Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 112)

• 49 124
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Феновете им пожелават да са много щастливи и любовта им да е все така силна.

# 481
Здравейте , прекрасни!☺❤❤❤

Честит празник на любовта и виното- Свети Валентин и Трифон Зарезан ! На именниците, честито ! Да им е живо и здраво името и да им носи здраве, късмет, щастие и успехи !

Любовта е ключът към вратата на щастието !Затова и трябва с вяра и надежда да чукаме на вратата,  както направиха Еда и Серкан в сериала " Почукай на вратата ми ".

Flowers Hibiscus Любовта е чудо и магия !  Любовта сгрява душите и сърцата  ни и придава смисъл на всичко в живота. Без нея човек не може да живее...Много прекрасни стихове има посветени на любовното чувство, на любовния трепет , на любовната мъка..И с всеки стих авторът оставя частица от себе си, от   вълненията на душата си...
Хората се срещат случайно и изведнъж пламва искрата на любовта в душите на влюбените. Пламъкът гори , прегаря , изгасва и пак се разпалва докато Любовта е жива. Снимачната площадка събра  Ханде и Керем - двамата пренесоха екранната любов в реалността.

Среща

Дамян Дамянов

С тебе ни събра случайността,
а можеше нима да се разминем ?
От пътища кръстосан е света
и всеки път е дълъг със години.

Ти щеше да останеш непознат
аз нямаше да знам, че съществуваш,
аз нямаше да чувствам топлината
на устните, които ме целуваха.

Аз нямаше да стискам твойте длани,
да пия от очите ти успокоени.
О, това не можеше да стане
виновникът е нашето рождение

С тебе ни събра случайността,
един на друг сме си били просто нужни
и сме се търсили , събра ни любовта,
защото не можеше да бъдем чужди.

Flowers Hibiscus Много изпитания и препятствия  има в Любовта. Много житейски уроци се учат чрез нея. Но само силата и  енергията на Любовта е в състояние да пребори трудностите, съмненията  страданията, болестите...
Нека пожелаем на Ханде и Керем да се обичат силно , да се подкрепят един друг и да си вярват ; да съхранят Любовта си жива ,да си прощават и да има хармония и разбиране помежду им.

Готов съм

Евтим Евтимов

Готов съм зарад теб да вляза в ада,
готова си за мен да изгориш,
но често от съмненията страдам
и често ти невинен- ме виниш.

И късат се в душата светли струни.
А искам аз дори през час суров-
доверие да има помежду ни,
доверието също е любов !

Момичета Heart желая ви щастлив ден - обичайте и бъдете обичани ! Любовта ще спаси света !

Последна редакция: вт, 15 фев 2022, 07:12 от akvamarin007

# 482
  • София
Пърата подсказка за днешният ден на влюбените направи Ханде с песента, която слуша...
"Красива любов" от Софи Милман
Типично в неин стил. Без много думи и парадиране.

На нас ни е достатъчно това ,че днес  душата й е изпълнена с "Любов"

Последна редакция: пн, 14 фев 2022, 13:29 от БлагаВест

# 483
Невидима нишка свързва тези, които са предопределени да се срещнат, независимо от времето, мястото или обстоятелствата. Нишката може да се разтяга, свива, заплита, но никога няма да се скъса.

Фенове са изпратили подаръци на Керем и Ханде по случай празника. Дали ще ги видим на стори? Хмм, а дано, ама надали. Joy
https://mobile.twitter.com/BarquitoHanker/status/1493157037391417346

Последна редакция: пн, 14 фев 2022, 21:17 от mikipoli

# 484
Привет, другарчета!
Обичайте и се чувствайте обичани не само днес Two Hearts Stuck Out Tongue Winking Eye Пък тези нашите нещо са започнали да ми липсват, може би е дошло времето на едни 4-5 епизода от сериала да си ги довърша.

Не се отваря тук, затова го давам като линк. Много го харесвам това видео. Чувствайте се поздравени.
https://youtu.be/zkYJ_w2lREY

# 485
  • София
Поли, предполагам, че днес няма да ни се покажат. Те довечера със сигурност ще празнуват. Ще почакаме. Ще ни зарадват скоро.  Прочетох, че след сдобряването двамата са решили драстично да намалят социалните контакти. Вижда се, че Ханде дори сестра си не отразява.  Били са посъветвани и от мениджърите им. Така ще намалят до минимум външният натиск. Днес е специален ден. Любовта не трябва да се афишира. Тя трябва да се изживява само между двамата. Имат нужда от малко спокойствие и усамотение. Прекалено им дойде целият този шум около тях.

