Сполучливи имитации на маркови парфюми - 42

• 80 060
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
От "Парфюми с мисия" все още не съм поръчвала парфюми. Засега ме спира, че са само по 100 мл. Не се предлагат по-малко мл.
А мен ме възпират много повече причини от тази. Не се знае кой, къде, от какво ги забърква тия течности. Няма име, няма производител, няма нищо. Котка в чувал. Не бих си пръснала нещо такова. Това си го пръскаш на кожата, на косата, на дрехите...Не съм сноб. Но! Не е ОК да ми излизат само с една гола "мисия" без да знам, че са спазени правилата за безопасност на продукта. Това е като аз да забъркам кекс, и ей така, просто да отида да го продавам на женския пазар...Ами, ако някой се отрови? Ако направи алергия ?
Замислете се, защо не е позволено това с кекса. И ще си отговорите и на въпроса защо не е ОК и това с "безименните" парфюми.
И, честно казано, много по - вероятно ми се вижда въпросното момче да купува на едро и да ги налива в шишетата си, отколкото да ги бърка сам. Но тогава трябва да каже името на РЕАЛНИЯ ПРОИЗВОДИТЕЛ. А не да се представя за такъв.

# 661
Аз като разгледах какво предлага ми прилича на предлаганото от каталога на Заг.
Вероятно ги купува от производител.
Каузата някак игнорира подробностите за произхода или поне хората изпитват неудобство да попитат за подробности.

# 662
  • Бургас
Аз съм с много алергии и също се притеснявам да пръскам неизвестни вещества,щях да умра от нов за коса...

Но да, вероятно са парфюмите на Заг,за тях дълго време също имах резерви...
Накрая видях,че нищо лошо не ми се случва.

# 663
  • София
Преди половин година правихме репортаж за Борис по повод това как спортът и физическите усилия, съчетани с волята, могат да помогнат за възстановяването на човек след сериозни травми. Тогава го попитах за произхода на тези парфюми и той ми каза, че негов приятел внася есенциите от Франция и му е дал формулата за приготвянето на крайния продукт. С колегите си поръчахме няколко парфюма, които си разделихме по 50 мл в други шишенца.

# 664
  • Бургас
Щом и други хора ги ползват и нямат странични ефекти,щом има формулата,мога да попитам за съставки към които съм алергична...
Иначе е прекрасно човекът да прави нещо,да се чувства полезен,да си подпомага възстановяването...
Бих могла наистина да взема парфюм от него.

# 665
Най - вероятно е опашата лъжа това, дето "сам ги забърквал бил, по рецептата, дадена му от приятел". Опитай да забъркаш парфюм от есенции и ще ме разбереш. Simple Smile Тук има твърде много лъжи за моя вкус. Ще ги пропусна с чиста съвест тия "парфюми с мисия". И ще карам на тия, на които им знам производителя и които са "без мисия". Simple Smile Мразя да ме лъжат.

# 666
Escada Moon Sparkle в изпълнение на Гиза или Парфен бихте препоръчали? Пробвах на Парфен и ми се стори 1:1 с оригинала, но нетраен на моята кожа. Чудя се на Гиза как е. На първата страница пък е посочен Рефан като най-сполучлив и се обърках 😃

# 667
  • Пловдив
По сайтовете срещам доста парфюми с цени около 20 лв на различни марки-Georges Rech, Jeanne Arthes,WEIL, Pascal Morabito, Franck Olivier. Ще ми е интересно да споделите имате ли информация дали имитират други парфюми, ползвали ли сте някой от тях, как са като трайност ?

# 668
  • Пловдив
Колежка си взе Escada Moon Sparkle на Парфен, мирише цял ден. Аз взех на Заг, но трябва да подновявам на 3-4 часа, иначе спирам да го усещам. Преди време така подновявах Бакарата на Заг, но като си извадих зимните дрехи ухаеха все още, въпреки, че бяха прани и прибрани. Та много свеж и приятен аромат, но вероятно и в оригинал не е особено траен. За Ескадата говоря.

