Сполучливи имитации на маркови парфюми - 42

• 80 197
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
  • Стара Загора
Здравейте, препоръчайте свеж, траен, мъжки аромат на Заг.
Имах скрийншотове, но явно съм ги изтрила.

# 406
Здравейте, препоръчайте свеж, траен, мъжки аромат на Заг.
Имах скрийншотове, но явно съм ги изтрила.
ZAG 141 ZD

# 407
  • Пловдив
Здравейте.Парфюмите на Аристея ,които ще се предлагат в Кауфланд с номера ли ще са или с имена ? Интересува ме Good Gurl и Boucheron Quatre.

# 408
Аз обожавам J'adore и си взех имитация от един щанд на L'atelier du parfum. Мисля, че е добра имитацията и е траен. Потърсих ги във фейсбук и излезе, че са на Баргело. Не съм ги срещала до сега. Явно съм доста изостанала.😉

# 409
Я да ви питам, Omnia Crystalline Bvlgari в изпълнение на Гиза спрян ли е? Тъй като го видях в списъка на олфакторните съотвествия, но на сайта го няма.

Впрочем J'adore на Заг не е никак лош. Неразличим от оригинала и доволно траен при мен.

# 410

От поръчки на брат ми от Гиза бих препоръчала и Пюр ХС на Пако Рабан
Случайно да имаш представа дамската версия хубава ли е в Гиза? Аз си купувах преди години на Рефан, от тия готовите по 50 мл и много го харесвах, но отдавна не съм взимала.

Не съм я тествала никога, за да преценя как е, аз имам оригинала, мога да ги тествам паралелно някой път като отида и ще кажа със сигурност, но мъжката е хубава. Кодо Профо на Армани наистина е страхотен и оригинала, и имитацията на Гиза е 1:1.

Относно близките до Коко мадмоазела, съгласна съм напълно с iv4enceto, аз го имам благодарение на една дама от групите и при първото помирисване/пръсване, първата ми асоциация веднага беше "Мадмоазел!"(тъй като моя близка роднина го има и много добре го познавам, години наред). Много приятен и мнооого близък е, траен също - препоръчвам. So suddenly Madame Glamour също е много близък,ако не същия и на Лидъл са учудващо трайни парфюмите - не са тежки, но по 2-3 пъти мия ръце и не пада аромата. Не съм го имала, но съм тествала в магазина и ми хареса, супер траен е за тази цена. Имаше го все още преди 2 седмици и мисля сега, поне във Варна.

# 411
https://www.parfimo.bg/armaf-club-de-nuit-eau-de-parfum-za-jeni-105-ml/

Ето ви Коко Мадмоазел почти едно към едно на добра цена.
Луксозна бутилка, прилична трайност, много добро изпълнение.
Казвам го като любител и притежател на оригинала, не пропуснах обаче и този.

# 412
Има промоция на Парфен - 5 тестера по 2 мл. безплатно, само доставката се плаща. Аз поръчах, излезе ми 3.68 лв до офис на Спиди. Но май тестерите не са на всички парфюми.

# 413
  • София
Някой знае ли парфюмите на Аристеа,които са пуснали в Кауфланд на кои отговарят? Нямат тестери...
DIAMOND Girl-мисля,че е обувката
DIAMOND Quatro- това е ясно
DIAMOND Lady-?
DIAMOND Crystal-?
DIAMOND Noir-?
Нямам нищо на Аристеа и мислех да се запозная с техните.

И аз си поръчах няколко мострички от Парфен - благодаря, Мария.

# 414
  • Русе
Aristea Diamond crystal-Bvlgari Omnia Crystal.     Aristea Diamond space-T.Mugler Alien.          Aristea Diamond noir-Versace-Crystal noir.     Aristea Diamond lady-P.Rabanne-Lady million.       Aristea Diamond Bellisima-Lancome-La vie est Belle.                                             Aristea Diamond Scandalo-JPG-Scandal.           Aristea Diamond Olimpia-P.Rabanne -Olimpus.

# 415
  • Бургас
Дали са хубави Елоде парфюмите?
Нали исках J'Adore Dior,а единият е имитация...И е на супер цена...

# 416
Има промоция на Парфен - 5 тестера по 2 мл. безплатно, само доставката се плаща. Аз поръчах, излезе ми 3.68 лв до офис на Спиди. Но май тестерите не са на всички парфюми.

Благодаря за новината, аз се възползвах! Отдавна исках да пробвам техния много хвален Black Affgano, но не бях сигурна дали да поръчам цял. Какво си взехте вие? Relaxed

# 417
Свършваше ми обедната почивка, когато видях рекламата, и в бързината си избрах тези. А трябваше и тук да напиша 😁

# 418
  • София
Вече трети ден нося Лидълския Essence d'Elle .. всяка сутрин си викам "Днес ще сложа нещо друго".. седя пред шкафа, гледам, въртя, суча (не е като да няма избор Wink ) и накрая пак него. Няма лошо, де, портфейлът ми определено щеше да е по-хепи ако все харесвах парфюмчета за по 10 кинта, а не за няколко пъти по 100 Laughing

# 419
  • BG-DE
Той имитира ли нещо или си е самостоятелен аромат?

Общи условия

Активация на акаунт