Лакове за нокти - 158

• 53 234
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
Дааа, Бел е, забравих да пиша Laughing

# 241
Миналата седмица бях влизала в Лили, еми уж имаше намалени лакове на Катрис, ама табелките на съвсем други номера, пълна бъркотия. Лакове на Бел и 21 вече никакви. Вече почти не мога да си харесам лакове в Лили или ДМ, а други магазина в които продават лакове нямаме. Така е то в провинцията Grinning
Не знам защо съм останала със спомен, че си от Силистра. Трябва да имате АВС маркет, та там има лакове. Извинявай, ако съм объркала града Wink

# 242
  • Пеликания
Не си го объркала Grinning
Честно казано в тоя магазин не съм влизала от години, ама не съм и забелявала лакове. Благодаря, ще проверя Simple Smile

# 243
  • БГ

Може ли снимка на лака? Фен съм на лавандуловите цветове Purple Heart

# 244
  • Стара Загора
Миналата седмица завърших с Avon Office party, тази я започвам с Glimmer. За втори път го нося този цвят и пак се убеждавам, че самостоятелно не е за моя тен. Губи се.

# 245
One love,объркала съм, извинявам се. Флормар е, а не Перфект. Номер 464. Ето го -

# 246
  • Варна
От него (както и други флормари) има различни партиди, съответно цветовете доста се различават.

# 247
Дам, някой ги беше сравнявал преди. Май Блъд или Долче имаха и двата варианта също. Моят е по-студеният нюанс.

# 248
Днес напук на дъжда забърсах в Лили Bel 64. Отдавна исках такова патешко жълто. Сивото е Rimmel 807 My grey.

# 249
Ехааа, убийствено е жълтото, любимият ми цвят Grin
Имам подобен цвят от стара серия на ГР - хем имам много малко дрехи за съчетаване с него, хем нямаше сила която да ме спре като го видях в магазина Grinning

# 250
  • Варна
Добавих china glaze don't be a snow-flake, още стикери, отгоре пак слой флормар 487. На кутрето е детският на водна основа от Лили, само за проба, да видя как ще се държи. Свалянето ще е забавно Grinning

# 251
Скромна нова придобивка. Номерчето е 21. Първи лак ми е на тази марка, но отдавна го заглеждам

# 252
Днес напук на дъжда забърсах в Лили Bel 64. Отдавна исках такова патешко жълто. Сивото е Rimmel 807 My grey.

От къде е купен лака на Rimel?

# 253
Днес Trend it up Cosmic Crystals  040

# 254
  • Измир
Ах колко сте цветни 💕!
Тина, много красиво. Успех със свалянето!
Емилия, OPI на моите нокти ми издържат по 4-5 дена с леки забележки. Харесва ми консистенцията им и това, че се само изравняват. Обаче спокойно мога да кажа, че Пастел не им отстъпват. Даже Пастелите са с по-удобна четка за мен, но пък нямат широка палитра.
От мен днес Mara, New York 03

Общи условия

Активация на акаунт