# 669
На Jeanne Arthes съм имала 2 или 3 аромата и на мен много ми допаднаха. При мен бяха и много трайни, както и при мъж ми. Но не знам дали имитират други аромати, не съм се интересувал просто.

# 670
  • Бургас
Бях днес в Зара и пръсках Apple juice Дейзи на Заг е по-хубав.Е,и на Зара е хубав.
Хареса ми Gourmand Addict,сладък е,но пък имам сладки...
Изобщо много парфюми имам.

# 671
Да споделя - купих всички, за които се чудех на Martin Lion Satisfied
Направих поръчка онлайн и дори получих подаръци - 4 боди спрея и 6 лака за нокти.

Относно парфюмите - всички много ми харесват като аромати, единствено MONTALE - AOUD NIGHT ми идва малко в повече розата, но пък други много го харесаха специално него.

По моя вкус, от всички купени, най-много ми харесват:  
1. Martin Lion U02 Унисекс парфюм, вдъхновен от SOSPIRO-ERPA BURA UNISEX - уникална трайност, всеки ме пита за парфюма
2. Martin Lion U13 Унисекс парфюм, вдъхновен от BYREDO - GYPSY WATER - този не зная по принцип как мирише оригиналът, но много ми действа Simple Smile
3. Martin Lion F78 Дамски парфюм,вдъхновен от LANCOME-LA NUIT TRESOR A LA FOLIE  - мек и приятен, усещам основно ванилия + мускус
4. Martin Lion F95 Дамски парфюм, вдъхновен от YSL - BLACK OPIUM

ERPA BURA UNISEX е най-траен - усещам го и вечерта, но толкова ми харесва, че напоследък си го подсилвам, само и само да го усещам и аз Heart

Скрит текст:
Здравейте дами, честит празник!

Четох теми назад във форума, но не намерих достатъчно инфо. Причината да пиша е, че усетих парфюма на една дама, много ми хареса и ми каза, че е на Мартин Лайън - Martin Lion U02 Унисекс парфюм, вдъхновен от SOSPIRO-ERPA BURA UNISEX и е много доволна като трайност.

По принцип няма къде да ги помириша на живо и мисля да поръчам на сляпо. Харесала съм няколко, може ли, ако сте ги ползвали да кажете дали са ОК?  

Това, което най-много ме притеснява е, че последните имитационни парфюми, които съм ползвала, все усещах мирис на спирт и една евтина нотка, не знам как да обясня... и от тогава не съм проявявала интерес.

Освен парфюма на дамата, тези, които съм набелязала са:

1. Martin Lion U08 Унисекс парфюм, вдъхновен от TIZIANA TERENZI-KIRKE
2. Martin Lion F95 Дамски парфюм, вдъхновен от YSL - BLACK OPIUM
3. Martin Lion U13 Унисекс парфюм, вдъхновен от BYREDO - GYPSY WATER
4. Martin Lion U12 Унисекс парфюм, вдъхновен от MONTALE - AOUD NIGHT
5. Martin Lion U03 Унисекс парфюм, вдъхновен от SOSPIRO-ACCENTO UNISEX
6. Martin Lion F25 Дамски парфюм, вдъхновен от Thierry Mugler - Alien
7. Martin lion F20 Дамски парфюм вдъхновен от Gucci - Rush
8. Martin Lion F78 Дамски парфюм,вдъхновен от LANCOME-LA NUIT TRESOR A LA FOLIE

Много благодаря!

# 672
И аз съм влюбена в ERBA PURA,  само че моят е от Заг.

# 673
  • Пловдив
Днес отидох да си купя 169 от Рефан.
Купувала съм го и винаги съм получавала
комплименти за него.
Бяха 3 момичета и едното много държеше да го
помириша.
Купих го и като се напръсках вкъщи, ужас, нищо общо
с предишния аромат.
Изкъпах се и още го усещам, ужасен, гаден, но траен!
Да бях послушала момичето.

# 674
  • Бургас
Да...
Рефан предлагат гадни и трайни парфюми.

Много ги оплювам и както е модерно да се казва "хейтя",но не ми харесват.

Общи условия

Активация на акаунт