Сполучливи имитации на маркови парфюми - 42

• 80 069
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
384 NO е Nomade. Като се напръскам сутрин го усещам до късния следобяд.

# 646
Някой има ли впечатления от марката Neness? Виждам ги в мейкъп.бг, пише, че са полски, цените са 5.48 лв за 33 мл, има някакво разнообразие.
https://makeup.bg/brand/1295938/

# 647
  • обл. Шумен
Някой има ли впечатления от марката Neness? Виждам ги в мейкъп.бг, пише, че са полски, цените са 5.48 лв за 33 мл, има някакво разнообразие.
https://makeup.bg/brand/1295938/
Гледах за каталога им, но не видях. Странно, че тук са по-евтини, отколкото в оригиналния им сайт 🤔:
https://www.neness.it/en/5-perfumes-for-women
А и не само там:
https://douglas.bg/valentino-donna-conf-55811
И
https://www.douglas.de/de/p/3001017993
Защо масово е така? 🙄🙄🙄

# 648
Аз си поръчах миналата седмица от Makeup 3-4 парфюма на Neness, каталог няма, но лесно може по името да се ориентира човек какво имитират Wink Според моето не много компетентно мнение са близки, но удрят повече на спирт, личи си че са имитации! Тествах 2 от получените, харесват ми, но не бих купила втори път! Но пък, като за 5 лв. в прилично шише и опаковка, определено си струва Wink

# 649
Можете ли да ми кажете под какъв номер да търся Good Girl na Carolina Herrera на Заг. Ще се радвам и на мнение

# 650
Можете ли да ми кажете под какъв номер да търся Good Girl na Carolina Herrera на Заг. Ще се радвам и на мнение
На първа страница има списък! 369 GG GOOD GIRL CAROLINA HERRERA

# 651
  • Бургас
От 2 дена разносвам 026 MaxMara на Заг.Невероятен се оказа, а го отминавах толкова дълго. При пръсване веднага ме обгръща нещо сладичко с малко остричко,сигурно джинджифила-всъщност ми напомня захаросания ждинджифил, който се продава на щандовете с ядки. След това джинджифила отстъпва място на магнолия+лилия, но толкова свежо, че го оприличавам по-скоро на жълти цветя. В същото време усещам и мускус, който много обичам, но е някак ванилов. Хем си е мускус, но се усеща и ванилията, но не ми е силна. Мек, сладичък, изключително приятен аромат. Ще си взема пълнител, много ми хареса.

И аз си взех този парфюм, защото останах с впечатление, че е имитация на Макс Мара Ле Парфюм. Та не ми допадна парфюмчето и ще го пускам в размените.

# 652
  • Варна
Момичета от доста време ви надувам главите с Бакарат руж Grinning. Поредният,който отърмъчих е на Парфюми с мисия. Ще кажа само браво на Боби Heart. Решила съм да взема постепенно от него повечето си любимци. Парфюмите му са добри и за неща регулярно вземам от други марки си струват 100мл. разфасовки, а и да помогна макар и с малко,на един човек борещ се за по-добър живот ми се струва добра мисия.

# 653
Аз пък не е ясно какви са у откъде са тези парфюми на Боби, просто ми е интересно.
Няколко пъти питах и отговор не получих.

# 654
Аз пък не е ясно какви са у откъде са тези парфюми на Боби, просто ми е интересно.
Мен принципно това не ме спира да поръчвам, но донякъде сте прав! Моето първосигнално мнение е, че някои от небезизвестните наму наливни парфюмерии (ЗАГ, Гиза и др.) му дават суровини на достъпни цени, с които той просто подпомага лечението си и не седи безучастен, чакайки на някой друг! Не се споменава никъде това, за да не се спекулира с него, може би! Не пречи да има някой приятел от тези парфюмерии, който просто да му помага! И аз да съм и аз бих помогнала! Wink Замислете се колко струва една 100-ца от ОЛХ от ЗАГ Wink

# 655
  • София
От "Парфюми с мисия" все още не съм поръчвала парфюми. Засега ме спира, че са само по 100 мл. Не се предлагат по-малко мл.

# 656
Мен принципно това не ме спира да поръчвам, но донякъде сте прав! Моето първосигнално мнение е, че някои от небезизвестните наму наливни парфюмерии (ЗАГ, Гиза и др.) му дават суровини на достъпни цени, с които той просто подпомага лечението си и не седи безучастен, чакайки на някой друг! Не се споменава никъде това, за да не се спекулира с него, може би! Не пречи да има някой приятел от тези парфюмерии, който просто да му помага! И аз да съм и аз бих помогнала! Wink Замислете се колко струва една 100-ца от ОЛХ от ЗАГ Wink
Това, което прави е супер, въпроса ми беше, че след като купувам нещо, ми се ще да знам какво е и откъде е.
Не че това би не спряло ако искам да купя 🙂

# 657
Може ли линк към обявите на човека, моля

# 658
Може ли линк към обявите на човека, моля

Във Фейсбук има група с име "Парфюми с мисия"! Аз лично съм много доволна, имам 3 парфюма от там и си заслужават, може би, да, единствения минус ми е 100-те мл., но нека има, разделих си някои в по-малки шишенца и си ги нося в чантата за подновяване през деня Wink

# 659

Общи условия

Активация на акаунт