Сполучливи имитации на маркови парфюми - 42

• 80 141
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
  • обл. Шумен
Момичета, някоя от вас дали би могла да каже, кой прави Cerutti 1881, и евентуално чия имитация е най-добра?
Предварително благодаря на всяка, ангажирала се с отговор.
Здравей detelistche ! 🙂
И на мен ми е един от любимите, нямала съм оригинал. Бях купувала на Барджело, след 2-3часа спирам да го усещам, но колежката го надуши, даже пита с какво съм. Но според мен не е добра имитация. По-воднист ми се струва, но ти ако искаш опитай.
Този   https://azo.bg/lamis-1999-parfjum-za-zheni-100ml-5300 ми е по-хубав, но отдавна не съм го търсила.
В таблицата на първа страница може да провериш - D&P,  Рефан го имат. 🙂

# 496
  • София
Момичета, някоя от вас дали би могла да каже, кой прави Cerutti 1881, и евентуално чия имитация е най-добра?
Предварително благодаря на всяка, ангажирала се с отговор.
Оригиналът си е на доста добра цена
https://www.parfimo.bg/nino-cerruti-cerruti-1881-pour-femme-eau- … toilette-za-jeni/

# 497
На кожата е различно, но аз пръснах във въздуха и после на хартия също, ма себе си не съм слагала. Започвам да си мисля, че са объркали стикера с номерчето, просто няма и намек за ванилия, не е възможно. Обмислям дали да го покажа в магазина, според мен могат да познаят кой аромат е; не знам дали ще имам куража

Благоприятен изход!
Едва днес имах възможност да отида в магазина Мартинез за да кажа, че моят номер 299 Tom Ford Tobacco Vanille има странен аромат. Продавачката пръсна от моя и от тестера си и ми ги даде. Миришеха еднакво тоест нито следа от ванилия, казах, че в този момент са еднакви, но не е като това което тествах миналата седмица. Не очаквах, но тя ме пита дали искам да го заменя, което приех с радост, разбира се. В никой момент продавачката не е била зле настроена или нетърпелива и всъщност уважи една полу-основателна рекламация. Не разбрах обаче защо в някакъв момент разглеждаше стикера на кутията; чудя се какво ще направят с този флакон сега.
Така че имам придобивки (замяната и не само), ще споделя впечатления по-нататък, ако има нещо за споделяне.

# 498
  • София
Благодаря за отговорите, момичета!
Всъщност аз оригинала го имам, но много ми се щеше да намеря имитация с по-голяма трайност, затова беше въпроса ми.
Преди много години, някъде 2001-2-3-а, в един магазин в Младост, бях открила едни малки део-парфюмчета, 100 мл. Менте, естествено, заглавието им беше "1861". Но пък ароматът - същият като 1881, а трайността, ах, това нещо нямаше отмиване! С дни ухаеше! Купувах тия флакончета по десет, с разбирането, че все в един момент ще изчезнат, както и стана. Имам все още едно последно флаконче, и мога да ви уверя, че ароматът не е мръднал. И всичко това за мижавите 2 лева цена, тогава! Ще ми се да се повтори изживяването някакси. Разбирате, въпросът не е в цената. Просто, много е опияняващо да ухаеш на себе си (и не само) цяла нощ, а на сутринта под душа да продължава, и после още! 1881, оригиналът, е относително траен, но все пак изисква подновяване през деня. Но с онова ментаче изобщо не може да се сравни.

Последна редакция: чт, 10 мар 2022, 22:49 от detelistna.4etirilinka

# 499
Момичета,
да споделя отзив от безплатните мостри на Парфен като уточня, че  харесвам по сладички парфюми,

907- Пантера-та - Картие - много хубав  и траен и бих си го купила
590 - Армани СИ - също много хубав и траен и бих си го купила

737 - Мукхалат  - Монтал  - не ми допада, малко изкуствен
556 - Хипнотик поизън  - Диор - не е лош, но не ми допадна
903 - Ля нюит трезор - Ланком - не е лош, но не ми допадна

Споделете и за Вашите мостри !

# 500
  • София
Това са моите мострички и моето усещане за ароматите:

№ 907 PANTERA TESTER 2 ml   - за мен е нахален, тежък, натрпчив-не е за мен
№ 893 BAMBOU TESTER 2 ml   - прекрасен,даже си имам вече 30мл.-свеж, лилия, малко иланг иланг усещам и нещо меко,което ми напомня памук-свежо,чисто и много меко
№ 737 MILK CHOCOLAT TESTER 2 ml   - хареса ми, при мен е плодово, леко сладко и може би малко шоколадово,имам още малко пак ще го пробвам, може би за другата зима ще поръчам
№ 556 HIPNOTIC TESTER 2 ml      - сладък, тежичък ,ще го мисля още
№ 526 A'DORIA TESTER 2 ml   - не е моя, остър и тежък ми е,но ...може пък и да се харесаме все пак

№ 515 BRIGHT CRYSTAL - лекичък, но за лятото май ще е прекрасен(имам си 30мл. от него)от 8-ми март с отстъпките

И още нещо полезно : https://www.parfumsbg.com/shop/womans-parfums/refan.html
 От тук си поръчах шишенца, на края на страницата, потвърдена ми е - за първи път поръчвам.

Последна редакция: пт, 11 мар 2022, 18:20 от Emsi696

# 501
Моля за информация как мога да си поръчам парфюми на Парфен. Днес с разочарование установих, че двата ми любими аромата не се предлагат на щанда, от който пазарувам. Видях сайта им, но ми идват доста 39 лв. за 125 мл., честно казано.

# 502
Дами бихте ли споделете парфюми с аромат на пудра.Благодаря предварително.

# 503
Дами, по колко пъти пръскате от парфюмите на Рефан за най-добра трайност и усещане от околността?

# 504
  • Deutschland

Нарцизо Poudree, Диор Adict поне според моя нос

# 505
  • Русе
   Ultraviolette-Paco Rabanne   на      Sansiro-K 60  с много пудра и теменужки

# 506
Zag zodiac 309 LO LOVE CHLOE

# 507
  • Истанбул
Влизам да похваля Good girl на CH в изпълнение на Баргело.Моята дъщеря ми беше поръчала да й купя ,защото нейния свършил.И той беше имитационен,но на една друга фирма.Днес като ми донесе куриерът Баргелото в 10 часа се напръсках и още аромата си е там,усеща се доста интензивно.Щерката се намуси като й казах ,че съм поръчал от Баргело и бях принудена да направя поръчка от другата фирма."Аз не съм искала оригинала,ама поне имам претенции за имитацията му!Много добре знаеш ,че използвам на тази фирма!"Ей,че шантаво Z поколение!:stuck_out_tongue_winking_eye:

# 508
  • Пловдив
На коя фирма предпочита  парфюма на Good girl дъщерята ?

# 509
  • Бургас
Zag zodiac 309 LO LOVE CHLOE
Да,даже удря мнооого на пудра.
Имам 30 мл и май ще ги пратя в размените.

Общи условия

Активация на акаунт