Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 112)

• 48 715
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
# 571
  • София
Всяка сряда имаме колегиум от 16 ч. онлайн и лекциите са ни онлай, семинарите също...
Представям си да гледаме онлайн любимия ни сериал и да си бъбрим, да си плачем, да ох-каме зад кадър...голяма забава би паднала...

# 572
  • София
Човек трябва да отива, където е поканен...

Мело: Каква голяма къща. Сигурно са много богати.
Еда: Момиче, този партньор веднага купи 45 % от акциите. Сама помисли за останалото.
Мело: Е, как ще влезем вътре?
Еда: Ефе ми изпрати ключовете. Нека да видим кой е правилният ключ. Ето, отворих.

Еда: Какво става пак? Какво? Изненадите не свършват днес.
Мело: Виж, Балджа сподели снимка със зетя. „Наслаждавам се на репортаж за Серкан Болат“. Вбесява ме това момиче!

Еда: Хмм. Реши да действа, сближава се. Нали менторът й е казал. Виж, искаха да отида с тях. Искаш ли да отидем да видим какво правят?
Мело: Дада, и още питаш? Човек трябва да отива, където е поканен. В допълнение, ще дойда с теб. Днес сме заедно. Да отиваме.

Еда: Да, защо да не отида?
Мело: Ще я наредя аз нея.
Еда: Ще го направиш.

...тактика „счупи токчето“

Еда: Нарочно го направи!
Мело: Какво е направила нарочно?
Еда: Момиче, сама си счупи токчето. Това е тактика „счупи токчето“. Нарочно го направи.
Мело: Щом сложиш тази барета и ставаш истински детектив.
Еда: Ти как мислиш? Хайде, нека да видим пациентката отблизо.
Мело: Трябва да разследваме местопрестъплението. Хайде, влизай!

Серкан: Мело? Еда?
Мело: Зетко.
Серкан: Каква  прекрасна изненада. Елате, седнете.
Балджа: Еда явно обича изненадите.
Еда: Обожавам изненадите. Бяхме наблизо и решихме да се отбием, да не оставяме Серскан в такъв ден.
Серкан: Много добре, нали?

Балджа: Всичко беше страхотно. Докато не ми се счупи токът.
Мело: Ех, Ток.
Еда: Не може да знаеш кога ще се счупи.
Мело: Не можеш,  разбира се, това е ток. Знаеш, нещо много важно е, така просто не се ходи на него.
Балджа: Добре, че г-н Серкан беше тук. Много помогна.
Еда: Той ще помогне.

Мело: Как ще я караш така цял ден? Ще куцаш ли?
Балджа: Не. Ще се обадя на приятелка, тя ще ми изпрати нови обувки.
Мело: Коя приятелка? Ето какво ще направим тогава. Ставай, ще те хвана за ръката и ще те придружа до вас.
Балджа: Нямаше нужда да бързаме, Мелек.
Мело: Може ли така?

Балджа: Мелек, не трябваше да се притесняваш, щях да се оправя.
Мело: Може ли така, скъпа. Знам колко е трудно да се върви така. Сладка моя
Балджа: А, ще си взема такси. Благодаря ти скъпа, и теб те притесних.
Мело: Да не й е уроки, но добре се домъкна до долу. Да не й е уроки. Кроиш нещо сега, но кой знае какво преследваш, г-жа Балджа.

...чувствам истинската любов

Еда: Какво? Най-вероятно приемаш, че аз спечелих облога?
Серкан: Не, Еда. Докато не съм 100% сигурен, облогът ще продължи, Еда.
Еда: Какво още трябва да се случи, за да си 100% сигурен? Интересно ми е какво още да стане?
Серкан: Например...

Трябва да почувствам, че когато ме погледне, вътре в нея всичко се топи.
Трябва да видя, как отклонява очи от вълнение...Докато се старае да не се поддава на вълнението.
Трябва да забележа, как сърцето й започва да бие силно...Докато се опитва да запази спокойствие.
В дъха й, в гласа й, в аромата й и дори във вените й...Трябва дя почувствам тази любов.

