София, жк Младост - тема 34

• 60 098
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
Момичета, знаете ли къде в Младост мога да сменя дръжки на чанта,   искам да сложа кожени. Преди години съм правила в РУМ в Младост 2, но вече го няма ателието... жалко, работеха много добре.

# 286
  • София
Преди години съм правила в РУМ в Младост 2, но вече го няма ателието... жалко, работеха много добре.

В магазина за кожени дрехи на 1 етаж си приемат кожени изделия за поправка, последно преди месец-два сменях подплата на кожено яке. Наистина страхотно работят, дано не са затворили междувременно, но последно като влизах, си бяха там.

# 287
Аз искам да питам нещо друго, свързано с ремонта от Топлофикация, по цял ден работят някакви машини под прозореца, без да се спазват часовете за почивка, просто е ужасен шум. Мисля, че поне от 14 до 16 не трябва да работят тези машини...вече им писах, ама няма реакция, някой знае ли къде мога да подам жалба

# 288
  • София
Понеже обсъждахме маникюр преди 1-2 страници, да дам добър отзив за студио "George Nails Room" в бл. 245. Малката ми дъщеря (13г.) се сдоби с красив маникюр с декорации. Много е доволна от резултата и отношението на маникюристката.  Удобно е, че може да се записва час онлайн: https://---shoretner923-3xZmoj8

# 289
  • София
Аз искам да питам нещо друго, свързано с ремонта от Топлофикация, по цял ден работят някакви машини под прозореца, без да се спазват часовете за почивка, просто е ужасен шум. Мисля, че поне от 14 до 16 не трябва да работят тези машини...вече им писах, ама няма реакция, някой знае ли къде мога да подам жалба
Няма и да има, гонят срокове и от пресечката с/у дървеното, по цялата улица пред Гардения, площадки, пътно платно, всичко е Кербала. Започват и зад 25 ДКЦ да копаят, а горните трапове зеят още. Не ги виждам до Нова година аз нещата.

# 290
  • София
Да попитам първо в тази тема: препоръка за треньор по тенис в спортен клуб "Дема"? За тийнейджърка става въпрос. Blush

# 291
"Уведомяваме Ви, че поради извършване на реконструкции по топлопреносната мрежа временно ще бъде преустановено топлоподаването към следните адреси:

15.07.2022 г. до 13.08.2022 г.

ж.к. „Младост 3” бл. №№ 343, 344, 345, 346, 385, 385А, 386, 387, 387А и ул. „Филип Аврамов“ №17.

15.07.2022 г. до 02.09.2022 г.

ж.к. „Младост 3” бл. № № 354, вх. 1, 2 и 3, 358 и 356."

# 292
Хаха, че то топлоподаването към блок 345 и околните е спряно още преди две седмици Grinning , хич да не лъжат, че ще е от 15.07 Grinning

# 293
  • София-Младост
Момичета, знаете ли къде в Младост мога да сменя дръжки на чанта,   искам да сложа кожени. Преди години съм правила в РУМ в Младост 2, но вече го няма ателието... жалко, работеха много добре.
В обущарските ателиета. Има до Хепи, направиха и до Аванти с/у 144СУ.
Но не знам цената дали си заслужава.

# 294
# 295
Ех, съсипаха ни с тая вода.
Благодаря за инфото!

# 296
  • София
ММ е с обикновен часовник, на който трябва да му се смени каишката. Имате ли представа къде бих могла да отида в района на Младостите?

Благодаря. 🌷

# 297
В Хит има часовникар. Мисля че предлага и смяна на каишки.

# 298
В ателието за дребни ремонти на ниво -1 в The mall също има доста приличен асортимент от каишки.

# 299
В Хит има часовникар. Мисля че предлага и смяна на каишки.
Каишки със сигурност сменя, но не знам дали има налични. Аз преди време му носих часовник с нова каишка, закупена от друго място.
Виж батерии за смяна със сигурност има, вчера сменях.

Общи условия

Активация на акаунт