Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 112)

• 48 749
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Бърборанка и аз ще си кажа още веднъж моето мнение. До вчера те бяха ХанКер. Не са обявили, че са се разделили. Защо от днес трябва да ги разделям. Нямам никаква информация да са разделени.  Ако трябва при всяко наше съмнение да ги караме да се лайкват, за да ни угодят, това е нелогично.  Че така през месец журналистите могат да си пишат, че са се скарали и ние веднага трябва да ги караме да излизат да го опровергават. За мен те са заедно до доказване на противното.   

# 241
Аз пък ще кажа , щастието обича тишината. Ханде и Керем, тишина.

# 242
  • София
Линде, не ми се спори. Мисля, че ясно обясних какво имам предвид. Не казвам, че са разделени, но не личи и да са заедно. На този етап съм 50/50. Когато и ако преценят, те ще се покажат - заедно или разделени. Дотогава за мен са Ханде и Керем. Не се чувствам окей да примирам по тях като двойка, защото в момента не ги възприемам като тагава и ми е някак си наивно да си затварям очите пред реалността, както каза Миднайт. Аз съм някъде между реалността и надеждата също. Просто темата за мен е изчерпана вече и не ми се обсъжда повече. Както писаха някои момичета тук, това си е личният живот на Ханде и Керем, ние нямаме право да им се месим. Разбира се, че, ако са двойка и го демонстрират, ще им се радвам. Защото ги харесвам като такава. Но, докато мълчат и не е ясно в какви отношения са, отказвам да гадая и да ги обсъждам вече в личен план. Чакам новини от тях в професионален. Simple Smile

# 243
  • Кърджали
Керем и Ханде по принцип са си отделни личности 😛, които (не) са във връзка. Дали са или не са само те си знаят. Но имат своята нужда от лично пространство. Щом сега се възползват от това си право, ще трябва и феновете да се съобразим с това  Като решат ще разкрият направо или леко тактично

# 244

Ако Ханде и Керем са заедно, ако всичко им е наред, не виждам причина да не си харесват публикациите и да не споделят обща снимка на стори заедно, както са го правили неведнъж, а и ще опровергаят всички слухове веднъж завинаги. Вместо това те мълчат. Какво ви говори това? Явно не им се говори.

Не е задължително... Нито да споделят нещо, нито взаимно да си харесват публикациите,  нито да опровергават някого... На кого и защо трябва да се отчитат?!Пред феновете в социалните мрежи, пред публика или пред папараците, които "от мухата правят слон"... ?! Дори и да са разделени, не са длъжни да го обявяват публично... Нито пък пак публично да го опровергават...  Аз лично уважавам тяхното решение и смятам, че не е "чудо невиждано"... Те са обикновени хора, със съвсем човешки емоции като нашите... Аз лично, когато съм била във връзка и когато съм се разделяла, не съм уведомявала цялата нация защо и как съм го направила... Те също, смятам, имат право на своя човешки и личен избор...

# 245
# 246
Минавам само да кажа, че съм на мнението на Бърборанка, за да не се чувства като прецакващия купона или единствената с подобно мнение Joy Всеки си усеща нещата по различен начин, на мен лично ничии коментари не ми пречат/дразнят. В началото бях малко емоционална около новините през януари, но откакто влязохме във февруари вече съм си окей. Все пак животът си е техен, ние сме само странични наблюдатели, мнооого мнооого странични. Joy

И като казах "страничен наблюдател", споделям с вас любима моя песен. Heart

# 247
  • София
Точно като Мики съм и аз - възприемам се като страничен наблюдател. В началото ми беше криво, но вече приемам нещата доста по-спокойно. В крайна сметка това си е техният живот. Те си знаят. Те си решават. Ако са заедно, ще се радвам за тях. Ако са разделени - жалко, но ще им пожелая да открият щастието с други.

Написах си мнението, защото от няколко дни си мълча. Мълча си, за да не развалям купона, както спомена Мики. Но ми е доста наивно да си затварям очите пред реалността и да ги възхвалям като двойка, при положение че не се знае такава ли са в момента.

И мнението ми не изключва написаното от Мъри и Алекс. Явно не ме разбират правилно. Никога не съм възприемала Ханде и Керем само като Ханкер. Те ме впечатлиха поотделно на първо място. Като хора и актьори. Откакто се знае, че са двойка, ги възприемам като едно цяло като такава. Но това не изключва отделните личности Керем и Ханде. Просто им се радвам като двойка. Само че никога не ми е било кой знае колко приятно да коментирам твърде лични теми като връзката им, например. Радвам им се и толкова. Не задълбавам. Това, че не дължат обяснение на никого, е абсолютно вярно. Само че, хайде да не си кривим душата, до вчера си харесваха почти всеки пост и то не бяха закачки, сърчица и тем подобни коментари. Журналистите ги хващаха заедно или поотделно, а те отговаряха на всички въпроси с усмивка - че всичко е наред, че връзката им върви добре. Качваха отвреме навреме по някое стори заедно, тагваха се. Сега нищо. Мълчание. Ами какво ви говори това? Не казвам, че ни дължат обяснение. Написах само, че, ако всичко си е наред, нямаше да е това мълчание. То ме кара да се съмнявам какви са и затова към момента няма да ги обсъждам като двойка.

