Фон дьо Тен, бази за грим и перфектен тен - 38

• 59 133
  • 723
  •   1
Отговори
# 210
Този не съм го пробвала!!!!!!!!! Искам го! Искам и на Патрик Стар ббб крема. Искам да дойда да се видим в Щатите всъщност. И на пазар! Телешки шопинг- карти ще пищят!

Не съм казала кои са маските, защото 1. Ме е срам и 2. Не е по темата. Но питаш- казвам.Първата е на Valmont. Чудесна, изключителна и абсолютно това, което ми трябва, когато няма спасение. Обаче е ужасни ужасни пари за маска за устни. Толкова пари, че умрях, че не погледнах преди да я платя и усещах червенина по ушите си, излизайки от магазина. Знам че направих нещо лошо… над 200 български левове за устни. Филърът с отстъпка ми беше толкова за половинката, която си слагах. Абе- срам.
Другата е на bite beauty- в тубичка, с агаве и някакъв цвят беше- шампанско и лек блясък. Супер тегава консистенция, особено на ски. Ако е студено и трябват 5 Мин в сутиена (няма шега), за да мога да изстискам нещо изобщо от нея. Нанася се гадничко- не е Плъзгава, както казва детето, а е плътна. Освен това е сладичка. Обаче след около 20-30 Мин устните ми са меки, подхранени и чудни. Цената се ядваше, особено на фона на Валмонта. Без червени уши. Най-доброто обаче наистина си остава лек пилинг, бейстинг и отгоре кило и половина каквато маска ми се намира. Или акуафор, или балсам в тубичка (Dr pawpaw в жълтата опаковка е много хубав). И пишейки това, ей сега ще си метна киселина, ще си метна и крем и отгоре Валмонта да видим. Ако утре сутрин съм Анджелина Джоли с привидната мекота на Скарлет примерно, ще се редактирам и ще си подновя Валмонта- той ми е на последни издихания.

# 211
... Но питаш- казвам. Първата е на Valmont. Чудесна... Обаче е ужасни ужасни пари за маска за устни. Толкова пари, че умрях, че не погледнах преди да я платя и усещах червенина по ушите си, излизайки от магазина. Знам че направих нещо лошо… над 200 български левове за устни. ко утре сутрин съм Анджелина Джоли с привидната мекота на Скарлет примерно, ще се редактирам и ще си подновя Валмонта- той ми е на последни издихания.

Anti-Aging Repairing Lip Care. 0.5 oz. Made in Switzerland.
САКЪН!

За тез пари трябва да идва с Рет Бътлър в комплект и с машина на времето!

Не се мятай на ФДТ-то преди да съм го изтествала - за теб ще е многократно по-сух! Ние не сме на по  14!

# 212
Чакам, на нищо не се мятам, освен на леда пред вратата ми по корем за по-интересно.
Снощи намазах Валмонта. Влюбени сме и бих поискала ръката му завинаги. Повтарям обаче- не си заслужават толкова пари за устни. Срам ме е, съвсем наистина. То бива да си тъпо и безотговорно, ама 130тина евра за лип маска….

# 213
Имал-дал…Какво толкова.Нали си хепи.Аз съм на тази максима.Имам ли-що да не ги дам 😀

# 214
Дами, имам малко нужда от помощ. На сляпо поръчах Estee Lauder Double wear, тъй като не намерих къде да го пробвам (уцелих си цвета, слава Богу), но дотук приключва всичко хубаво.

С комбинирана кожа съм, но след нанасяне на хидратиращ крем за лице и база след него (което винаги правя, с който и да е фон дьо тен), фон дьо тена ме прави едва ли не на 'люспи'. Досега не съм имала такъв проблем, дори с други матиращи и пълнопокривни фон дьо тени, но кожата ми ни изглежда гладка, ни мога да изляза с него.

Бихте ли ми споделили вашите впечатления с този продукт? Каква е кожата, на каквато го слагате и продуктите под фон дьо тена? Благодаря предварително.

# 215
ДХЗ, не съм хепи, свършва ми. 🤣
Хубав продукт иначе, факт.

Ева, този ФДТ може да е сух, течен, труден за нанасяне и т.н, ама на люспи не стои. Какъв е праймърът отдолу? Не си играят добре явно. Като цяло ДУ стои добре с всьо по-мазничко отдолу (аз съм със суха кожа, така че ако го нося слагам много мазничко отдолу и със него), разбира се и с вода, и с масла като основа. Откъде е поръчан?

# 216
ДХЗ, не съм хепи, свършва ми. 🤣
Хубав продукт иначе, факт.

Ева, този ФДТ може да е сух, течен, труден за нанасяне и т.н, ама на люспи не стои. Какъв е праймърът отдолу? Не си играят добре явно. Като цяло ДУ стои добре с всьо по-мазничко отдолу (аз съм със суха кожа, така че ако го нося слагам много мазничко отдолу и със него), разбира се и с вода, и с масла като основа. Откъде е поръчан?

От Нотино го взех, пробвах го с какви ли не праймъри на силиконова и водна основа:
NYX Honey Dew me Up
NYX Angel Veil
Revolution Hydrate
Catrice HD Coverage

Не знам дали се забелязва на снимката, но около устата и челото ми е на люспи:

Скрит текст:

# 217
Аз ставам банална вече, но ДУ седи разкошно върху Миша. Просто Миша е много мазна и отгоре тънък слой ДУ. Въпреки че последните месеци ми е суха кожата, по този начин работи.