Еда: Серкан...
Серкан: Да. Трябва да почувствам, че всичко в нея трепери, дори когато произнася името ми.

Еда: Серкан. Достатъчно. Мисля, че стига толкова.
Серкан: Доколкото разбираш, Еда, чувствам истинската любов. Дори и на 100 метра от нея.
Еда: Ти? Мисля, че спешно трябва да отидеш на лекар, защото...Чувствата ти те лъжат.

Ех, гласът на Серкан Болат! Ах, гласът на Керем Бюрсин!
Не е важно да разбираш, какво точно говори... Затваряш очи, слушаш...

Много зле стана, Сузи. Очевидно ме подозират

Сузи: Разказвай. Как мина днес? Балджа, какво става?
Балджа: Приятелката на Еда. Последвала ме е . Онази отзад.
Сузи: Не спирай, продължавай да говориш. Няма да ни чуе, не се притеснявай.
Балджа: Много зле стана, Сузи. Очевидно ме подозират.

Сузи: Скъпа, на прав път си, изобщо не се тревожи. Хайде, не се тревожи. Няма да има проблеми.
Балджа: Наистина искам Серкан, но не трябва да привличам ненависта на Еда. Серкан сега много цени Еда.
Сузи: Трябва да изненадаш целта. След като те наблюдават, дай им друга история.
Балджа: Казваш, че трябва да изненадам мишената ли? Сузи. Ще тръгвам, скъпа. Чака ме работа във фирмата. Много благодаря за обувките.

Последна редакция: ср, 16 фев 2022, 21:55 от Dilemi

# 573
# 574
  • София
Не знаех, че има някой в живота ти.

Еда: Балджа? Добре ли си?
Балджа: Не знам дали съм добре или не. Бившият ми приятел. Това е нещо, което продължава от много години. Разделяме се, сдобряваме се.
Еда: Не знаех, че има някой в живота ти.

Балджа: И аз не знаех. Скъсахме, но виждаш. Изведнъж романтична бележка. Опакован подарък. Много спомени.
Еда: Това сигурно е достатъчно, да обърка мислите ти.
Балджа: И то как. Най-лошото е, че все още съм влюбена в него.

Еда: Колко хубаво. Извадил е късмет. Радвам се за теб.
Балджа: Всъщност г-н Серкан е късметлията. Надявам се, че връзката ви ще се подобри възможно най-скоро. Много си подхождате.
Еда: Между другото, красиво е.
Балджа: Има добър вкус

Перфектно планирана и осъществена от Сузи и Балджа операция за заблуждение на противника  „Не се интересувам от Серкан... Тъжна съм... Преживявам раздялата с бившия ми... Обърка ми мислите...

...в крайна сметка ти спечели, а аз загубих.

Еда: Серкан! Ти спечели облога!
Серкан: Сигурна ли си?
Еда: Сигурна съм. Балджа е леко объркана, затова се е получило. Но все пак може и да те харесва. Все още мисля така. Не можеш да промениш това ми мнение. Просто не те преследва. Тоест, в крайна сметка ти спечели, а аз загубих.
Серкан: Значи в крайна сметка ще вечеряме в Париж.

Чакат те тревоги и неприятности, когато пренебрегнеш инстинкта на влюбената жена  "Внимание! Опасност!". Сузи  „пусна по пързалката“ доверчивата и летяща в розовите облаци на романтиката Мело, подшушна й нужната за целите на Балджа информация. А пък Еда със съчувствие повярва на добре изиграното романтично колебание на Балджа.

# 575
Цитат
Бамби изглежда щастлива и влюбена. Въпроса е в кого - в Керем или просто така, в живота Sweat Smile

Не, не в живота... Просто в сърцето й има любов... Към родината най-вече... Smirk Heartpulse

Последна редакция: ср, 16 фев 2022, 21:39 от mury9

# 576
# 577
  • София
Всички са тук! Много се развълнувах!

Айфер: Къде ме доведе, скъпа?
Еда: Днес е рожденият ти ден. Изненада! Днес ще правиш това, което наистина искаш, но от страх не си могла, лельо.
Айфер: Но ще падна.

