Лакове за нокти - 158

• 52 133
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
  • Sofia
А аз искам да е лято... Pensive
Лакът е Десислава. Довечера ще лекувам кожичките. Да препоръчате нещо изпитано, тип "домашна" маска за ръце?!

# 76
Сиена М. ,бадемово масло за половин час всеки ден?

# 77
Сиена, мазане с балсам за устни? За през нощта /но може и по някое време през деня- примерно пред тв и хубаво филмче/ може да мажеш със зехтин ръцете+ памучни ръкавици отгоре.
Олгарита, честити лакове! Най-горния комплект как се казва, най-много ми допадна? 🙂 Тъгувам за това Габрини, както и за други техни лакове...липсва ми Елитис в Пловдив.
Сайтът на Елитис още ли е толкова смотан? Лакове могат ли да се поръчват или нямаше такава опция? 😬🤔

Последна редакция: ср, 09 фев 2022, 16:58 от dolce miele

# 78
  • Sofia
Благодаря за идеите, дами, ще пробвам Heart

# 79
  • София
Някакъв кофти онлайн магазин, лакове няма изобщо..
Тъгувам за това Габрини, както и за други техни лакове...липсва ми Елитис в Пловдив.
Сайтът на елитис още ли е толкова смотан? Лакове могат ли да се поръчват или нямаше такава опция? 😬🤔

# 80
  • София
GR Rich color 17. Малко труден цвят за снимане.

# 81
  • Измир
Dolce, комплектите са с имена на градове. Първият е Истанбул.
Показвам на дъщерята последния маникюр

# 82

Скрит текст:

И Перфект s37

# 83
В dm има намаление на лакове Катрис, на 50% И разбира се отмъкнах един. Бяха доста по изкупени Само този ми хареса

Много красив но в същото време много труден за снимане

Последна редакция: пт, 11 фев 2022, 08:22 от Mimeto74

# 84
Катрис сменят пак сортимента и “есенно зимните “ лакове са намалени и тук. Очаквам скоро да заредят Neon Blast колекцията, която за мен е хайлайта на пролетнолетния им лаков сортимент:

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 10 фев 2022, 16:09 от margolotta

# 85
  • София
Дано ги заредят! Всички ми харесаха Simple Smile
Иначе, внимавайте. Намалени са само определени номера. Някои от нещата са на редовна цена.

# 86
Май никой нюанс не ми е незаменим, оказва се, че имам подобни...Което е добре. 🙂 Харесват ми зеленото от скрития текст и двата светли нюанса отляво на него.

# 87
  • Поморие
Хайй
Забърсах тези преди няколко дни от изостанало кошче в Елитис в софийските хали
Скрит текст:

Сивото и синьото са бакъпс, другите два не бях срещала до сега

# 88
# 89
Здравейте, извинявам се ако е малко off topic но много се зарибих по водни лепенки/декорации/аксесоари с животни. В момента усилено търся бели животни, който да се открояват на тъмни лакове. Може ли да ми препоръчате сайтове. Аз знaм следните: https://www.nevnail.com/bg-catalog-details-1.html
https://prettyzone.net/vadenki
https://nailsbg.com/ - oт този не съм доволна

Благодаря предварително

Последна редакция: пт, 11 фев 2022, 15:45 от annonymous 18

Общи условия

Активация на акаунт