Изгледайте това сборно видео. Прекрасни са. Любовта ги кара да се смеят.

https://twitter.com/raredser/status/1493189989819166720

Последна редакция: пн, 14 фев 2022, 15:07 от БлагаВест

# 486
Те само да ни уведомят дали са заедно , после ,ако искат да се лайкват Grinning
Честито на кой , което празнува , дружки Heart Eyes

# 487
  • София
Те само да ни уведомят дали са заедно , после ,ако искат да се лайкват Grinning
Честито на кой , което празнува , дружки Heart Eyes
Фили, заедно са, но на нас няма да ни кажат.   
Я какви любовни песни слуша Ханде от сутринта. Настройва се за довечера.     

# 488
Здравейте момичета.
Честит празник.  Бъдете винаги жадни за любов.
Усмихвайте де повече.
За нашите Ханде и Керем  естествено че няма да ни се покажат. Сега ще пазят по зорко личния си живот. Може след време нещичко да ни покажат. Важното е че са заедно. Дано любовта им процъфтява още повече и да все така влюбени един в друг.

Последна редакция: вт, 15 фев 2022, 00:04 от azisiq

# 489
  • София
Heart Eyes

Güçlü Duruş: Hande Erçel
Намираме се в древния град Мардин, в средата на Тигър и Ефрат. Докато изследваме неговите необикновени Абари, алеи и многопластова култура, имаме жена, толкова завладяваща и силна като тази география. Ханде Ерчел, на чието съществуване се възхищаваме в приказка, простираща се от изгрев до залез, се простира от миналото до бъдещето с футуристичен дизайн, който „ви кара да се чувствате сякаш сте извън времето“ от колекцията Louis Vuitton Cruise 2022, проектирана от Nicolas Ghesquire .

# 490
  • София
Мави нещо философства.  

https://twitter.com/handercelbursin/status/1493212810817548292

Но и тя се готви за празника на влюбените. Прави пица с формата на сърце.

Последна редакция: пн, 14 фев 2022, 16:55 от БлагаВест

# 491
# 492
Привет отново , феи на Любовта!❤❤❤

Какво е Любовта ?

"Любовта не е фойерверки. Тя влиза на пръсти. Събужда се първа. Прави закуска. Помни как обичаш кафето си. Не забравя след всяко “как си” да попита “а ти”. Предлага своята страна от леглото, за да е до теб. Прегръща те силно, когато е студено. Върви пред теб, когато е тъмно. Прощава. Доверява се. Пуска радиото на твоята станция. Води те там, където ти е най-любимо. Обажда се да те пита дали имаш нужда от нещо, когато си болен. Дава ти вяра, когато си загубил част от твоята. И увереност. И споделя с теб мъдростта си. И не те съди... любовта е много повече от блясък и красота. Тя е топлина. " 💖
"Яж, чети, обичай и пътувай"

Flowers Hibiscus Карта с феновете по света. Впечатляващо...

Flowers Hibiscus А как ми липсват  Ханде и Керем...Само един знак от тях, една обща снимка биха взривили  отново фендома...

Flowers Hibiscus Хубава двойка са екранните Ферит и Пъръл / сложни и дълги са имената на актьорите/. Радвам им се много!

И разбира се на Керем и Ханде

Затъжих се за тях.....

Искам да виждам отново щастието и любовта в усмивките и очите им...

Приятна празнична вечер , момичета❤  , изпълнена с любов, нежност и топлина !

Последна редакция: вт, 15 фев 2022, 06:54 от akvamarin007

# 493
Булки, честит празник на тези от вас, които имат любовна връзка или само връзка с виното! За влюбени и загубени няма да говоря. Не само днес трябва да показваш любовта и обичта си към някого, било то приятел или повече.
Та, от мен - наздраве и се обичайте, но всеки ден🍷

Айде, от мен да мине, ще сложа нещо мило 😉

# 494

Романтички, честит свети Валентин!
Любавта е във въздуха!

Любовта обича тишината! Тя е за двама и не е публична!
Обичай те и бъдете обичани!

Общи условия

Активация на акаунт