“Мен не ме мислете” от 24-ти февруари по bTV

• 45 888
  • 809
  •   1
Отговори
# 600
Тук им е общото с  Мартин,и той е един отвеян. А тя пък май първична и малко лекомислена-два провалени брака, работа тъкмо намери, но не може да се задържи.. Щото постъпва все импулсивно, май така и с мъжете ще се окаже.

# 601
Не го виждам да обгрижва две деца

# 602
Колко приблизително струва в София голям апартамент в широк център?

# 603
  • София
Колко квадрата и в стара/нова сграда, обзаведен/необзаведен?

# 604
Колко квадрата и в стара/нова сграда, обзаведен/необзаведен?
Ами колко да е голям на Ева апартамента 70-80 квадрата?  Старо стоителство, не обзаведен. На бабата апартамента даже изглеждаше по-голям.

# 605
  • София
Извинявай, не видях в коя тема сме. Не познах те в кой район са точно, ако е в центъра, пък макар и зелена зона, 120-160000€ примерно, ако има и гараж, цената се качва, при нас само гараж е към 20000€.

# 606
Към 200000€

# 607
Ами това си е повече от щедро заплащане за няколко преспивания с баба, нали? Като кажете чак пък толкова закъсал за имоти. Ами разни диви и с по-страшни спят за една Фурла или ден в спа.
Този си е скъпо платен терапевт- изманик. Искала бабата младо тяло и поезия. Ми не е безплатно. Не.

Последна редакция: сб, 19 мар 2022, 18:01 от so what?

# 608
  • Велико Търново
Как се казва актрисата играеща бабата?
Диана Борисова.
Преподавател е по сценична реч в НАТФИЗ - https://natfiz.bg/member/diana-borisova/

# 609
Личи си, много хубаво говори. Май озвучава и филми.

# 610
Трябва цялата ни журналистика от сричаши и пелтечещи индивиди, претопяващи българския език да минават на обучение при нея. Впечатляваща кариера има тази жена, както и изказ.

# 611
Да, наистина. Да спи с тази изкуфялата, трябва да си голям мазохист, колкото и на зор да е за имоти , чак пък толкова
Еми има ги и такива. Край тъщата на един колега се беше завъртял един кандидат-любовник, малко по-възрастен от колегата. Но тъщата имаше къща и апартамент в града. Така, че ... има ги тия неща в живота.

# 612
Все повече разбирам защо Яна е в това положение с постоянна смяна на работа и бивш като Христо - първична в реакциите си, без да се замисля много какви ги върши. Майка с две деца, които са й приоритет, ги изпусна от уравнението заради еуфорията на думите и целувката на Мартин - несериозен и завеян човек.

Не ме изненадват действията на бабката, тоз изпечен измамник дето я кара да се чувства млада, жива и в облаците иии апартамента е отекъл Grinning

# 613
Мартин явно хич не е несериозен и завеян, избра сигурното и познатото пред новата емоция.

Мен бабата ме издразни в съда. Какви глупости плещеше, толкова да няма усещане какво бива и не бива да се говори пред съдия.

# 614
  • Mediterraneo
На мен пък не ми изглеждаше чак като да е избрал Мартин. Сигурна съм, че ще продължат заигравките.
А на Яна ми е все по- трудно да симпатизирам.

Общи условия

Активация на акаунт