Чувствам се все едно се защитавам и оправдавам за мнението си. Някои от вас се хващат за някоя дума, а не вникват в целия ми коментар и мнението ми. Нямам намерение повече да се обяснявам, честно казано. Много ясно съм си написала какво мисля. Не съм човек с крайни изказвания, уважавам чуждото мнение, уважавам и чуждия личен живот. Затова оттук нататък ще коментирам Ханде и Керем като хора и актьори, не смятам да коментирам отношенията им. Ако връзката им продължи, ще се радвам за тях. Simple Smile

# 248
Предлагам да сме реалисти - Ханде и Керем са скарани , за какво , никой не би могъл да знае . Дано вече са се сдобрили или поне да е скоро .Защото в противен случай , ще се разделят . Но на мен всичко това ми е много странно . Един ден гледат Мави и се веселят заедно , на следващия ,вече нито се лайкват , нито се чуват и виждат .
Аз също съм фенка на двойката и стискам палци да се оправят , но каквото - такова .
Искам да вярвам на Линда , нейният оптимизъм дано е заразен , и по въздуха да премине при ХанКер .
Както казах - Керем ( виновен-невиновен ) , да отива и да се извинява и да се моли на момичето . Grinning

# 249
  • Кърджали
БРО, разбрах те много добре, наистина.
Естествено че имат им се радвам като двойка. Но наистина не е зле феновете (голяма част от тях) да не забравят че това са отделни личности.  Не са длъжни да са скачени съдове. Ако им е писано да са заедно,  ще им се радвам от все сърце.Ако не успеят да изградят един живот заедно, здраве да е (и загуба за човешкия генофонд, ама това е друга тема)

# 250
Бро, разбрана си. Държа на това, което написах вчера за лутането и как усещам нещата. Тая надежда, че ще се оправят и явно така ще е до последно.
Линде, много искам да ни натриеш носовете накрая. Няма да има по-щастлива от мен. Simple Smile

Мики, слагам и аз любимото от албума.

# 251

И мнението ми не изключва написаното от Мъри и Алекс. Явно не ме разбират правилно.

Напротив, правилно те разбрах. Но ако съм те засегнала неволно, се извинявам. Разбирам, че всеки в момента прави догадки, без да е на 100 процента сигурен. Но не можем да се сърдим на Ханде или Керем, че постъпват така - че не оповестяват евентуалната си раздяла или пък че не се лайкват постоянно. Със сигурност най-малко в момента им е до нашите чувства.... Хората си имат своите чувства, своите преживявания, своите емоции... Ами... приемаме всичко, което ни поднасят, и продължаваме напред... За генофонда не знам, но поне изкуството да спечели в крайна сметка... Нали казват, че когато човек е тъжен и разочарован, се хваща с все сила за най-любимото си занимание и  създава най-великолепните си шедьоври... Ще очакваме с любопитство следващите им проекти и ще се интересуваме от поредните им превъплъщения.. Пък любовта ..... It is still in the air....Heart Exl Smirk

# 252
Здравейте момичета, гледам голямо вълнение в темата! Мнение не мога да дам, нямам цялата информация от първоизточника! 😁😂
Щом сте подхванали Графа, един поздрав и от мен 😅😇😁

# 253
  • София
Бърборанке, сладуранке, къде си загуби розовите очила?  Нека да сме позитивно настроени. Да очакваме хубави новини. Защото, аз съм на този принцип, след като няма друга информация, продължавам да вярвам на старата. Колкото и да са скарани двама души, които се обичат, винаги могат да намерят път за сдобряване. Всичко е поправимо. Само от онзи свят няма връщане. Може и вече да са намерили разрешение на проблема. Нека не се навиваме излишно с този "край". До последно ще чакаме хубави новини. Така и ние, тахните фенове, мисловно ще им повлиявяме с позитивни мисли. Всички ги обичат и им пожелават да са заедно. Колко сериозен може да е проблема, че да не може едният или другият да простят. Хората си прощават къде по-сериозни и видимо непростими неща. Така, че отпусни си свитата от мъка душичка и вярвай повече в силата на любовта.

Последна редакция: пн, 07 фев 2022, 17:36 от БлагаВест

# 254
Аз пък съм си направо разочарована. Скарани са, това е сигурно и колкото повече време продължава, толкова е по-малка вероятността да ги видим сдобрени. Разочарована съм, защото не си мислех, че интелигентни и силно влюбени като тях могат да намерят толкова сериозен повод за разрив след толкова кратки отношения.  Човек започва да губи вярата си в човека и любовта.

Общи условия

Активация на акаунт