Еда: Няма да паднеш. Виж кой е там. Той ще те хване.
Серкан: Ще ви хвана, г-жо Айфер.
Айфер: И вие сте тук.
Серкан: Разбира се, като чухме за партито изненада се събрахме и дойдохме.
Еда: Виж кой друг е тук!
Айфер: Всички са тук! Много се развълнувах!

Теб винаги те има. И винаги ще те има.

Еда: От досата време не съм се смяла така. Много добре ми се отрази.
Серкан: И на мен.
Еда: И ти си доста добър на леда.
Серкан: А, така ли? И на леда, и във въздуха, и на земята, и в асансьора, съм доста добър,. като си до мен.
Еда: Спри шоуто. А когато ме няма?
Серкан: Теб винаги те има. И винаги ще те има.
Еда: Да направим утре това...Вместо да ходим в Париж, да отидем ли на крайбрежната да ядем риба?
Серкан: Никога няма да се съглася. При всички случаи отиваме в Приж. Преди ходила ли си в Париж?
Еда: Не. Ако си забелязал, дори не те питам.
Серкан: Ходил съм, но честно казано, за първи път съм толкова развълнуван.

Еда: Сега сигурно си планирал час по час какво точно ще правим?
Серкан: Да. Ще направим прекрасен туристически маршрут. Първо ще се качим на Айфеловата кула, а после ще се храним в най-добрите кафенета, най-добрите сладкарници и ресторанти. А после ще посрещнем залеза на слънцето над Сена. А после Мостът на изкуствата и Мостът на влюбените. Но разбира се, нищо от това не ме вълнува.
Еда: Така ли? А какво те вълнува!
Серкан: Да се загубя с теб на Монмартр. Ти не можеш да се загубиш. Никъде, където отидеш, не се губиш. И дори мисля, че в главата ти има карта на местата, където ходиш.
Серкан: Права си, но преди никога не съм ходил.
Еда: Защо?
Серкан: Защото си обещах. Обещах си, че ще отида на това място с жената, която наистина обичам. И тази жена си ти.

Серкан: Говорехме за Париж.
Еда: Аз също започнах да се вълнувам сега заради Париж. Развълнувах се, защото чух нещо от теб на френски. Ще кажеш ли още нещо?
Серкан: Mon amour,  je t’aime…
Еда: Разбирам какво казваш.
Серкан: Защото в любовта няма език.
Еда: И повече не говори на френски. Може би трябва да си тръгваме? Всички са си отишли. Това е сън!

Adieu l'amant
Сбогом,  любовнико

Скрит текст:
Сбогом на русоглавия любовник
Който ме обичаше три дни.
Ето по-долу най-кратките удоволствия
Често правете най-добрата любов
Тръгвам, но на пламенната си уста
Спомням си целувките ти
В страхотния влак, който ме превозва
много далеч от теб
Все още усещам как сърцето ти бие силно
В дланта на пръстите ми
Сбогом любовнико, красив легионер
Който ме обичаше през нощта, през деня
Тъга и чар се смесват
В сърцето ми пиян от сълзи
Често правете най-добрата любов.
В пясъците на Сахара,
много далеч от мен,
Ще мислиш ли още малко за мен?
Мираж на вечерите.
Сбогом любовнико, красив легионер,
Който ме обичаше през нощта, през деня
Тук долу най-кратките удоволствия
Не ме забравяй и бъди пламен
Споменът за тези три дни

# 578
# 579
  • София
Спечелихме търга! Тази работа е наша.

Серкан: Ето го и човекът на днешния ден.
Пъръл: Резултатите от търга известни ли са? Какво стана?
Енгин: Защо си толкова напрегнат? Какво стана?
Ферит: Приятели, обявиха резултата.
Еда: Какво стана? Загубихме ли?

