Сполучливи имитации на маркови парфюми - 42

• 80 313
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
  • BG-DE
So scandal или Scandal имаш предвид, че и аз се интересувам от добра имитация на So scandal?

# 631
So scandal, подариха ми оригинала за Коледа и когато се напръскам винаги ме питат кой е парфюма, уникален аромат
So scandal или Scandal имаш предвид, че и аз се интересувам от добра имитация на So scandal?

# 632
  • BG-DE
Питането ми беше към Emsi696, защото Hristo Mihailov похвали So scandal  на Гиза, а тя подържа мнението но говори за Скандал 😊

# 633
So scandal имам от Гиза, много е хубав. В оригиналния вариант ми е само scandal. И мисълта ми беше, че този от giza прилича на първообраза.

# 634
  • София
D308 So Scandal-извинявам се, че не уточних, но не познавам оригинала и не мога да кажа дали е добър, като имитация. Но си го нося с удоволствие, даже сега си мацнах малко и си го мириша от ръката. Винаги си имам по няколко в чантата.

# 635
  • Стара Загора
На мен оригинала на Со скандал не ми хареса или тестера в БЗ е бил развален. На Гиза е вълшебен, сочен и сладък аромат, но без да боли глава. Колежка го носи, винаги го отбелязвам. Друга пък имаше Скандал и също оставяше шлейф. Много траен и сладък. Simple Smile

# 636
  • Бургас
Не е лош Со Скандал, хубавичък е, но до там.Секси плодова цветна бомба, с червени плодове, жасмин и млечни ноти с уникална трайност и проекция при мен.Няма нищо общо с предшествениците си за мен.Пиша за оригинала.

# 637
  • София

Тези са ми днес в чантата-Либре и Со Скандал от Гиза и Дейзи от Заг. А вие носите ли си аромати с вас?

# 638
Дълго време избягвах Скандал, но попаднах на  Shock-in-scent  /Police/случайно, разглеждайки някакви парфюмчета в  Парфимо. Направи ми впечатление, че е много евтин (11 лв. за 30 мл.), пък го дават, че e точно копие на Скандал и като аромат, и като трайност.Взех си го разбира се и съм  впечатлена от него- има си сладост, трайност и се развива много красиво.
И тъй като е само трийсет милилитра, веднага отива в чантата.

# 639
Здравейте, искам да попитам някой пробвал ли е от мъжките парфюми на Parfen? Интересувам се от Eros, Spicebomb, Bad Boy и One Million. Ако някой ги е усещал и може да каже дали миришат на оригинала, каква трайност имат и т.н ще се радвам да споделят

# 640
Здравейте дами,след голямо чудене и разпитване за парфюм с аромат на пудра, реших да си поръчам от Гизаимитацията на НР.Ще се радвам,някой,който е запознат да сподели своите впечатления.Ще се радвам и да препоръчате аромат с виолетки от Гиза.

# 641
  • София
Най-после дойде момента и на моята Омайна тубероза- D311 от Гиза.
 На моята кожа веднага след пръскане се усеща тубероза+гардения и сандал и е леко остричка. След малко обаче гарденията започва да утихва. Уляга аромата и преминава в тубероза + подсладена разбита сметана,ароматизирана с ванилия. Туберозата не е нахална, а е креместа. Има лека сладост и малко ванилия, дървесните нотки почти се скриха. Определено ми допада и ще нося с удоволствие. Така я усещам на моята кожа.

# 642
И аз вчера я получих Омайната тубероза на Гиза. Оставих я да отлежи, но на пръв прочит това е най-хубавата, елегантна, немазна и ненахална тубероза, която съм помирисвала. Нищо ретро няма за моя нос. Ванилията е мека, не е натрапчива и твърде сладка. Много ми хареса. Изобщо аромат, трайност и проекция - 10/10 (за спрей иде реч, маслото не знам как е).

Днес бях с Chloe edp на D&P. Ужасно силен първите два часа, почти ме задуши. После утихна и се разкри красив и фееричен цветен аромат. Според вас ако го разредя малко ще го разваля ли? Наистина нанагорно ми идва в началото 😃

А да похваля и Nomade на Заг, страхотен 😍 Ухае на скъп, луксозен парфюм.

И да не се урочасвам, ама скоро парфюмни греди не съм имала. Голям кеф 😃

# 643
В Парфен отново има безплатни тестери
https://parfen.online/product-category/testers/

# 644
И аз вчера я получих Омайната тубероза на Гиза. Оставих я да отлежи, но на пръв прочит това е най-хубавата, елегантна, немазна и ненахална тубероза, която съм помирисвала. Нищо ретро няма за моя нос. Ванилията е мека, не е натрапчива и твърде сладка. Много ми хареса. Изобщо аромат, трайност и проекция - 10/10 (за спрей иде реч, маслото не знам как е).

Днес бях с Chloe edp на D&P. Ужасно силен първите два часа, почти ме задуши. После утихна и се разкри красив и фееричен цветен аромат. Според вас ако го разредя малко ще го разваля ли? Наистина нанагорно ми идва в началото 😃

А да похваля и Nomade на Заг, страхотен 😍 Ухае на скъп, луксозен парфюм.

И да не се урочасвам, ама скоро парфюмни греди не съм имала. Голям кеф 😃
А кой номер е  chloe nomade?
Траен ли е?

Общи условия

Активация на акаунт