“Мен не ме мислете” от 24-ти февруари по bTV

• 45 802
  • 809
  •   1
Отговори
# 75
Хареса ми и на мен, в пъти повече от Лъжите. Онзи няма да го гледам. Свеж, цветен и въпреки, че има доста драма не натъртват на нея, а на цветното. Писна ми от тежки трагедии...
Хареса ми, че героинята на Весела не пада по гръб, а се бори, въпреки ужасния й мъж.
Руши играе странно още за мен, но е свеж полъх и определено ми пълни окото. Ще гледаме и ще обсъждаме.

# 76
  • София
Много ми хареса, браво Simple Smile На фона да читалищните рецитации отсреща по Нова, направо си е златен сериала. Зарадва ме.

# 77
Филмът ще бъде ли качен някъде ? За тези ,които не могат да го гледат на живо.

# 78
Не ми харесва, не го догледах.
Този на Нова ми харесва повече засега.

# 79
Като сравня със съседния сериал, този поне е една идея по-лек и по-забавен, а и актьорите са по-разчупени.

# 80
Иван Юрукув също много ми хареса, ролята му на безделник и пройдоха много му лепва, и с тея къдрици е образ 😂 Само Дария ми е странно изрисувана, на моменти страшна, но така ми е открай време.
  Главната героиня ми хареса, сцената в детската стая и заспалите деца много истински го изигра, и хубаво плаче, истински. Трудно е за самотна майка, дефакто, и още по-сложно с тоя камък на шията, от който не може да се отърве - мъжа и, от който само проблеми има.

# 81
  • Галифрей
Хареса ми как хубово са го снимали  и приятен,каста е супер. М ще го следя с интерес, надявам се продължи да е хубав.
Явно Мартин и Яница ще се вземат, така се почва тя се кара, нарече го женкар и тн 😂

# 82
Хареса ми.
Добър пилотен епизод - видяхме героите, знаем кой за какво се бори, имаме завръзка. Историята е съвременна и близка до хората като мен. Свеж е, актьорите ми допаднаха - млади лица, някои непознати досега, а Руши е ТОП!
Няма какво да сравнявам с новия сериал на Нова, този е по-добре за момента. Когато се застъпват и двата, този ще е на живо, другият на запис по-късно.
Това е засега, да видим по-натам.

П.С. Мааалко не ми допада, че е адаптация на друг сериал, но си затварям очите.

# 83
Много ми хареса сериалчето. Има драма, но е леко и забавно. Действието е бързо, всичко е цветно и светло. Актьорите са готини, мисля, че добре играят. Особено пък на фона на нелепицата по Нова, даже директно отивам да се отпиша от темата.

Но останах изненадана, че е базиран на някакъв чиждестранен сериал? Мернах го накрая.

# 84
Хареса ми. Има динамика, сцените се сменят точно, където е нужно без излишно разточителство тип индийски сериал. Добра актьорска игра. Нямаше някой, който да ме подразни или да мрънка. Дори и чистачката в бара игра и говори чисто. Направи ми впечатление, че главната актриса прави много ясни актьорски оценки, което е страшно важно, когато снимаш сериал - от един поглед на актьора да разбереш какво мисли или какво е настроението му.
Руши не го бях гледала в роля и съм изненадана приятно.
Като цяло съм доволна от първи епизод.

# 85
  • Пловдив
На кое е адаптация?

# 86
На някакъв полски сериал.

# 87
  • Галифрей
И аз съм изненада приятно  от Руши. Аз си мислех,че издал само един музикален хит преди години  и това е 😂не съм следяла творчесвото му и не знаех,че е толкова симпатичен ❤

# 88
Точно затова трябва да се появяват нови лица, а не да гледаме все едни и същи.
Пропуснах да отбележа адмирации и за моята любимка Ирина Митева - желязна, както винаги!

# 89
Руши го гледах наскоро в "Снимка с Юки", където си партнира с японска актриса, впечатли ме, както и филма, беше интересен, до края бях в неведение как ще завърши.
  Иначе все се сещам за "Руши, няма ли кой да го удУши" 🙂

Общи условия

Активация на акаунт