# 218
А сега де! На снимката се забелязва само, че си хубава и мога да ти бъда леля 😁.
А крема отдолу смени ли? Или пробва ли без праймър? Щях да питам и с какво го нанасяш, но няма голямо значение, аз от известно време го смесвам с мак f&b или golden rose nude и го мажа като крем, с ръце…
Петрова, на много суха кожа не работи така. На мен мишата ми е суха на кокал. Нали те видях само с Миша- стои ти страхотно. Аз се напуквам с нея 😁.
Всъщност я ела да пробваме моля те, слагам кафе.

# 219
А сега де! На снимката се забелязва само, че си хубава и мога да ти бъда леля 😁.
А крема отдолу смени ли? Или пробва ли без праймър? Щях да питам и с какво го нанасяш, но няма голямо значение, аз от известно време го смесвам с мак f&b или golden rose nude и го мажа като крем, с ръце…
Петрова, на много суха кожа не работи така. На мен мишата ми е суха на кокал. Нали те видях само с Миша- стои ти страхотно. Аз се напуквам с нея 😁.
Всъщност я ела да пробваме моля те, слагам кафе.

Благодаря за милите думи Heart Но да, пробвах с два различни крема - единия гелообразен, хидратиращ, а другия малко по-мазен и плътен. Без праймър изобщо и не съм пробвала, защото имам доста неравности и съм забелязала, че изглежда доста по-неравна кожата ми. С каква база сте го нанасяли вие, дами?

# 220
ДУ слагам с най-мазната си база (Боби Браун лимонестата) или върху най-мазния си сънскрийн. Нищо матово или гелообразно отдолу! Другото, което правя е да го смеся с малко кой да е сочен ФДТ  или капка-две серум (тип  Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex) или олио за лице. И го нанасяй на много тънки пластове, участък по участък в влажен бюти блендър или каквато там гъба имаш подръка.

Аз ставам банална вече, но ДУ седи разкошно върху Миша. Просто Миша е много мазна и отгоре тънък слой ДУ. Въпреки че последните месеци ми е суха кожата, по този начин работи.
Хммм, Мишата в ролята на база!?! Супер идея, Петрова, обезателно ще пробвам и така, само дето я подарих, но пък имам един мазен ББ на Др. Джарт!

PS Изкара ми акъла с този лед, 3 секунди се блещих в 5 сутринта докато съобразя къде си намери лед, че да се пребиеш в 9-ти месец. Седни си на дупето, аз скъсах в 9-ти след падане менискус, не е забавно, да знаеш - години отнема да го извъртиш и да го разкажеш като виц!

Последна редакция: нд, 13 мар 2022, 12:48 от Agent Provocateur

# 221
  • София
Ева,пробвай върху по-богат и мазен крем и без база.Нещата са индивидуални дори и на мен с някоя база да ми е супер,на теб няма да е така.Пробвай различи комбинации и различни методи на нанасяне.Ползвам на Герлен ,Диор Бекстейдж бази, но не всеки път с ДУ.В последно време го смесвам с фдт на Шанел.Също така в сухите места върху ДУ слагам серума на Есте Лаудер.Аз съм ненормална и от много години смесвам наистина всичко с всичко-като почнеш от козметика и стигнеш до парфюми  Sweat Smile На по-късен етап разбрах ,че и други хора смесват и се успокоих Laughing Така ,че не се отказвай.Пробвай,ще откриеш кое с кое ще е добре.

# 222
Аз пак си качвам снимката от онзи ден , за да покажа как стои на Ева.

Моля не ме цитирайте  Animal Baby Chick : : ,  
Скрит текст:

Имам -А дерма екзомега + слънцезащита исдин + смесени ДУ и СС на Буржоа.

Също и за пръв път сложих стикове на ревлон - Хайлайтър и Бронзър.
Ама съм толкова непохватна, че не умея да правя това нашумяло контутиране, тъй като съм с две леви ръце.

Нанасям с бюти блендер на ебелин.
Вчера загледах този течен хайлайтър, Ния за него ли говориш?

Иначе предложенията ти веднага оцених и пратих на ММ, чакам го с отворени обятия Smirk живот и здраве в четв, та ще видим какво ми е взел.
Сега ме държи под напрежение и не ми казва, Rage

Последна редакция: нд, 13 мар 2022, 22:07 от alethea

# 223
Тези капки ги имам и аз, но не мисля че стават за просто хайлайтър, аз понякога смесвам няколко капки с един хидратиращ фон дьо тен Simple Smile

При мен DW седи матиращ на макс, изобщо не е толкова красив на моята кожа.

Последна редакция: нд, 13 мар 2022, 18:27 от Eva Ilkova 708937

# 224
Agent, ouch!!!! Моят плонж и троен тулуп заслужаваха овации, но само успях да си смажа коляното и дланта. Коремът беше пощаден лекичко, но да- ревнах и се шашнах, няма да лъжа.

Ева, а пробвала ли си капките с ДУ? Върху мазничък крем и смесен с друго стои различно. Хубавото на този ФДТ е че носи на смесване с всичко. Днес не ставам за пред хора и съм си у нас, но след малко ще извадя ДУ и ще го нанеса по различни начини и снимам, от двете страни на лицето- наистина има значение с какво и как нанасяш.

Alethea, говорех за течния хайлайт на rare beauty и за разни подобни на други марки. Тези на Лореал не съм пробвала, но спокойно можеш. Ама що не изчакаш човекът да се прибере и да видиш какво носи. Или недей- тресни каквото можеш преди да се прибере. Хубавото на rare е че изсъхват и не мацат телефон/яка.

Общи условия

Активация на акаунт