Фон дьо Тен, бази за грим и перфектен тен - 38

• 59 133
  • 723
  •   1
Отговори
# 465
Аз лично не- с бюти блендър.

# 466
От къде си ги поръчвате тези къшъни?

# 467
Аз винаги ползвам оригиналния апликатор.

Моите са от корейски сайтове или корейски магазини на Ибей.

# 468
От всякъде- къшънът на Нивеа в дрогерията също е доста приятен. Иначе корейски сайтове най-често, а любимците ми са ТФ от Скарлет бюти и този Sulwhasoo, показан от агента, краден от летището в Мале. Плюс рефил. Без да искам, но не съжалявам 😁

Последна редакция: пт, 03 юни 2022, 23:12 от Анонимен

# 469
Петрова също не съжалява, че го гепи от Мале Joy Е сега малко тен да хвана тая седмица и го почвам. Ния много обича да пазарува за мен. Разносвам Том Форд Soleil Glow от нея и съм влюбена. Сочен, средно покритие, абе муцка

Аз съм си фен на Дрийм Скин къшъна на Диор и всяко лято си купувам.

Последна редакция: сб, 04 юни 2022, 12:22 от petrova17

# 470
Много изчистена, но стилна визия Heart Прекрасна...Но не трябваше да ми пускаш муха за друг фон дьо тен Simple Smile

# 471
  • Viena
Запалихте ме за тоя къшън на Том Форд и днес в Дъглъс във Виена ми казаха,че вече не се предлага Sad

# 472
  • софия
Много се възгордях, че в повече от скромната ми колекция от cushion-и, присъстват 2 от трите любими на Agent a. Blush
Много повече ми харесва su:m 37 като финиш, а и като цвят. JSM е medium, тa ми е леко тъмен засега, а и по-лъскав, отклокото ми харесва, а sum e 02 ми е много по-точен, а си е мат.
Но... виждам пак многобройните си светло кафяви петна. Някой беше попитал за ХУБАВИ розовеникаво/прасковени кънсилъри. Лоши и аз си имам Disappointed.

# 473
И мен ме запалихте с тези кашони.
Според вас какви номера ще са ми подходящи?
Нося целогодишно ДУ 2н1 .
Е, когато имам тен, рядко го смесвам с 3н1.

Иначе кожата ми е с жълт оттенък.

Виждам различни видове фдт кой по-точно възхвалявате?
А този  Soleil glow предполагам няма да става за мазна кожа през лятото?

https://www.scarletbeauty.bg/bg/grim-litse-fon-dio-teni/tom-ford … 9668&pageno=1

# 474
Благодарение на пишещите в темата намерих моя цвят. При Estee Lauder Water Fresh  ползвам 3n1, a 4,5 ТФ ми е идеален. Поръчах и 6, малко по-тъмен е, но  разнася лесно и при тен стои добре. Не са силно покривни, така че и да е малко по-тъмен, просто нанасям по-малко количество. Чудя се и аз този glow вариант, как би стоял през лятото на смесена кожа. Съвсем на бързо, като ориентир:

Последна редакция: нд, 05 юни 2022, 16:48 от Ellinor*

# 475
  • Бургас/Пз
В този ред на мисли, кой е любимият ви къшън, пробван до момента?
Срам не срам не съм пробвала къшън досега 🥺 Време е да се поправя, така, че чакам да кажеш дали да го взимам този
https://www.scarletbeauty.bg/bg/grim-litse-fon-dio-teni/glow-ton … ndati-4-12gm-42oz
Цвят 4.5 sand. Същият номер ми е е Солея на Том форд. Искам да го ползвам в почивните дни самостоятелно само със слънцезащита Simple Smile

# 476
Само да уточня- Traceless е къшъна, за който пиша хубави неща. Глоу не е ФДТ за мен, а е по-скоро нещо като бронзър/едтествен цвят/натурален хайлайт. Абе и той не знае какво е, но с Роуз Глоу и не знам си какъв бронз- не е ФДТ…
Алетеа е 4ка или ако е по-жълта, отколкото излиза на снимки-4.5. Ако лятото посягаш към 3ка при ДУ, спокойно можеш да вземеш 6ца, даже ще ти е светъл тогава.
ДУ water fresh и ДУ имат леко разминаване в цветовете, та да си кажа. Аз в момента съм 6ца, лятото за съжаление няма да има цвят за мен. Дамите с мазна/смесена кожа спокойно могат да пробват traceless и да спестят от Глоу според мен.
Ани, не, вземи другия в черната кутийка.

# 477
Петрова също не съжалява, че го гепи от Мале Joy Е сега малко тен да хвана тая седмица и го почвам. Ния много обича да пазарува за мен. Разносвам Том Форд Soleil Glow от нея и съм влюбена. Сочен, средно покритие, абе муцка

Аз съм си фен на Дрийм Скин къшъна на Диор и всяко лято си купувам.

Прощавайте, бихте ли споделили откъде го купувате/поръчвате? По моловете не го виждам, а Сефора в Пловдив няма, за съжаление. Благодаря!

# 478
Elian, къшъна на Диор ли? От Дъглас доследно го купувах него

# 479
Elian, къшъна на Диор ли? От Дъглас доследно го купувах него

Благодаря! Ами, търсих онлайн точно в Дъглас, изобщо го няма като артикул, хм..

Общи условия

Активация на акаунт