Сполучливи имитации на маркови парфюми - 42

• 80 232
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
Момичета, нова съм в темата, но отдавна търся добра имитация на Mugler Alien. Имате ли препоръки?

# 511
  • Истанбул
На коя фирма предпочита  парфюма на Good girl дъщерята ?
Да не стане като реклама.Аз ползвам на тази фирма parfümevi,обаче ги няма в Бг.Май нямат и физически магазини.Много разнообразна гама и в същото време правят парфюмни реплики на аромати ,които вече не се произвеждат.

# 512
Момичета, нова съм в темата, но отдавна търся добра имитация на Mugler Alien. Имате ли препоръки?

Пробвала съм само на Заг и е много близък според мен.

# 513
Да не стане като реклама.Аз ползвам на тази фирма parfümevi,обаче ги няма в Бг.Май нямат и физически магазини.Много разнообразна гама и в същото време правят парфюмни реплики на аромати ,които вече не се произвеждат.
А как поръчвате от тази фирма? Видях един мой любим парфюм и бих искала да го поръчам.

# 514
А как поръчвате от тази фирма? Видях един мой любим парфюм и бих искала да го поръчам.

Как разбрахте, че е подобен на вашият любим? Или знаете турски

# 515
selly44, в сайта им са, си показани парфюмите.
https://www.parfumevi.com.tr/

И аз бих искала да пробвам техен парфюм

# 516

Как разбрахте, че е подобен на вашият любим? Или знаете турски
С помощта на гугъл и на гугъл преводач.

# 517
  • Истанбул
Аз живея в Истанбул,поръчвам си ги от сайта им и ми ги доставят.

# 518
Здравейте. Търся сполучлива имитация или бюджетна версия на FREDERIC MALLE PORTRAIT OF A LADY.

# 519
  • София
379 AU AURA MUGLER - Zag Zodiak - може ли някой, да опише как го усеща? Пръснах си на Рефан и много ми хареса, а сега видях,че на Заг се смята за по-сполучлив. Бях си въобразила,че е нахален и тежък. Дали е така и според вас?

# 520
379 AU AURA MUGLER - Zag Zodiak - може ли някой, да опише как го усеща? Пръснах си на Рефан и много ми хареса, а сега видях,че на Заг се смята за по-сполучлив. Бях си въобразила,че е нахален и тежък. Дали е така и според вас?

Това е един от най-любимите ми парфюми Евър! Много нетипичен аромат и в същото време много специфичен!
Повече не мога да кажа, тъй като съм много бос се описанията! Според мен е парфюм, който си заслужава проба Simple Smile

# 521
Aura е мъхеста и землиста/папратова като аромат, зелено начало, а драйдауна е леко сладнееща ванилия. Интересен и развиващ се парфюм, не е нахален, но е особен. В момента се пръскам с една фабрична мостра, за да преценя дали да купувам бутилка. Аз принципно харесвам леки и цитрусови аромати, но този определено много хваща окото. Дава усещането за тъмна гора по залез и след дъжд.. пробвайте ги смело Flowers Four Leaf Clover

# 522
Здравейте, харесвам роза + тютюн ( лаик съм и затова такова описание), да ми препоръчате нещо трайно?

# 523
  • София
Aura е мъхеста и землиста/папратова като аромат, зелено начало, а драйдауна е леко сладнееща ванилия. Интересен и развиващ се парфюм, не е нахален, но е особен. В момента се пръскам с една фабрична мостра, за да преценя дали да купувам бутилка. Аз принципно харесвам леки и цитрусови аромати, но този определено много хваща окото. Дава усещането за тъмна гора по залез и след дъжд.. пробвайте ги смело Flowers Four Leaf Clover
Благодаря, ще го пробвам и на мен ми се стори различен,интересен.

# 524
Здравейте, харесвам роза + тютюн ( лаик съм и затова такова описание), да ми препоръчате нещо трайно?

Tom Ford - Noir в имитация на Заг. Готически аромат с тежка българска роза.

Общи условия

Активация на акаунт