Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 112)

• 48 741
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте момичета! Flowers Hibiscus

Имам въпрос към вас, седя и се питам на кой остров няма интернет, за да има такова мълчание от нашите любимци, ще бъда благодарна ако ми помогнете. Stuck Out Tongue Winking Eye
на този ли?

Или този

Моля ви помогнете ми.Joy
За позналите ще има кафе от

Когато видях Ханде във фотосесията, първата ми реакция беше уаууууу, а тази на която е разперила крила, аз видях това:

Пожелавам на всички ви един прекрасен слънчев ден! Flowers Hibiscus
Бъдете здрави! Flowers Four Leaf Clover

# 196
# 197
  • София
Да, жив и здрав си е Керем. Дали е на дигитален детокс или е друго, той си знае. Но има време да качва сторита, това е важно. А време или желание да лайква снимки - няма. Той си знае. Wink

Усмихната неделя, момичета! Flowers Four Leaf Clover

# 198
И в туитър

Пънар и нейният съпруг също са на голф игрището

А това е от вчера

Последна редакция: нд, 06 фев 2022, 14:26 от sani1212

# 199
Доживяхме Joy

Усмивке, Grinning всичко четем, макар и да не реагираме на всички постове. Не си мисли, че минаваш незабелязано покрай темата. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 200
  • Кърджали
Керем дал признаци на живот ... Тъкмо мислих,че са го изяли вълците
При мен е едно карантинно-болно и много много не ми се пише никъде. ( Аз не съм болна, бях преди седмица, сега са мъжа ми - с положителен тест , щерката и тя леко, а малкият затен от два месеца не е спрял да кашля). Побъркаха ме

# 201
  • София
Без коментар...  
Време е да се вкючат папараците, с техните многобройни, недоказани версии и сюжети.

Последна редакция: нд, 06 фев 2022, 15:05 от БлагаВест

# 202
  • София
Ох, чувствам се като свекърва, която слухти и наднича в стаята на младите...
Харесва ми, ама много ми харесва - Върнах се!

# 203
Още едно стори на Керем

# 204
  • София
Момчетата... 
Много щастлив ми изглежда Керем.  Сигурно се е успокоил след "раздялата"...

# 205
Bell Радвам се като малко дете на сладолед. Това вече не е нормално за мен. А винаги съм се смятала за зраво стъпила на земята. Единственото, което ме е успокоява е, че щом се радвам като децата не съм загубила детето в мен.
Bell Ами тез мъже без жените ли са там? Видяхме само една. Алооооооо, Бирсен и сие, бързо да се намесите.
Bell Да понамалиш малко брадата, а?/все пак има дами с нежни лица и леко боде/

# 206
Керем вече е активен . Усмихнат е . Кой знае може да е заради Ханде. Тоест вече да нямат проблеми. И всичко да е тръгнало към добре.

# 207
  • София
https://www.instagram.com/tv/CZoV-RroVzj/

Липсваше ми тази усмивка.      

AŞK

# 208
  • София
На мен пък ми изглежда леко запуснат - забравил е да вчеса нещо брадата, рошава е, а и ми изглежда позаслабнал. И тази усмивка нещо ми е много напъната. Не се сърдете, казвам това, което виждам. Wink

При мен нещо липсва ентусиазъм. Изгуби се през последните седмици и заради последните събития. Сори нот сори. Simple Smile

# 209
Съжалявам, че го пиша, но не ми изглежда щастлив. Напротив, запуснат, необръснат и усмихнат насила. Сякаш е изкаран от приятелите на терапия след раздялата, да го разведрят и разсеят.

Никой от тях не опроверга слуха толкова време. Не такова завръщане исках и по-скоро клоня, че са разделени наистина. Единици останаха оптимистите и аз съм там някъде, и се лутам между надеждата и реализмът ми.

Общи условия

Активация на акаунт