Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 112)

• 48 694
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Керем е избрал много смислен и интересен проект. И друго ми направи впечатление - макар да се появява за няколко секунди в трейлъра на филма, усещам един нов, различен герой, който досега не съм срещала. Не е Серкан Болат, не е Керем Сайер, не Йигит Кълъч, не е вампирът, не е М.К.Дж., не е Али Смит. Керем определено умее да гради пълнокръвни образи. Да придава душа и сърце на героите си. Евала за което! Това е много важно за един актьор. Уви, умеят го само най-добрите. Да си различен във всяка роля си е постижение. Wink

# 106
  • София
Sunglasses

https://www.bg-mamma.com/?topic=1267116.225
"Режисьорът на филма Eflatun / Purple - Джунейт Кракуш, благодари на всички, участвали в създаването на филма. Той благодари и на Керем Бюрсин и Ирем Хелваджиоглу, които изиграха главните роли в него. В продължение на две години той събирал екип за този филм, особено внимателно подбирайки актьорите за главните роли, които да съответстват на героите, за да могат да предадат и реализират точно това, което той възнамерявал. Отбелязва приноса на Керем за неговия герой Офлаз, невероятно високото му ниво и уникална аура."

# 107
Мики, Честита годишнина! Flowers Hibiscus Желая ви спокойствие и разбирателство в семейството. Отбелязвай мъжо навреме във фейса, та да не мърмори. Satisfied

Азисия, мисля че ти остана единствената, която досега не си е променила мнението и смята, че всичко между нашите е наред. Hands Plus1 Всички други минахме през различни състояния на отричане, отчайване, приемане и да става каквото ще става... Animal See No Evil

# 108
Нова  снимка на Ханде от времето, когато тя направи фотосесията на ELLE в Мардин

# 109
Това е Офлаз

Той от малък се увлича по фотографията. Управлява холдинг поверен от баща му. Офлаз от много години живее с жена и семейството му го притиска да се ожени за нея.
Един ден Офлаз дава чадъра си на непознато сляпо момиче. Срещата му с Ефлатун го кара да осъзнае, че досега животът му е бил без смисъл...

# 110
Скрит текст:
Това е Офлаз

Той от малък се увлича по фотографията. Управлява холдинг поверен от баща му. Офлаз от много години живее с жена и семейството му го притиска да се ожени за нея.

Един ден Офлаз дава чадъра си на непознато сляпо момиче. Срещата му с Ефлатун го кара да осъзнае, че досега животът му е бил без смисъл...

Историята ще е вълнуваща ми се струва. В първия момент ми напомни по някакъв начин за филма "Единствено ти" с Ибрахим Челиккол и Белчим Билгин.

# 111
Ефлатун

Тя губи зрението си, когато е само 5 годишна. Животът и преминава между звуци, сенки и въображение. Ефлатун работи в часовникарското ателие на баща си.
И един ден, когато чува гласът на мъж, времето за нея спира...

# 112
  • София
Доста интересен сюжет се очертава на филма "Ефлатун".  Кога ли ще го пуснат по екраните? Очаквам Керем да направи прекрасна роля.

И нещо за периодичното изчезване на Керем от социалните медии. Миналата година отново доста време е бил в нелегалност. Ето какво е качила една фенка по този повод. Като не е имало някаква извънредна причина.

# 113
BMW зад кадър

# 114
  • София
Искам да ви споделя малко свои впечатления относно зодиите. Simple Smile

Преди години много се интересувах от астрология, към днешна дата не отдавам такова значение на зодиите, но все пак. Wink

Имала съм вземане-даване и със стрелци, и с близнаци. Много добре се разбирам с жените близнаци. Едни от най-близките ми приятелки са представителки на тази зодия. За мъжете близнаци лоша дума не мога да кажа, но са една особена порода хора. С тях не можеш да скучаеш. Наистина днес са едни, утре - други. И, общо взето, не знаеш какво да очакваш. Сменят настроения, държание. Със стрелците обаче така и не успях да се разбера. Нито с жени, нито с мъже. Имам доста лош опит с тях. Жените от тази зодия са доста целеустремени, способни на всичко, за да постигнат това, което са си наумили. Привидно са кротки и тихи, но засегнеш ли ги - ще си изпатиш и то много. Мъжете стрелци са като вятъра - нямат стигане. Като цяло са доста несериозни според мен (мъжете), големи приказки - никакви действия. Не са хора, с които бих могла да имам романтични отношения, единствено добро приятелство. За двойката стрелец-близнаци не знам какво да кажа. Не се сещам да познавам такива и да имам впечатления. Simple Smile

Но както вече споменах - към днешна дата не отдавам такова значение на зодиите. Много неща влияят на характера ни и решенията, които взимаме - семейство, възпитание, среда, личен опит и т.н.

# 115
Попаднах на статия в която се коментира че Ханде още носи гривната от общата почивка заедно с Керем. Това може да е добър знак.

# 116
Ново стори от Ханде, но момичето не го познавам.

# 117
Какво ли означава това стори на Ханде

Да не я някоя нова благотворителна инициатива

# 118
Попаднах на статия в която се коментира че Ханде още носи гривната от общата почивка заедно с Керем. Това може да е добър знак.

Защото предаването е снимано през септември, просто сега се излъчва...

Момиченцето е дъщеря на нейна приятелка и друг път е пускала сторита с нея.

# 119

Защото предаването е снимано през септември, просто сега се излъчва...

Момиченцето е дъщеря на нейна приятелка и друг път е пускала сторита с нея.

Благодаря за информацията.
Момичета попаднах на този пост, постнали са профилите на Ханде и Керем. Да не са някъде на гости двамата? Дано е така, силно се надявам.

Общи условия

Активация на акаунт