София, жк Младост - тема 34

• 61 035
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Някой да знае какво е работното време на рентгена в поликлиниката в Младост 3? Там си правя снимки на зъбите, няма оплаквания от зъболекарката, значи са добри.

# 556
звъннете по тел. и питайте  02/9767500

# 557
🆗И през октомври пунктовете за събиране на опасни отпадъци ще работят в район “Младост”.

✅14.10.2022 г. (петък)
⏰от 8:30 до 14:30 ч
📍ж.к. "Младост 4" на входа на парк „Сухото дере“ откъм ул. „Самара“ – бл. 440;

🧪 Безвъзмездно ще се приемат следните опасни отпадъци:
✅Живак и живаксъдържащи уреди (живачни термометри, прекъсвачи и други подобни);
✅Лакове и бояджийски материали;
✅Домакински препарати и химикали;
✅Мастила и замърсени опаковки;
✅Фармацевтични продукти (лекарства с изтекъл срок на годност).

📌Системата за събиране на опасни отпадъци от домакинствата се прилага съвместно от СО и "БалБок Инженеринг" АД от 2012 г. насам
📞0700 11 750 е универсалният тел. номер за запитвания и заявки.

# 558
  • sofia
здравейте💕знаете ли дали работи спорт сити на ХМС? Преди 100 години ходех там на тае бо ,степ аеробика ,сална и тн...звъня на двата тел цяла седмица,но са изключени😔

# 559
Ако не се лъжа, Спорт Сити го взе един пичага, който има и друг фитнес, но банката нещо го мотае за кредита, с който иска да прави ремонт, и е наникъде. Мога да го питам и да пиша пак.

# 560
  • София
Някъде из Младостите има ли приятно място за съботно-неделна закуска? Да седне човек, да изпие едно кафе, и да му предложат варианти на закуска (освен в БПС)?

Събирам отзиви и за фотографи за Коледна семейна фотосесия.

# 561
Чувала съм, че в заведение Еверест предлагат такава закуска, но не съм ходила все още. Намира се около метростанция  младост 1, някъде зад Аладин.

# 562
Ще отварят супермаркет Parkmark до метрото на Бизнес парка - в помещението където беше Била.
Виждала съм само в центъра до ЦУМ такъв магазин. Не знам къде в София има други, но ми хареса много като отношение на персонал и аранжиране в самия магазин. Цените обаче са по-високи от другите вериги.

# 563
Някой има ли актуални контакти на кварталния (районен инспектор май се казва вече) за Младост 1: телефон, адрес на приемната, работно време?

# 564
  • СОФИЯ
Това излиза през гугъл. Преди ковид на таблото във входа ни имаше лист А4 с име и контакти

# 565
Да, гледах в Гугъл, просто ще се радвам, ако някой има повече информация. В стария ни вход също имаше такъв лист с всички данни, но в настоящия няма и затова съм в търсене.

# 566
  • Замък сред облаците
Актуални са гугъл данните, ние звъняхме като мъжа ми трябваше да ме кара до родилното за преглед юли, а беше под карантина.

# 567
  • София
Някъде из Младостите има ли приятно място за съботно-неделна закуска? Да седне човек, да изпие едно кафе, и да му предложат варианти на закуска (освен в БПС)?

Не съм сигурна, но тук май имат предложения за закуска: https://www.facebook.com/7evencoffee

# 568

Препоръчвам Нана. 🥰

# 569
  • София
Някой има ли актуални контакти на кварталния (районен инспектор май се казва вече) за Младост 1: телефон, адрес на приемната, работно време?
На 112 ще Ви свържат.

Общи условия

Активация на акаунт