СЕДМИ КЛАС 2021-2022 Тема 6

• 32 306
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Е, не е питала, защото явно е знаела какво ще ѝ отговориш, пък е била много "на зор", демек някакъв мъх на горната устна и е вадил очите и не е могла да го преживее.

# 91
Дятето се подготвя от сега за фотосесията, която ще предстои в края на годината, не и се сърди. Тъкмо ще добиете опит в разкрасителните процедури. А може да е било, я чакай аз да пипна тук, че и мен да ме заведат на лазер. Знаеш ли в тик тока и другите му глупости, как всичко се вижда. Няма да се излага я.

Писаха ни, от понеделник всички са ДО, класен ръководител, остава си същата.
Явно ще е до края на годината. Добре съм предположила, още когато спомена нещо за втори срок. Да видим как ще тръгнат нещата.

# 92
И нас ни информираха току що, че сме ПО другата седмица. Каквото, такова.

# 93
И ние сме ДО от понеделник.
За друго не ми се приказва, че не е много добре работата. Не е и кой знае колко зле, поне засега, но се очертава тенденция..

# 94
Хайде и аз в новата тема,благодаря за което!
От понеделник отново ДО,програма няма,еми това е.

# 95
  • Майничка
И момата е ДО, поне програмата се знае. Има обаче една ненанесена срочна оценка (знае си я).

# 96
  • Пловдив
И в Пловдив ДО. Програма не знае, половината учебници и тетрадки са в шкафчета в училище, добре, че сме на 5 минути, та в понеделник ще отскочи да ги вземе. Никаква яснота за допълнителните занимания, школата по английски примерно. Поне този път на сайта на училището имаше информация относително навреме.  В Школо - нищо.

# 97
  • в очите на дъщеря ми
ra2  дано да се стабилизират нещата...
София-та е ДО, прекрасната неще, искала на училище,  много срещи си била уговорила...божеее, на кого се "метна" това дете...
Знае си и програмата и разписанието.

# 98
  • Пловдив
Ра, трябва да се оправят нещата. Не може да е все така.
И ние ДО ,ама аз пуснах девойката до края на епидемиологичната обстановка. Програма имат още преди ваканцията.

# 99
На децата удължиха ваканцията с още 3 дни. Имало много болни учители. ☹️

# 100
Ра, дано всичко е както трябва.

Ама много шарено, едните ПО, другите ДО, а трети удължаване, ееееххххх, чудна картинка, само за някой Пикасо. Дали да не взема да се науча да рисувам.
Та се сетих, цяла седмица ще има, я ми направете тези упражнения, че да не вземете да се схванете. А часовете по
30 мин., упражненията 3 х 20, 2 х 30, и още няколко на брой, за капак, единия ден, ще им са блок часовете по ФВС, единият редовен, другият допълнителния.
На кой ли му е хрумнала, гениалната идея за този час, и то в 7 клас. Вместо него, по - добре да бяха измислили нещо от което ще има полза, или изобщо да го нямаше.

# 101
  • София
ra2, дано притесненията ти са неоснователни и всичко тръгне към подобряване!

Тони, вашите пък големи физкултурници! Ще им стопят лагерите, ако реално ги провеждат двата часа.
Моят младеж потрива доволно ръце от новината за ДО . Само си представя как ще си джитка до насита (макар, че при него май няма насищане) на игричките цял ден Joy
Ще трябва да му оставя тази седмица зарядното на компа, че вече е втора смяна. Smile
Хайде, от мен да мине ... и той душа носи!  Ще го оставя да му се порадва първите два дена . Smiling Imp
Сега през ваканцията бяхме на ски и се връщаха доста изморени от цял ден на пистите. Едвам успя да напише домашните по мат и БЕЛ от уроците. А какви грандиозни планове имах! Joy Една раница с помагала и тестове бях помъкнала и си я домъкнах неотворена.  Добре че не я нося на гръб, та да не ме е яд. Innocent
Не знам на Скиорчето момичето как успява да ги съчетае и тренировки и тестове, като я чета какво успява да "отметне". Евала на детето ... И на другите спортистчета!
Аз нещо се събудих и реших да видя какво правите, че да не пропусна някоя интересна клюкина.Heart Eyes

# 102
Имс, не питай, дупе да им е яко. Снощи като казах на наборката, изцъкли очи.
Взе да се моли, поне този път да е
по - различно, мен ме съмнява, като знам какво е било. А бе, с две думи, май иска да ги прави шампиони. Развалят рахатлъка на диването, Joy.

# 103
  • в очите на дъщеря ми
Хахаха, ims  при нас беше по-интересно, случайно поглеждам в куфара на прекрасната и о, чудо какво виждам, сборника по математика, учебника по литература + 2 тетрадки, в потрес питам "Тва, защо е тук?"....отговор "Ми незнам"...🤣🤣
Тони туй твоето дете, направо си е да го ожалиш..

# 104
  • Пловдив
Дидева наистина е непоклатима Simple Smile В помощ на всички наборни теми и готова с отговор на всякакви безумни въпроси.
Любимият и вечен въпрос ми е - Оценките от 5, 6 и 7 клас влизат ли в свидетелството след 7 клас, защото класната така ни каза 😂
Аз да сменя малко академичния тон в темата с въпрос - Къде да погледна в нета за упражнения за правилна стойка? Или някой ако има да ми изпрати Blush Така и не отидохме на преглед заради тази пандемия, но искам нещо да направим вкъщи по този въпрос. 174 см е висока, но не изглежда никак стройна Sad Изсулени дрехи, бретон под очите, по тинейджърски прегърбена... Така ме е яд, че не е спортна натура, а има дадености за атлетика или нещо такова .. Благородно завиждам и поздравявам спортуващите наборчета!

Общи условия

Активация на акаунт