Омъжена, но самотна. Накъде?

• 9 951
  • 152
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Ами и да си влюбена в единия, ако той не ти показва обич и не те бръсне за слива, да гаснеш по него ли? Тя жената си каза, че историята й е като на авторката, тоест, не се отнасят добре с нея. Та си е намерила отдушник навън.

# 106
Но пък мъжът и е красив. Достатъчно пред обществото.

# 107
Ами има и хора като мен, които не биха слагали рога на мъжа си, а биха се развели. Не всички решават еднакво проблемите си.

Но някои жени явно смятат, че всичко е позволено - и семейство, и любовници, а после се чудят защо изскача нещо неочаквано все някога Simple Smile

# 108
  • София
Всички си мислим, че като стигнем до този момент, ще теглим майната и толкоз. Но не е толкова лесно. Общи деца, имоти, бизнеси, години спомени, привързаност, зависимост, дали финансова, дали емоционална... Не всеки има капацитетът просто да каже чао. За някои изневярата е първата крачка, физическата и ментална подготовка, за този момент. За други, нещо, което да им поддържа менталната конституция във връзка, която не могат, или не могат да си позволят, да напуснат. Изключвам тук случаите, които го правят за кеф. Но да, правилното не е никак лесно, а понякога граничи с невъзможното за дадени хора.

# 109
А кой е казал, че изобщо трябва да е влюбена в който и да е от тримата.. То пък щото като са влюбени жените направо цъфват и връзват, особено ако е някой темерут като тоя мъж на авторката. Винаги е по-добре мъжа да е влюбен в теб и да те обича повече, отколкото ти него.

# 110
Сексът не е непременно любов, може да си е просто секс и тогава и множество любовници са ок: отваряш черното тефтерче - я да видим кой да е днес... хммм, хайде Митко. Свободен избор. Петелът да не се влюбва във всяка кокошка? И обратното.

# 111
Не, никога не съм мислила, че ще тегля една майна и толкоз. Никога. Винаги съм си мислила, че ще прощавам всичко в името на семейството. Бях голяма бяла птица от най-наивните. Като ми дойде до главата - теглих една майна веднага. А имахме изцяло обща работа и финанси, 3 деца, имоти, кредити и всичко буквално ни беше общо.

# 112
  • София
Трябва да си куул. Съпругът - за децата и парите, любовник 1 - за секс, любовник 2 - за излизане по заведения, любовник 3 - за подаръци. Май прекалих с фантазиите.😋

# 113
Абе у другата тема разпнахте един, че си пишел с някоя си... Тука обаче всичко е точно. Sunglasses

# 114
Точно за кой?
За мен двама любовника показват огромни липси.
Стои заради детето. Ми сори, детето вижда такъв модел на семейство и го приема за норма. После неговото семейство ще е нещастно и така по веригата.

# 115
  • София
Не, никога не съм мислила, че ще тегля една майна и толкоз. Никога. Винаги съм си мислила, че ще прощавам всичко в името на семейството. Бях голяма бяла птица от най-наивните. Като ми дойде до главата - теглих една майна веднага. А имахме изцяло обща работа и финанси, 3 деца, имоти, кредити и всичко буквално ни беше общо.

Ами ето, ти си обратния случай - но пак пример, че човек предполага, а като му дойде до главата, може на 180 градуса да се обърне.

# 116
Вярно е, че показват липси, ама може да имат и терапевтичен ефект. В такъв случай си струва.

# 117
Antoshka98 звучите като човек с депресия . За съжаление и фактите са налице - липса на самочувствие , проблеми с паметта , лошо настроение , не справяне с елементарни житейски дейности . Съпруга ви обаче,  не само не помага , напротив с действията си още повече пречи да започнете някаква промяна. Той може и да не осъзнава , че имате нужда от помощ. Моя съвет е да посетите психиатър , ако имате нужда да ви се изпишат антидепресанти . Те ще ви помогнат чисто физически да изплувате поне малко . След това може да започнете някакви упражнения , разходки , които хем ще редуцират килограмите , хем ще ви помогнат да се чувствате по- добре и да излезете от тази летаргия , която ви е обзела. Ако имате възможност и консултации с читав психолог . От там нататък сама ще почнете да вярвате повече  в себе си и да намерите път , по който да поемете .

# 118
  • София
Щом работиш от 11 клас, не е реално да не знаеш как се плащат сметки.
Не ми се е налагало. Мъжът ми иска всичко да е "както трябва". Знам къде е пощата и теленор. По-точно не съм била самостоятелна, не съм сигурна дали евентуално ще се справя с наем, сметки. Сигурно ви е странно, но човек се притеснява от неща, с които не се е сблъсквал. Мисля си подробно за много неща и това ме притеснява.
Аз също не знаех къде се плащат сметките Simple Smile , БНД плащаше сметки.
Научих се,и много други неща се научих - да сменя плоафон с банята, да си сменя - демонтаж и монтаж, пералнята, да си купя мебели.
Страшно е, но не е невъзможно Simple Smile.
Нямам висше, малкото беше на 2 г като си събрах багажа. И да ти кажа, грам не съжалявам.

# 119
Авторката, помъчи се да превърнеш дефекта в ефект. Обърни ситуацията в своя полза.
Мъжът плаща сметките и пазарува - супер, ти не си натоварена с тези ангажименти.
Не пълниш правилно печката - кой ще я зарежда като тръгнеш на работа? Може ли да разчита детето да се оправя само? Я да сменим печката с пелетна камина, която си самодозира горивото или пък да сложим климатик... С климатика няма проблем правилно ли се натиска копчето или не.
Полицаите, принципно, са доста колективно настроени хора. Непрекъснато имат някакви събирания. Запознай се с жените на колегите му. Попитай ги при коя козметичка/маникюристка/фризьорка ходят. Биха ли завели и теб. Не мисля, че ще ти откажат съдействие, а ТМ няма и да гъкне, ако се движиш с жените на колегите му. Закачиш ли се към женската тайфа ще имаш възможност да го манипулираш ти - да купи домашни помощници, защото ........ имат, да ходите на почивки в базите на МВР, санаториумите...
Върнеш ли се на работа, започнеш ли да се грижиш за себе си и най-вече оправиш ли здравословните проблеми (сподели за килограмите и депресията с ЛЛ) ще ти просветне, гарантирам ти.

Общи условия

Активация на акаунт