София, жк Младост - тема 34

• 60 084
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
Редактирано е съобщението в сайта на Соф.вод, да. Сега ще оправя и моя пост.
Поне са уточнили, че ремонтът ще е на водопровода - ж.к. Младост 4, в.з Американски колеж, Околовръстен път.
На това Околовръстно вече колко пъти копаят? 5-6-7??? И все нещо не е наред.

# 331
Доколкото четох преди това е доста сложна подмяна на изключително важно съоръжение и не е въпрос, че нещо не е ок, а си е планово всяко едно спиране. В началото на лятото казаха, че ще има още няколко такива спирания.

# 332
"Започва пръскането в район Младост срещу комари, кърлежи и бълхи.
Задължително на обработката ще присъстват експерти от районната администрация на Младост, както и експерти от РЗИ.
На всички обработени места ще бъдат поставени обозначителни табели.
Графикът за пръскане е както следва, той е съобразен с графиците за косене.
Пръскане срещу кърлежи и бълхи
Младост 1- 19.07 и 20.07
Младост 4- 20.07-21.07
Горубляне и ж.к Експериментален- 22.07
Полигона и Младост 1А- 25.07
Младост 3- 04.08 и 05.08
Младост 2- 05.08
Пръскане срещу комари
Полигона, Младост 1, Младост 1А, Горубляне и ж.к Експериментален- 20.07
Младост 2, Младост 3 и Младост 4- 21.07 "

# 333
Здравейте ❤ За първи път пиша в групата, извинявам се, ако въпросът е задаван по-назад. Дали можете да ми препоръчате добър гримьор за лек грим и фризьор за прическа тип леки къдрици/ вълни за района на Младост 1, около пазарчето. Дори и да не е точно там, долу горе в областта. Ако пък гримьорът и фризьорът са в един салон, още по-добре 😁. Благодаря ☀

# 334
# 335
Аман!!!!

Днес поне дали ще я пуснат в 21 ч., че не знам вече ......

# 336
Съседката ми звъня. В Мл3 имало вода вече.

# 337
и в мл. 4 има от 1/2 час

# 338
  • София
В Младост 2 също има вода вече.

# 339
В Младост 2 също има вода вече.
Да, но все още при нас е кална. При Вас как е?

# 340
  • София
При нас дойде някъде след 18:00ч., но много кална. Сега се поизчисти, но още не става за пиене.

Да разбирам ли, че ще има и следващи спирания заради този водопровод? Rage Така излиза от информацията на сайта на район Младост.

Да сменя малко темата и да похваля Студио AV - light в Младост 1. Бях днес там за процедура с този ваучер. . Много съм доволна - безупречна чистота, професионално обслужване, удовлетворяващ резултат.

# 341
Има ли тренировки по карате в мат. гимназия на 4 ет. над басейна? Не намирам информация в нета, нито телефони, нито график, нито на място пише нещо ...

# 342
"Уважаеми клиенти,
Уведомяваме Ви, че поради извършване на реконструкция по топлопреносната мрежа в периода 05.08.2022 г. – 11.08.2022 г. временно ще бъде преустановено топлоподаването към блок 378 в ж.к. „Младост“ част 3.'

Не ми се беше случвало да прочета, за планов ремонт само на 1 блок, ама...

# 343
  • София Младост 3
Седя аз вчера на морето и обсъждаме с компанията какви вкусотии имаше едно време. Веднага се включи един от тях, че точно тази седмица му донесли от жк. Младост, София в Царево, уникална кайма като онова време с истинско месо и била с манатарки. Също му донесли наденица или суджук също с манатарки. Вярно ли е, че имаме такава месарница в Младост?
Ама моля Ви се, казвайте ги тези работи Wink

# 344
Седя аз вчера на морето и обсъждаме с компанията какви вкусотии имаше едно време. Веднага се включи един от тях, че точно тази седмица му донесли от жк. Младост, София в Царево, уникална кайма като онова време с истинско месо и била с манатарки. Също му донесли наденица или суджук също с манатарки. Вярно ли е, че имаме такава месарница в Младост?
Ама моля Ви се, казвайте ги тези работи Wink
Има,освен кайма и кърначета с.манатарки,магазин Финес срещу входа на Окр.болница,Младост 1

Общи условия

Активация на акаунт