“Мен не ме мислете” от 24-ти февруари по bTV

• 45 836
  • 809
  •   1
Отговори
# 660
А, тази червена колица от филма ми е романтичната фантазия за свобода.
Навремето като бях млада и бедна студентка, продаваха някакви ретро романтични картички - черно-бели с целуващи се двойки, красиви руси мацки каращи червени ретро кабрио автомобили... Помните ли ги?

Последна редакция: чт, 24 мар 2022, 23:20 от Noren

# 661
Хич не ме вълнува раждането дали беше реалистично, беше топ сцена, съдрах се от смях Joy  
Реакциите на Руши бяха един път и как само дишаше Joy
Ало, една жена ражда!

Отново готин епизод, никой не ме дразни ни с характер, ни с реализъм на сцените. Чакам си четвъртък и петък с нетърпение. Май ще си върна сцената с целувката.

# 662
Ех, тия целувки... Хиххихи.
Добре, че  бате Влади от Измислици премислици е шефа в офиса, защото нямаше да го преживея и тук да е артистът на биг Шейтан и в който и сериал да надникна, все едни и същи муцуни да гледам.

Последна редакция: чт, 24 мар 2022, 22:21 от Noren

# 663
Аз пък ще отбележа, сцената преди раждането - много слабо изиграно , и от тримата.
Дотяга ми постоянният троснат тон на Яна. Особено към Мартин,действа си го като марионетка.
И Дария ми е толкова нелепа в ролята на разглезено богаташко девойче.
Хаха днес съм бяла и добра! 😁 Но си гледам и то с удоволствие.

# 664
  • Велико Търново
АЗ СЪМ РЕШИЛ ДА ИЗЛЯЗА! И няма да ме спреш! 😂😂😂
И то по някаква случайност точно сега Joy

# 665
На мен малко ми беше неврозен този епизод, все някой се цупеше и викаше на някой. И ми са странни отношенията в тая кантора, не е ли прекалено да се месят секретарката и чистачката в разговорите на адвокатите, даже към Захариев не виждам респект.
  Но ми е интересно де 🙂, и всички играят страхотно, изнасилвача ми идеше да го удуша, много нагъл,циничен, а накрая как се сви като наа*н като осъзна, че се изтърва.

Последна редакция: чт, 24 мар 2022, 21:24 от araselia

# 666
  • Галифрей
Мен този епизод не ми хареса,много набързо се развиваха нещата пълна бъркотия. И мене много ме издразни Яна иде ми да и лепна два шамара,честно. Ох ся цял сезон ли ще я гледаме как бяга от собствените си проблеми и чувства? Никаква променя в нея няма.
Никак не му е лесно на Марти.  😔

# 667
Нелепа беше цялата ситуация с раждането, толкова не можаха да я закарат в болница с таксито, с което дойде Мартин. Но не, нали трябва като на кино да бъде драматично и да саботира пътуването на "патетата".

Ася сякаш няма достатъчно високо самочувствие - сърди се на Мартин, дълбоко в себе си го знае какъв е, а в момента, в който ѝ каза за Барселона и тя хукна еуфорично на шопинг.

Много ми хареса Захариев как прати Тома да мие съдове (не, че ги изми), но ме е яд, че ще намаже с фройлайн Хелга.

От Яна струи един постоянен негативизъм с набръчканата ѝ физиономия, сърдита на целия свят за несгодите си, а не знае как да се държи в институция и да разделя личното от професионалното.

# 668
А, забравих Бате Влади-Захариев ли е? Пълни ми душата с игра, присъствие, всичко.

# 669
Най много ми хареса накрая раждането 😁😁😁
Хм Тома изтеглил филм,а 😁😁😁🙈

# 670
  • София

Мен не ме мислете - епизод 9

Много неприятен образ, са изградили на главната героиня.
Не можеш да й се възхитиш, още по-малко да й съчувстваш, и единствено ти идва да съжалиш всички, на които им се налага да общуват с нея.

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 02:00 от Mari_Mar

# 671
Положението с Яна е - на всяка манджа мерудия, освен на своята Grinning
Щo ли си мисля, че Хелга го пуска здравата по пързалката адвокатчето Grinning

# 672
И мен ме напрегна Янчето. Как пък един път не си затвори устата! Христо и той... как ще докажеш, че съм изхарчил парите, егати нагляра.

Баба ви беше готова да си тръгне с младото лъвче, само да й беше свирнал Joy Много смешна беше при прокорора Joy

Руши как дишаше като почна да ражда Ева, умрях си от смях Joy Както винаги на мъжете им прилошава повече от на жените.

Цонева нещо не можах да разбера сериозно ли харесва Тома или каква й е целта Thinking

# 673
Баба ви беше готова да си тръгне с младото лъвче, само да й беше свирнал Joy Много смешна беше при прокорора Joy
Верно, че е комедиен образ, ама ми е преекспонирано тъпа! Дразни ме.

# 674
Цонева по-скоро нещо души покрай Мартин, но и аз не разбрах какво цели.

Общи условия

Активация на акаунт