Лакове за нокти - 158

• 52 139
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • волно калдъръмче
липсва ми Елитис в Пловдив.
Махна ли ли са го? Знам че е преместен срещу р-нт "Хепи" на главната в една сграда с магазин "Кавалер". С ескалатора и си в Елитис.

# 91
Да, от 10.01.2022 г е в историята и няма вече Елитис в Пловдив...😬 Знам къде беше иначе и планирах да го посетя, когато научих новината 🤨
Джаста, страхотен маникюр! 😍
Brandywine, честити придобивки, в Елитис намирах някои интересни лакове от по-стари колекции...

# 92
Водни лепенки и всякакви декорации потърси в Алиекспрес доста изгодни са но се иска чакане.

Без един си мога ,но с един не мога.🤣🤣🤣 днес отмъкнах един и от Лили Знаех си че не трябваше да влизам там също са намалени

Последна редакция: пт, 11 фев 2022, 17:21 от Mimeto74

# 93
Каква е разликата между двата лака? Аз не виждам такава и не ми харесват особено.
Ето и новите ми водни стикери.. шарения за пролетта. Днес ми е много пролетно и прекрасно. Мисля да сложа първо божурите. Само да избера цвета на лака. Нещо в същата цветова гама като стикера ще е хехе.

# 94
  • Стара Загора
Нямам какво интересно да покажа аз, затова се включвам с маникюра на колежка. 😍❤️

# 95
Mountain Crystal, Тop shine се води "мигновено съхнещ"- обаче не е! 😃😉 Но е идеален върху водни ваденки и декорации, не размазва ваденките. Отгоре слагам наистина бързосъхнещ топ лак. 🙂

Последна редакция: пт, 11 фев 2022, 23:04 от dolce miele

# 96
Водни лепенки и всякакви декорации потърси в Алиекспрес доста изгодни са но се иска чакане.

Без един си мога ,но с един не мога.🤣🤣🤣 днес отмъкнах един и от Лили Знаех си че не трябваше да влизам там също са намалени

Да гледала съм и Али експрес, но животните не са им силна страна или поне в бялата гама. Иначе черни котета имам много точно оттам
Иначе си бях харесала тези, но се оказаха неналични
https://nailsbg.com/produkt/vadenki-za-nokti-ble-1497/

Последна редакция: пт, 11 фев 2022, 22:09 от annonymous 18

# 97
Юхууу,ето ме. Избрах божурите. Много са нежни.[/img]
ГР кератин 65
(Не ми качва останалите снимки,пффф. Ще се занимавам тези дни да ги кача пак)

# 98
Лятно ми е и сложих Trend it up 176.

# 99
Ето ги и моите мъници... Толкова гадно съм си счупила нокътя на десния палец, а дори не съм разбрала... Лаковете са СНБ Десислава, Есенс лилав, но не се вижда номера, Перфект 159 и Флормар 397.

# 100
Ох, че хубаво се е получило, Кате. Толкова свежо, слънчево, шарено, пролетно, направо лятно. Много ми харесва. Heart Eyes

# 101
Сиена, мазане с балсам за устни? За през нощта /но може и по някое време през деня- примерно пред тв и хубаво филмче/ може да мажеш със зехтин ръцете+ памучни ръкавици отгоре.
Олгарита, честити лакове! Най-горния комплект как се казва, най-много ми допадна? 🙂 Тъгувам за това Габрини, както и за други техни лакове...липсва ми Елитис в Пловдив.
Сайтът на Елитис още ли е толкова смотан? Лакове могат ли да се поръчват или нямаше такава опция? 😬🤔
Долче, за Габринита може да провериш и в бютикозметикс. Там има доста лакове, които за жалост отдавна не съм виждала във физическите магазини.

# 102
Аз пък въобще не страдам за спрените лакове в Лили или ДМ, споко, други ще има и тях ще пробваме 😄

# 103
Ха ха, и аз си помислих, че на старите марки и серии ще има достоен заместител и ще се вихрят нови страсти в темата. Има нужда, има, нека има новичко. Ще ни зарибяват, вижда се то. Grinning Бе, то новото ще е добре забравено старо, ама..все пак новичко ще е. Wink

# 104

Възможно най-тематичното, което успях да измисля за Св. Валентин Grinning
Лакът е на Катрис от нюд серия 06 roses are rosy.

Общи условия

Активация на акаунт