СЕДМИ КЛАС 2021-2022 Тема 6

• 32 400
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Ра, сили и кураж! Имай вяра!
Мамзел...простете си с девойчето! Пубертета едва сега започва 😃, бъди сигурна, че и тя го преживява тежко!
Мен още ме преследва мисълта за последното скарване с майка ми, която вече я няма и за болката и обидата в очите и...

Младежът сега се труди на курса. Тъкмо го записах на пробния на Регалия, че нашата школа чак за април беше обявила, то пък миналата седмица звънна съобщение, че и те извънредно ще пуснат пробен онлайн. Слава Богу, има една седмица, за да го направи. Тъкмо ще сравнявам после тестовете на двете школи - като трудност и като представяне.
Започва се, момичета, маратонът е на финалната права! Добре, че запасите ми и от бело и от червено са все още добри...

# 151
Мисля, че преразказът трябва да се качи в даденото време, те към сигурна де. След малко ще отида при него, че всяко влизане го разсейва. Преразказът е от Глина, тъкмо я завърших онзи ден ....то е толкова описателна книгата, толкова богата на думи, че не го виждам...ама това е...

# 152
За пробния на Регалия - мисля, че свършва времето за писане и после се изпраща.

Да допълня, преразказът имал толкова много описания, че се не можел да се съсредоточи върху основното действие (цитирам детето) Smiley Постановката била като в индийски сериал, нямало действие Smiley Той моят бута литературата заради НВО-то, де. На други деца може да им допадне Simple Smile

Последна редакция: нд, 06 фев 2022, 12:21 от FreshBreeze

# 153
Аз пък, далеч още от училищната тема, ентусиазирано резервирах море. От 3 до 13 юли. Гледах, смятах, стори ми се, че тогава може да се ходи на море. Кажете ми, че не съм объркала сметките?

# 154
  • София
Принципно може, ама ще трябва от морето да вкарваш желанията в системата...

# 155
  • Пловдив
Ра, късмет пожелавам. Дано нещата се насочат в положителна посока!
Преразказът на Регалия беше доста труден според мен, хвърлих едно око докато четеше детето. По едно време, докато пишеше, я чух да реве, че не запомнила толкова много описания, но каквото такова. Аз съм си планирала отпуск от 21.07., след като мине и второто класиране и записвания.

# 156
  • София
Никаква идея за преразказа написал е две непълни страници на свитъка дето бяха пуснали. Вчера и учителката му е казала, че са му кратки преразказите. Чакам резултати като излязат да видим. Сега отиде на разходка, защото нали са онлайн от понеделник и няма да  има дори разходката до училище и обратно.

# 157
Принципно може, ама ще трябва от морето да вкарваш желанията в системата...

Да, това го прецених. Мисля с коктейл на плажа доста по-добре ще ми върви подредбата:)

Тийна каза, че към два ще почва. Предполагам около 3-4-5 пъти ще трябва да го подсещам. Искам да се събудя и да е юли. Да са минали изпити, класирания, ковиди и да има слънце и море.

# 158
  • в очите на дъщеря ми
Момичета, почерпете се, имен ден съм имала..

# 159
  • Пловдив
Моето още пише. Преди малко я проверих, не каза нещо да е притеснена. То от какво да е притеснена, като този преразказ й е първият. Притесняваш се ,когато знаеш и можеш. Не й е силната страна бел. Но пък съм виждала прекрасни математици с по-високи оценки по бел.

# 160
  • София
Ние се прибрахме с ММ и детето веднага ме подхвана да правел ПИ, че да му се махнел от главата. Казвам му да не се притеснява, това е само пробен изпит, а той: "Притеснявам се защото ми отнема от свободното време за почивка" Imp Това означава, че ще гледа да го свърши по-бързо, за да играе. Ама каквото такова. Не очаквам чудеса. На този изпит ако добута до 60-на точки, ще взема да му купя практикумите за награда Joy
Последно времето за сканиране е извън времето за преразказ нали?

Ра, бях ти пропуснала кратичкия пост между другите ни обширни писания за седмокласници. Желая ти сили, късмет и чудо!

# 161
  • София
Аз пък, далеч още от училищната тема, ентусиазирано резервирах море. От 3 до 13 юли. Гледах, смятах, стори ми се, че тогава може да се ходи на море. Кажете ми, че не съм объркала сметките?
И аз съм резервирала за същия период. От морето ще редим желанията.

Преразказът го направи, но според него не достатъчно подробно. 2 страници му излезе.  Стори ми се благодатен за писане откъса от книгата.

# 162
  • непостоянно
Ра, сили и вяра! Стискам палци за най-добрата развръзка в тази трудна ситуация!

Мамзелче, честита да си! Здраве, здраве, наЗдраве!

Успех на всички, явяващи се на пробен днес!

# 163
И при нас преразказа 2 страници, а той пише и широко. От отворените въпроси на 3 не отговорил, времето не му стигна много за първата част. Оправданието е, че трябвало на компютъра да пише текста с грешките и тезата и това го забавило. За първи път пише така преразказ, иначе текстът му е все пред очите Simple Smile

# 164
  • Сф
ААА, аз не смея да резервирам Simple Smile Да не се наложи пътека да правя до училището 🤣 лично.
Август пък съм на ТЕЛК. Не го виждам морето отсега. Да не говорим,че ако не стане с желаното училище ще ни е тъжно за почивка. Но..минат ли зоровете и на Малдивите отивам с last minute 🤣
Честито на празнуващите  , същото на мъчениците с преразказа.
Малко да разведря

Общи условия

Активация на акаунт