Фон дьо Тен, бази за грим и перфектен тен - 38

• 59 048
  • 723
  •   1
Отговори
# 525
Дами какво е мнението Ви за новия продукт на мейбълин, покривен ли е?

Не!!!

# 526
Дами какво е мнението Ви за новия продукт на мейбълин, покривен ли е?

Не!!!
Аз точно вчера се прецаках 😁 Потвърждавам, не е покривен!

# 527
Привет прекрасни момичета! 🌸

Топлите дни започнаха и ми се иска нещо леко на лицето. Много се бях навила да прлбвам ББ крема на Миша, но все още го няма.
Набелязах СС крема на Lumene, доста хвален, но ако някоя от вас го е ползвала ще се радвам да сподели мнение. Става ли за чувствителна и мазна кожа?
Друг вариант ми е и Loreal tinted serum.
Ще се радвам и на други препоръки.

В момента ползвам ДУ и се чувствам добре с него, но имам чувството, че за летния период ще ми стане по-светъл и няма да мога да го използвам.
Благодаря ви предварително. 😊

# 528
Кой ББ на Миша, те са много?

Последно купувах ето този и за мое учудване за мен се оказа по сполучлив от най- популярния им бб крем...

А ДУ прекрасно се смесва със сънскрийни, само казвам! Резултатът е оцветен сънскрийн с повишена устойчивост на лицето.

# 529
Агент, точно за най-популярния става на въпрос който скоро даже обсъждахме, че в момента го няма в България заради забранена съставка.

А за ДУ, да аз така го и ползвам, но така става още по-светъл за лятото.

# 530
Има го вече в България, аз даже поръчах по погрешка 2 и имам за размяна. Да похваля и къшъна на Нивеа - за моята кожа е перфектен. Не го усещам върху кожата, средния цвят ми е една идея тъмен, но пък не оранжавее, не става на петна и не се впива в бръчки.

# 531
Puppiii от къде го поръчахте?

Видях, че в Лили е от стария, в Кокос също го има и мисля да се разходя до магазина.

# 532
Може и стария да е, казах че го има вече, защото беше изчезнал. Сега го има в ДМ и Лили, аз го поръчах онлайн от Кокос.

# 533
Моля, препоръчайте ми бб или сс крем за мазна кожа с фактор

# 534
Ползвам този на гарниер, уникален е. Кожата ми е акнетична и доста мазна, мисля че има фактор, но е около 15.

# 535
Ползвам този на гарниер, уникален е. Кожата ми е акнетична и доста мазна, мисля че има фактор, но е около 15.
има ли го в дм и лили?

# 536
Джули, защо реши, че ББ/СС крема на Миша или изобщо такъв тип крем ще е по-лек и подходящ за мазна кожа?
Според мен има много повече избор за подходящи продукти при по-течни и/или с по-ниска покривност ФДТни. Lancome Teint Idole Nude, Fenty Eaze drop, Shiseido, Dior backstage. В общи линии тази година май само баба ми не пусна ниско покривен или по-лек ФДТ/tinted продукт или нещо ‘био’, , с ‘грижа’, с което кожата ‘да диша’. ХИЧ не ме кефят подобни маркетингови тъпотии, но пък мисля, че са по-добрият избор за мазна кожа.

# 537
Ния, защо така реших, на този въпрос отговор нямам! 😂 Знам си, че бб кремовете са по-леки и подходящи за лятото и така си карам. 😀
А специално този на Миша, навсякъде в интернет ми излиза и е доста хвален за това реших, че задължитлено искам да го пробвам. 😀
Виж ти пак ми даваш полезна информация и ще поразгледам още малко. Като цяло от както ми с е изчисти  кожата от пъпки мога да си позволя и по-лека текстура.

# 538
Ти го пробвай, просто да знаеш, че за лято, ако е жега където живееш и кожата ти е мазна, може да не се разберете много добре. Иначе е хубав- покривен, гъст, изравняващ. Ама не е лек.

# 539
има ли го в дм и лили?
в лили със сигурност

Общи условия

Активация на акаунт