. Усещането беше много по-приятно от моя мноооогогодишен любимец ДУ. Той, за моя изненада се оказа много по-“мазен”, отколкото съм мислила. С него светвам по някое време, но красиво, хахах. Цвета 3WO ми е една идея леко по-тъмен и оранжев за вкуса, но ниииищо фрапиращо. Пробвала съм го с основа любимата ми слънцезащита на Исдин, а с любимия ми праймър All hours сигурно би стоял цял живот на лицето ми. Та, смело препоръчвам на девойките с много мазна кожа като мен, ако си търсят нещо по-леко като покритие.

# 99
А коя база е по-добра - dior backstage или ysl all hours ? Мислех също за Lancome .. търся изравняване и издръжливост на фдт ,рутината преди това мисля че я докарах както трябва Simple Smile
Тази ли е коментираната последно

# 100
Надежда Павлова, това е да, но имайте предвид, че аз съм с откровено мазна кожа, на която отгоре на всичко слагам третиноин, заради акне, което той овладява, но има неприятни странични ефекти като доста белене на кожата. С тази база лицето ми стои по-дълго свежо и матирано, а фондьотена не се crease-ва, защото иначе е ад с това белене (това ми е най-голямата мъка и се справя отлично). Пори също свива до някаква степен, но аз нямам много такъв проблем.

# 101
Надежда Павлова, това е да, но имайте предвид, че аз съм с откровено мазна кожа, на която отгоре на всичко слагам третиноин, заради акне, което той овладява, но има неприятни странични ефекти като доста белене на кожата. С тази база лицето ми стои по-дълго свежо и матирано, а фондьотена не се crease-ва, защото иначе е ад с това белене (това ми е най-голямата мъка и се справя отлично). Пори също свива до някаква степен, но аз нямам много такъв проблем.

Моята кожа е нормална към смесена (мазнички нос и чело ,около носа малко сухо) и след раждането ме удари жестоко акне ,което бреборих някак . Наблегнах на хидратация ,като за сега фиксирам с пудра на Lancome и одържам фронта с лъщенето ,но ми се иска база някаква да “положа” .

# 102
Надежда, преди да купиш база пробвай и пудрата на Ланком под ФДТна.
Моята любима матираща база е YSL top secret, но моята кожа не е мазна.
Marilyn, не отписвай Диор-а като цвят, като потъмнееш може да не ти е оранжев. И на мен ми харесва, а съм със суха кожа.
Ани, много красиво ти стои Миша-та! Разкош!
Агент, намазах се с едно смрадливо листо алое от градината, цяла нощ бях с любимата ми нощна маска на Cosrx, по-добре е кожата, но не е топ. Тази вечер ще извадя пантенола, права си. Беблешите ги подарих, щото са ми комично бели- всички.
Днес мазнах крем ФДТна на Cle de Peau (в синята тубичка), че не ставах за пред хора. По всички дяволи и дяволици, разкошен е, особено предвид ужасното състояние на кожата ми отдолу. Утре ще скоча обратно до магазина за проба на по-тъмен, че ми е светличък, както и за проба на всички други техни ФДТни, които не съм пробвала (имам буркана- ужасен ФДТ: ниска покривност, скапан финиш, адски пари и пробвах озаряващия в стъкло- нищо особено и не е готин на пори) и май ще си избера един. Тайно се надявам да не ми стоят добре като кожата ми се оправи. Апропо, тяхната база за матиране е чудесна. И ако някой търси да купи бъбрек, та да си купя ФДТчета на марката- да свирка. 
Ето ме с изгорената лавандулова кожа и Кле де По-то отгоре.

# 103
  • София
NiaV, по мое мнение, без грим си много по-красива, отколкото със!

# 104
Благодаря, Льоня, но в тази тема не се качвам ‘с грим’, а гледам да покажа най-реално как стои някой ФДТ.
С цялостен грим преди се качвах в темата за грим, но тъй като много рядко се гримирам напоследък, вече не се.
Аз най-много се харесвам без, на плажа, с коктейл в ръка, но уви.

Общи условия

Активация на акаунт