СЕДМИ КЛАС 2021-2022 Тема 6

• 32 393
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
  • София

Да не говорим,че ако не стане с желаното училище ще ни е тъжно за почивка.
И да паднем, и да бием...нали знаете...Как няма да си заведа аз детенцето на море след всичкия зор, който съм му приготвила. Аз за мен санаториум ще е по-подходящ!...

Честито на празнуващите!

# 166
  • София
Pure Love, много свежарска снимка! Днес е прекрасен ден за ски, а не за пробен изпит;)
Мамзел, на теб честит имен ден! Здрав дух, здраво тяло и здрави нерви!;)
Моята пише преразказа в момента и бърза ли бърза, че после ще излиза с приятелка да поразпусне.😜 Иначе по едно време ми каза, че в теста има непознати въпроси, свързани с “Една българка” (не са го взели още), така че тях няма да ги броим за грешни😉
Тони, ама много ме ядоса вчера малкият дзвер, че чак я заплаших, че й спирам тренировките и състезанията за този сезон, а на този етап очакванията към нея са големи. От ковид-стаята, без никакво движение и тренировки се върна със златен и сребърен медал.
Понеже обсъждахте ръста. Девойката е 163 см. и на мен ми се струва много ниска (аз съм 170). Въпреки, че е спортистка и тя ходи изгърбена и все й се карам. Чудя се дали ще порасне още в следващите 2-3 години? (На момичетата растежът приключвал по-рано - до 16-тата година)

Последна редакция: нд, 06 фев 2022, 20:23 от Skiorche

# 167
  • София
Такова хубаво време е навън, а ние ПИ. Той пише, а аз вардя да приключи, че да сканирам. Писна ми този 7 клас. Каква финална права, цял срок имаме още.
Ние 2 поредни години не сме ходили на почивка, че вирусът и колежът на каката ни изцедиха, но се замислих след казаното от Ариана.
Честит празник на празнуващите!

# 168
Моето още не е почнало ПИто. Има време, каза. Дали е рано да си сипя?

Без море не мога. Единственото нещо, което ме крепи цяла зима е мисълта за морето. Обикновено за Коледа имам резервации за поне две морета. Миналата година заради ковида резервирах в последния момент. Тази година, въпреки ковида и НВОтата, не удържах да чакам юни да резервирам.
Мечтая си да имам едно бунгалце на морето и да седя там от май до октомври. Ама няма да ми се получи скоро.

Честит имен ден, Мамзел Нитуш. Да си носиш името със здраве и късмет! И наздраве:)

# 169
  • София
Моята девойка като чу преразказа и каза,че не иска да го прави,бил тъп и започна да мрънка.Най- спокойно и казах да не го прави щом не иска.Но тя е упорита и го направи.Приключи 30 мин. преди да и свърши времето,но написа страница и половина.Да видим какви ще са резултатите.

За прегърбването на баткото купих такъв колан https://adbgy.top/cosmo/detail.php?hash=1675b26045db280ea8922a21f7655b30 от Али-то.Но не го носи много.Най-голям резултат дадоха постоянните забележки да си изправи гърба.

# 170
  • Пловдив
Честит имен ден, Мамзелче! Да си жива и здрава.
За теста нищо не каза девойката. За преразказа каза, че е тъп но като гледам бая е писала. Две и половина страници. Уж я проверих няколко пъти да не си записва някъде. Отиде да играе,но ще разпитам като се върне.

# 171
Излезе разпределението за втория кръг на олимпиадата по химия. Погледнете си, когото касае.

http://www.prirodninauki.bg/archives/category/%d0%be%d0%bb%d0%b8 … d0%bc%d0%b8%d1%8f

# 172
  • в очите на дъщеря ми
Браво на децата, Ви момичета, моята се гримира, напарфюмира и замина на вън...
Тва е...кой за колкото е учил...
Корабни въжета, да ми бяха нервите, пак щяха да се скъсат...
Отивам да си купя подарък..

# 173
  • София
И ние приключихме с преразказа - точно две страници, изписани с по-дребен шрифт. Глупачето го беше писало на чернова и после го преписваше в несвяст, защото времето не стигаше. Видях как й трепери ръката и как се препоти. Време за проверка нямаше, разбира се. Представям си колко букви е “изяла” и колко повторения е направила.😶 Нищо де, ще й бъде за урок, за да разбере как се разпределя време. Сега виждам колко полезни са тези изпити, защото в школата не правят такива преразкази за време.
Прикачи файловете, скочи си в маратонките и се изстреля като пушка навън.

# 174
От ковид-стаята, без никакво движение и тренировки се върна със златен и сребърен медал.

Респект за постиженията на девойката, в този толкова хубав спорт!

Последна редакция: нд, 06 фев 2022, 17:32 от FreshBreeze

# 175
  • София
Благодаря! Истината е, че това някак й е заложено (има талант и усет) и не полага кански усилия да го постигне, за разлика от други деца. Но си мисли, че всичко в този живот е като в ските и се налага да я приземявам често:)
Fresh Breeze, само да те помоля да си редактираш поста по-горе и да изтриеш от него снимката, за да мога и аз да я изтрия по-късно:)
Момичета, можем ли да намерим текста за преразказа на Регалия? Любопитно ми е да погледна дали има пропуски.

Последна редакция: нд, 06 фев 2022, 17:32 от Skiorche

# 176
Да се похваля- говорих с хирурга и той каза, че проблемът е лесно решим със специален разтвор за запълване на веенозни катетри с антисептично действие Laughing Камък ми пада от гърдите! Утре го правим! Антибиотичният курс не се отменя, но санирането на порта е почти гарантирано!

# 177

Fresh Breeze, само да те помоля да си редактираш поста по-горе и да изтриеш от него снимката, за да мога и аз да я изтрия по-късно:)

Готово!

Да добавя и случаен коментар за книгата Глина от интернет:
Беше ми изключително трудно да прочета “Глина”. ... Първите 2-3 страници ми се сториха увлекателни, но от там насетне се налагаше да препрочитам почти всеки абзац поне по веднъж, защото многобройните излишности в текста ме караха да губя смисъла на написаното.

Да видим децата как са се справили с "излишностите" Stuck Out Tongue Closed Eyes

Последна редакция: нд, 06 фев 2022, 17:53 от FreshBreeze

# 178
  • София
ra2, все така да продължават добрите новини и да имаш по-малко тревоги. Дано всичко потръгне в добра посока!

Мамзелче, да си жива и здрава, щастлива и обичана! Тази вечер ще пием за твое здраве Simple Smile Наздраве!
На всички именици хубав празник!:hibiscus:

Днес младежа с приятел ги карах на ски на Лалето. Голяма навалица беше - народ, деца, кучета.Heart Eyes
Прибрахме се в 16.10 и започна веднага пробния. Сега пише преразказа - без чернова и без план. Явно иска да приключи бързо, че се разбраха да играят с приятелчето. Rage Хвана ме яд, че го кара през пръсти, ама после размислих, че и той е прав ... за себе си. Relaxed
Ох, аз днес се изморих от разходките и висенето, а пък за него да не говорим.Innocent

# 179
Днес младежът беше с волна програма. Една разходка на кучето е направил, другото беше компютъра - игри и анимета. Уж по български щяхме да работим, но аз през по-голямата част от деня не бях вкъщи и като се прибрах му дадох свободен. Като се замисля май почти през всеки ден от ваканцията е решавал задачи, така че заслужаваше и малко почивка.
От утре с песен, втори срок, здравей.

Общи условия

Активация на акаунт