Сполучливи имитации на маркови парфюми - 42

• 80 091
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
Честит празник дами! Минавам да кажа, че само днес има -30% отстъпка в сайта на Парфен.
Ще си самоподаря  chance eau tendre, че отдавна му се каня.
Честит празник! И аз ще си го поръчам, заедно с Eclat И The one.

# 466
  • обл. Шумен
Честит празник, момичета! 🌺
Виждам, че и в Гиза има намаление с по левче  на някои дамски аромати.

# 467
Взех си Apple juice на Zara,  който според таблицата е копие на Chance eau Tendre; ами много ми харесва- свеж, ненатрапчив, нежен!

Честит празник, дами!

# 468
Честит празник и от мен! 🌺

Аз съм с Ерба Пура на Заг.

# 469
  • София
Честит празник, прекрасни Simple Smile ! Нека бъдем доказателството за това, че да си Жена означава да има Обич и Надежда!!! Аз днес си получих от Дегаже Kedu Sesame by Memo Paris. Не устоях да изчакам две седмици да си почине от пътя и веднага се пръснах. Е няма такава красота, топлота и очарование. Не мога да описвам като вас, но много, много ми харесва!!!

# 470
Честит празник!
Днес няколко дами са писали за Chance Eau Tendre, да споделя, че преди няколко дни почти на шега пробвах варианта на Martin Lion, много ми хареса, номерчето е 69. За първи път от сигурно десет години купувам парфюм-имитация, допадна ми и реших да посетя дискусиите тук да науча повече. Нека по-опитните да кажат дали е хубав спрямо другите производители Simple Smile
Цената е 13.99 за 50 мл във варненския Елитис, поне моята бройка има хубав пулверизатор и шишето е ОК откъм здравина и функционалност.
Благодарение на информацията тук вече съм си набелязала няколко нови аромата Simple Smile

# 471
Здравейте дами, честит празник!

Четох теми назад във форума, но не намерих достатъчно инфо. Причината да пиша е, че усетих парфюма на една дама, много ми хареса и ми каза, че е на Мартин Лайън - Martin Lion U02 Унисекс парфюм, вдъхновен от SOSPIRO-ERPA BURA UNISEX и е много доволна като трайност.

По принцип няма къде да ги помириша на живо и мисля да поръчам на сляпо. Харесала съм няколко, може ли, ако сте ги ползвали да кажете дали са ОК? 

Това, което най-много ме притеснява е, че последните имитационни парфюми, които съм ползвала, все усещах мирис на спирт и една евтина нотка, не знам как да обясня... и от тогава не съм проявявала интерес.

Освен парфюма на дамата, тези, които съм набелязала са:

1. Martin Lion U08 Унисекс парфюм, вдъхновен от TIZIANA TERENZI-KIRKE
2. Martin Lion F95 Дамски парфюм, вдъхновен от YSL - BLACK OPIUM
3. Martin Lion U13 Унисекс парфюм, вдъхновен от BYREDO - GYPSY WATER
4. Martin Lion U12 Унисекс парфюм, вдъхновен от MONTALE - AOUD NIGHT
5. Martin Lion U03 Унисекс парфюм, вдъхновен от SOSPIRO-ACCENTO UNISEX
6. Martin Lion F25 Дамски парфюм, вдъхновен от Thierry Mugler - Alien
7. Martin lion F20 Дамски парфюм вдъхновен от Gucci - Rush
8. Martin Lion F78 Дамски парфюм,вдъхновен от LANCOME-LA NUIT TRESOR A LA FOLIE

Много благодаря!

# 472
С U02 на Мартин Лион няма да сбъркаш за другите нямам мнение, но този... честно по-добър не съм имала. Хубав плътен , присъствен аромат с него не оставаш незабелязан. Купувай го смело, препоръчвам го.

Последна редакция: вт, 08 мар 2022, 16:38 от Mimeto74

# 473
С U02 на Мартин Лион няма да сбъркаш за другите нямам мнение, но този... честно по-добър не съм имала. Хубав платен присъствен аромат с него не оставаш незабелязан. Купувай го смело, препоръчвам го.
Да, заради него ще правя поръчка, но мисля да мина сумата за безплатна доставка и да взема още някой - дамата каза, че от всички парфюми, които е имала, най-много за този са я питали случайни хора. Simple Smile

# 474
  • Истанбул
Martin Lion са северно кипърска козметична фирма .В началото на темата не успях да видя каталога им.За улеснение го слагам тук.

# 475
Номер 78 според мен е добре. не познавам оригинала, не мога да кажа дали го имитира достатъчно добре, но според мен няма такава странна съпътстваща миризма като имитационните от едно време.
Въобще, както споделих по-горе бях приятно изненадана и дори се замислям дали да не извърша едно светотатство, да си поръчам Chanel Allure, на първа страница видях, че се препоръчва този на D & P

# 476
знам, че темата е за имитации, но ще си позволя да ви препоръчам един прекрасен и много бюджетен (в момента) парфюм - от парфимо:

тестерът идва с капачка, а описанието му е това:
https://www.fragrantica.com/perfume/Chopard/Happy-Chopard-Lemon-Dulci-49806.html
прилики: момичето от капри (ланвин) и лайт блу (долче и габана)

не съм тествала 'сестричката' му, но сигурно и тя е добро попадение според приликите й
третата е не така евтина (за съжаление)
https://www.fragrantica.com/perfume/Chopard/Happy-Chopard-Bigaradia-51703.html

# 477
Честит празник, мили дами! Бъдете вдъхновение! Flowers BouquetHeartFlowers Cherry Blossom
Днес съм с JPG La belle le parfum, но в оригинал, не можах да му устоя - за мен това е най-женствената и хубава ванилия за празника!

Препоръчайте ми моля хубави имитации на YSL Libre и Libre Intense, които са 1:1 или мноого близки с оригинала и ви удовлетворяват като качество и трайност, насреща съм за Вашите мнения. Благодаря!

# 478
Честит празник, мили дами! Бъдете вдъхновение! Flowers BouquetHeartFlowers Cherry Blossom
Днес съм с JPG La belle le parfum, но в оригинал, не можах да му устоя - за мен това е най-женствената и хубава ванилия за празника!

Препоръчайте ми моля хубави имитации на YSL Libre и Libre Intense, които са 1:1 или мноого близки с оригинала и ви удовлетворяват като качество и трайност, насреща съм за Вашите мнения. Благодаря!
ysl libre 164 Рефан

# 479
  • Стара Загора
Либре на Гиза, мирише цял ден!
Интенз не знам дали някоя фирма го е имитирала. Аз имам оригинала и е ❤️

Общи условия

Активация на акаунт