София, жк Младост - тема 34

• 60 094
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
  • Замък сред облаците
В Ринг мола на етажа на Бриколаж часовникаря където е преди печата на тениските има каишки и ги сменя.

# 301
  • на тавана в кошницата
И в РУМ-а на първия етаж също има. Сменят батерии и каишки. Където се продават часовници, кристали и др. домашни потреби. Магазина е в началото.

# 302
  • София
Търся някъде из Младост, без значение в коя част, както и из вилните зони, място за отпразнуване на детски рожден ден на 4-годишно. Имате ли препоръки?

# 303
Празнували сме във Вики Кидс Хаус, но беше доста отдавна. Не беше никак лошо - чисто, занимават децата, украсяват много добре по дадена тематика, но и цената си беше височка.

# 304
На Камбаните.

# 305
  • София
Вики кидс хаус не работи. На Камбаните го мислех, ама не знам как да измисля занимание на 10+ деца. Липсата на санитарен възел с течаща вода също ме отказва (не знам вече работи ли чешмата).

# 306
На Камбаните е супер. Там направихме празника на децата за края на учебната година и беше чудесно. Вярно е, че няма тоалетна, но за 2-3 часа се изкарва...
Ние си ангажирахме аниматор за занимания за децата, поръчахме пици, сокчета, вода и торта и стана идеално.

# 307
Здравейте ,
Да ме насочите към магазин за бижута,в който мога да продам скъсана златна гривна и да доплатя ,за да си купя нова.

# 308
Провери тук:

В бл. 560 до метростанция Младост 3 има.

# 309
  • на тавана в кошницата
В Рум-а на Младост 2

# 310
Знаете ли къде в Младост 2 или близката Младост 3 мога да си купя саксия с хубава лилава лавандула и тъмночервено сакъзче (влачещо мушкато)?

# 311
  • Замък сред облаците
В цветарския в 258 блок има хубави сакъзчета и мушката, а ако няма наличното може да се поръча. За лавандула не съм гледала тези дни, но всяко лято зарежда и от нея собственичката.

# 312
Препоръчайте фирма за пране на диван и матраци?

# 313
Здравейте, може ли някой да препоръча добър стоматолог с отношение към децата? Дъщеря ми на е на 2.8 години и досега не съм я водила на зъболекар, защото все отлагах. Сега обаче стана наложително, защото мисля, че има два кариеса Cry Искам да идем първо на преглед, за да свикне. След това още един-два пъти, ако е нужно и едва след това да минем към лечението... Ужасно съм притетесна и много ме е страх. Та, моля за препоръки за добър и търпелив стоматолог, който има подход към децата.

# 314
Препоръчвам доктор Ина Русинова, Младост 2

Общи условия

Активация на акаунт