Сполучливи имитации на маркови парфюми - 42

• 82 573
  • 745
  •   1
Отговори
# 345
Еха,повече от добре.❤❤❤

# 346
Kirke на D&P е чук. Километричен шлейф и трайност с две апликации до вечерта. За първи път имам техен парфюм и съм впечатлена. На Заг също ми хареса, но откъм трайност бледнее. На D&P започва с едни захаросани круши.... Трябва да пробвам и други техни

# 347
Аз утре чакам за първи път парфюми от Баргело и нямам търпение да дойдат, че доста почаках. Взех си Глория на Кашарел и Бос интенз.

# 348
  • Бургас
D&P май имат трайни парфюми.
Имам Gloria,харесва ми и е също много траен.
Исках Дейзи в тяхна имитация,но ще излезе 50 лв с доставка около 100 мл.
Взех си Daisy eau so fresh за 75 лв 125  тестер от Parfium.bg и е страхотен!

# 349
Някой има ли спомен миналата година дали е имало промоция в сайта на Парфен за 8-ми март?

# 350
  • Бургас
Някой има ли спомен миналата година дали е имало промоция в сайта на Парфен за 8-ми март?
Май тенденцията е всички сайтове да пускат промоции.
При такава конкуренция е много вероятно да има промоция.
Но парфюмите,които аз харесвам,са винаги -10% , най-много -20% и нещо не се решавам пак да взема.
Моите от Парфен имат доста за пръскане още...

# 351
  • София
Имаше, пишеше,че е само онлайн,но и на щанда им в Кауфланд Младост имаше намаление. Това ми беше запознаването с Парфен, взех си тогава Modern Muse Estée Lauder. Беше ми много люляков(нищо,че в пирамидата не го дават) тогава, сега още ми е малко остър и май усещам повече мускус и пачули.

И днес потъвам в липово блаженство с мед и мускус, наслаждавам се на това съкровище https://www.notino.bg/jenny-glow/french-lime-leaves-parfjumna-voda-uniseks/

Последна редакция: ср, 23 фев 2022, 12:17 от Emsi696

# 352
Физическият "Гиза" не работи. Пише- "в болничен"- на бележка. Не пише докога. Само дето се разкарвах.

Последна редакция: ср, 23 фев 2022, 21:48 от Merelenda

# 353
Здравейте,

Извинявайте ако вече този въпрос е зададен, но какво е вашето мнение за капсулования Армани Си на Рефан? Аз до сега съм ползвала наливен с двойни капки.

# 354
  • Deutschland
С Бакара съм, на Заг. Според дъщеря ми ухае на захарен памук, за мен на бинтове, болници, но е страхотен. Ако се сетите за по-трайна версия от тази на Заг, пишете моля. Ще поръчам на някой да ми купи.

# 355
Не знам колко е траен на Заг, имам на Рефан Code Rouge черната серия, доколкото знам е негова имитация. И е ужасно траен ...за съжаление, защото половинката се уби да мрънка цял ден, че е ужасен. И аз усещам бинтове, но не е зле.

Което е и оплакването ми от D&P всъщност. Аз ще съм единствена, която се оплаква от това. Имам на Ерба Пура. И не стига, че е траен, ами е и ужасно силен. Едно пръскане го разнасям на двете китки и оттам на врата и мириша от два метра. Аз не си падам по влаченето на шлейф.

И двата са в размените, откъдето и съм ги получила. Отървете ме, моля ви се хора! Joy

# 356
С Бакара съм, на Заг. Според дъщеря ми ухае на захарен памук, за мен на бинтове, болници, но е страхотен. Ако се сетите за по-трайна версия от тази на Заг, пишете моля. Ще поръчам на някой да ми купи.

За мен по-трайна имитация на Бакара е този
Този на ЗАГ хич не ми удря на мен на бинтове, а точно на захарен памук, както е казала дъщерята и трайността му е супер задоволяваща, поне според мен! Особено на дреха! Онзи ден отварям гардероба с якетата и есента явно съм го ползвала върху някое еднократно носено яке и ме лъхна приятно захарният памук Yum

# 357
Здравейте, някой пробвал ли е някоя имитации на Bvlgari man in black и на Versace Eros?

# 358
  • Бургас
Здравейте, някой пробвал ли е някоя имитации на Bvlgari man in black и на Versace Eros?
Питах преди точно за Ерос.Казаха ми,че на Заг е хубава имитацията.

# 359
Аз утре чакам за първи път парфюми от Баргело и нямам търпение да дойдат, че доста почаках. Взех си Глория на Кашарел и Бос интенз.

Откъде ги вземаш? Те нали ги спряха тук. Мисля, че птдавна ги няма.

Общи условия

Активация на акаунт