СЕДМИ КЛАС 2021-2022 Тема 6

• 32 302
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Аз да питам за пробния тест на Регалия(който го е правил).Имаше ли при вашите деца въпроси от произведения които още не са минали?
И аз съм от отбора на Рени.Всяка вечер си сипвам винце Wine Glass(ха,първо се зареди емотикона с чашата).

# 76
  • София
Натуся, пробният е в неделя 06.02., тогава ще видим. Иначе ето тук е първият им пробен от сборника за януари, може би е ориентир http://regalia.bg/%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BD%D0%B8%20%D0%B8% … GvaIKPq_a3FM3xnv4

Хич ме няма с даването на кратък линк Angry, извинявам се.

# 77
Здравейте! Датите за Нво-то са ми ясни, но знае ли се вече кога са датите за класиранията?

# 78
  • Майничка
Здравейте! Датите за Нво-то са ми ясни, но знае ли се вече кога са датите за класиранията?
Виж в първия пост График на дейностите за приемане на учениците.

# 79
# 80
Благодаря ви!

# 81
  • София
Натуся, пробният е в неделя 06.02., тогава ще видим. Иначе ето тук е първият им пробен от сборника за януари, може би е ориентир http://regalia.bg/%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BD%D0%B8%20%D0%B8% … GvaIKPq_a3FM3xnv4

Хич ме няма с даването на кратък линк Angry, извинявам се.
Да в събота ще е пробния изпит, днес детето прави примерен тест.Сега прочетох,  се прави с цел учениците да се запознаят предварително със системата Moodle, на която ще се проведат пробните изпити

# 82
  • Пловдив
Натуся ,не се притеснявай от виното е.
Но всички сме така и затова ще повторим.
Пробния не е в събота, а в неделя. 6.02.
Това, за което писах беше пробен на пробния, да се запознаят със системата им. Да, имало е няколко въпроса от невзети произведения. Точна бройка не мога да кажа, но помня ,че девойката спомена за " Българският език", Опълченците и Моканина май. Не ми вярвай съвсем, защото паметта е от женски род и изневерява.

# 83
  • в очите на дъщеря ми
И ти имаш здрави нерви......
Всъщност на Дидева, трябва де се плащат лекторски...за повтаряне.....
Продължавам да се дразня.........

# 84
  • Пловдив
Мамзел Нитуш ,от липсата на вино е. Отивам да водя девойката на лазер, декември правила простотии без да ми каже. Кака си да беше питала поне, ама не то рак-ни се води ,ни се бута ,ни се кара.

# 85
  • София
Скрит текст:
И ти имаш здрави нерви......
Всъщност на Дидева, трябва де се плащат лекторски...за повтаряне.....
Продължавам да се дразня.........
Дидева е непоклатима Sunglasses Само гледай още колко пъти ще отговори точно на този въпрос, чийто отговор Нинка е включила в първия пост.
Всъщност, от Дидевска гледна точка, всичко, дискутирано само на тези 5-6 странци, тя го е дъвкала вече някъде, в някои теми. Не "дъвкала", а направо "сдъвкала" и изплюла готово, ама на, питаме си, говорим си, тя чинно обяснява. За мен тя е НЕчовек и мога само да казвам ѝ БЛАГОДАРЯЯЯ!  Kissing Heart

Рени, какво ще правите с тоя лазер Head Band

# 86
  • в очите на дъщеря ми
Мамзел Нитуш ,от липсата на вино е. Отивам да водя девойката на лазер, декември правила простотии без да ми каже. Кака си да беше питала поне, ама не то рак-ни се води ,ни се бута ,ни се кара.
Със сигурност Sweat Smile....или просто смятам, че незачитането на чуждия труд е признак......на много неща...и нито едно от тях не е положително....

# 87
Мандаринка, на лазер за разкрасяване, на части от тялото, явно е действала със бръснача.

Рени, сипи си и се успокой, поправими са щетите. Рак - рак, ама четирикрак, ни напред ни назад, все се лута нейде, дет не трябва. Ще видиш какво хубаво нещо ще излезе, от тази процедура.

# 88
и моята девойка е раче, много е трудно Sweat

# 89
  • Пловдив
Че си беше обръснала краката до колената го преживях. Но горна устна!!! Дето нямаше нищо и е руса навсичко отгоре! Както и да е светнахме го днес, след 40 дни пак и така. Яд ме е щото за глупости ще попита сто пъти, а сега ни мен, ни кака си.

Общи условия

Активация на акаунт