Сполучливи имитации на маркови парфюми - 42

• 82 445
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
Днес имам път до Рефан,Портраял и на Deetron предложенията ще се тестват👍..

# 91
....TOBACCO ABSOLUTE, който пък е вариация на Dior Tobacolor - ..... MYSTIC TONKA, който е Carolina Herrera Mystery Tobacco....
Не съм фен на Рефан никак,но тези двата са ми много любопитни Simple Smile Разкажи малко за тях,моля те Innocent

# 92
Аз от Лидълските хич не съм доволна, що се отнася до трайност! Като аромати отмъкнах 2 бр. ноември, като пак ги имаше, ми до вратата едвам ми удържа! Иначе като аромати са добри, но много нетрайни, на фона на ЗАГ и Гиза, особено Wink иначе аз имам от Рефанските Акуа енд Шугар и Черито, от черните бутилки! С първия често ме питат с какво съм, че много сладичко им мерише, а и аз си го харесвам, та си се Оливам доволно Wink Черито и друг път съм казавала, че аромата на черешка усещам само в началото, после избледнява, но никак не е лош Wink

# 93
От лидълските парфюми точно от трайност изобщо не мога да се оплача, даже напротив- толкова са трайни, та чак досадни( което не го отбелязвам като минус, де).
Просто е индивидуално и както често се случва- при някой даден парфюм е нетраен, при друг- напротив и при толкова голям избор на пазара е добре, че за всекиго има по нещо👍.

П.п. Даже имам оригинални парфюми, които, сравнени с тези на Лидл, са гОла вОда( за различни имена е примерът, не за аналогични, но все пак едното е оригинал, а другото- имитация).

Последна редакция: чт, 10 фев 2022, 16:56 от SomewhereOverTheRainbow

# 94
И Рефан са си вдигнали цените:
https://refanshop.bg/produkt-kategoriya/parfyumi/damski-parfyumi/53-ml-damski-parfyumi/

Казвам това във връзка със съобщението за новите, по - високи цени на Заг Зодиак.
На фона на това, оригиналите се разцепват от намаления...
Примерно: https://www.parfimo.bg/katy-perry-katy-perry-s-indi-eau-de-parfum-za-jeni-50-ml/

Последна редакция: чт, 10 фев 2022, 17:50 от solar_fields

# 95
  • Бургас
Ами...
Те още малко да вдигнат цените на имитациите и май хората ще си купуват оригиналните парфюми.
Оригиналните пък ги намалиха.
Явно заради кризата,Дъглас,Нотино и т.н. се скъсаха да правят намаления.

# 96
Много намаления има.
И аз мислех, че е заради кризата.
Масово по сайтовете има намаления в момента.

# 97
Ами...
Те още малко да вдигнат цените на имитациите и май хората ще си купуват оригиналните парфюми.
Оригиналните пък ги намалиха.
Явно заради кризата,Дъглас,Нотино и т.н. се скъсаха да правят намаления.
Точно!!! Писах горе - долу същото преди да видя, че преди мен и ти си го казала.
ТОЧНО !!!

# 98
  • Стара Загора
Тази вечер си напълних Поемата на Заг и момичето ми каза, че има увеличение. Платих 4,60 лв за 20 мл, в мое шишенце.
Препоръчаха ми на Рефан, но била спряна и реших да пробвам на ЗЗ.

# 99
  • Deutschland
Идвам от Лидл, Essence en rose няма. Снимах ви какво има, пробвах имитацията на ЛВБ, ами хубава е. Другите незнам какво имитират

# 100
И аз днес минах през Лидл за други покупки и Essence En Rose беше изчерпан. Добре, че го взех още в понеделник. Всички останали бяха налични. И по повод спора на кой парфюм е имитация, попаднах на различни мнения, включително и моето, че е пълно копие на LVEB. Аз съм имала и двата (другият обсъждан е Gucci Rush) в оригинал и смея да твърдя, че този парфюм НЕ е даже близко до Gucci Rush. Някой, ако вече пробва, да сподели също.
Между другото, пробвайте и Cotton Blue. Добра имитация на Light Blue за мен. Взех го за подарък.
При мен трайността на всички аромати на Лидл е забележителна (това по повод предишно мнение). Удрят в земята и доста оригинални аромати.

# 101
Лимитираната серия на Рефан(черните шишета тип ТФ) са страхотно направени и ужасно елегантни парфюми... Много ги харесвам.... НО!!! с много слаба трайност, за съжаление.... Виж, обаче Гиза.... направо разбива. Днес щом влязох в банката (бях се пръснала с Бляк Фантом), едната служителка ме пита :тия талази "Insomnia" от теб ли се носят🤣🤣🤣🤣.

# 102
...... Виж, обаче Гиза.... направо разбива.....
И за мен по-добри няма !!! Гиза са уникални и като трайност и като близост до оригинала .

# 103
Момичета, Черния Афганец на Парфен каква трайност има при вас? Аз сякаш след 4-5 часа спирам да усещам облака и става повече телесен аромат? Иначе много ми харесва и слагам по много от него, никога не са ми достатъчни 2 пръски например...

# 104
Тази Поема ме заинтригува по описание мисля, че много ще ми допадне. Заг къде в София имаха магазини?

Общи условия

Активация на акаунт