Ферит: Спечелихме търга! Таза работа е наша.
Серкан: Приятели, първо да поздравим Еда Йълдъз. Тъй като, въпреки, че финансовия отчет на фирмата...Която тя избра, изглеждаше добър, тя разгледа всички подробности. И разбра, че тази фирма е била осъждана неведнъж.
Енгин: Браво!
Ферит: И ние внесохме промени в последната минута и се обърнахме към друга фирма.
Балджа: Поздравления.
Серкан: Отлично, супер.

Да видим кой е този тайнствен човек.

Лейля: г-н Серкан. Спомняте ли си партньора на г-н Ефе? Сега е тук и иска да се запознае с вас.
Серкан: Сега е тук? Добре. Да видим кой е този тайнствен човек.
Лейля: Не е мъж, а жена.
Серкан: Жена? Прекрасно. Добре, нека влезе.
Лейля: Заповядайте. Г-жа Семиха.

Еда: Бабо?
Серкан: Какво? Бабо ли?

Изненада...

Благодаря, отново, момичета! Heart Eyes
Както казват Еда и Серкан, добра работа в екип! Stuck Out Tongue Winking Eye
До средващата сряда! Sunglasses

# 580
Ново от Мая

В реклама за памперси

Последна редакция: ср, 16 фев 2022, 22:10 от azisiq

# 581
  • София

Честно казано, понякога съжалявам това мило, прекрасно, красиво детенце. Rolling Eyes Мога да си представя колко часа дневно е ангажирана с гримове, уточняване на пози, обличане/събличане, позиране пред фотоапарати за рекламите или пред апарата на майка си за поредното стори. Flushed Изгубени мигове и часове от детството. Persevere

# 582

Честно казано, понякога съжалявам това мило, прекрасно, красиво детенце. Rolling Eyes Мога да си представя колко часа дневно е ангажирана с гримове, уточняване на пози, обличане/събличане, позиране пред фотоапарати за рекламите или пред апарата на майка си за поредното стори. Flushed Изгубени мигове и часове от детството. Persevere

Много бързо им се налага да порасне на Мая ще загуби детските години които им принадлежат, с тази известност, тези реклами, клипове.
Но мисля че и родителите имат донякъде вина, ако искат да я запазят още дете те са хората които трябва да кажат "стоп", стига с реклами, известност, клипове, на показ и т.н. Всичко зависи от тях.

# 583
Същото си помислих . Мисля ,че майката прекалява . Едно е детето ти да участва в сериали , но това всеки божи ден да позира пред камерата ти и да го публикуваш с цел реклама =печалба . Айде стига ! Като гледам и бебето  експлоатира . Впрочем Мая прилича на бащата . Дано като порасне запази красотата си , защити от опит знам ,че не винаги сладките малки момиченца остават красиви и след пубертета .

# 584
  • София

Скрит текст:
Скрит текст:
На тази дата, преди една година, си отиде ММ. Простих се и изпратих дългогодишен спътник в живота, бащата на децата ми, приятел, другар, съмишленик. Заедно с него, моят живот свърши. Животът, който познавах, животът, който градихме и живяхме заедно. Не ми се ядеше, не ми се говореше, не ми се спеше. Трябваше да се науча да живея отново, друг, нов живот. Благодаря на децата ми, благодаря на близките и приятелите ми, които ме подкрепиха и ми помогнаха. Подкрепят ме и до сега.
Няколко месеца след загубата съвсем, ама съвсем случайно попаднах на откъс от SCK. Загледах се, сериалът беше току-що приключил... и започнах да гледам, да глeдам, да гледам...И почувствах, че се запълва някаква празнина в мен, и почувствах непреодолимо желание да споделям чувствата, които предизвика у мен играта на Керем и Ханде, невероятното привличане между тях, случващото се в сериала като цяло. И така открих вас, благодаря, че ме приехте с открито сърце! Благодаря ви, че ви има!

Не си забравен, скъпи! Незабравим, незаменим! Където и да си, моите мисли са с теб!!!

Последна редакция: ср, 16 фев 2022, 23:19 от Dilemi

Общи условия

Активация на акаунт