Лакове за нокти - 158

• 52 667
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Освен да пробваш някои конфети с малък диаметър, тези големи кръгчета няма как да прилепнат по извивката на нокътя. Или опитай с напластяване на топ лак, където стърчат.
Днес си взех тези четки от Али,

но ще почакат, с тези къси нокти сега няма много място за рисуване Grinning

# 481
Грийни, ако са от гъвкавите конфети /по-скоро като фолио, отколкото като твърд едър брокат/- с лепило за фолио за нокти. Слагаш лепило на нокътя, изчакваш да стане прозрачно и после притискаш малко с пръст или с инструмент. Отгоре слагаш топ лак.
Тина, изглеждат интересно четките. Кой е продавачът?

# 482
Напоследък хич не ми е до лакиране и бях само на една терапия на Ейвън, но днес сложих Флормар стар шайн 12 и Флормар Глитър 221.

# 483
  • Варна
Долче, този е продвачът: FUMOSIK .Nail Art Store
https://a.aliexpress.com/_mLymdU8
И самите четки:

# 484
Аз съм с един лилав лак на флормар, който не си отива с никакви дрехи. Вчера бях със зелена блуза, днес с червена, дънките в синята гама.. направо дъга..ще го махам може би посред седмицата,ако не ме мързи, че надали визуално ще устискам да ходя толкова...крещяща

# 485
Къде във физически магазин мога да намеря лаковете на Essie?
Уж ги има в Лили, но обиколих няколко магазина и консултантките ми казаха, че дори не са чували за такова нещо, никога не са предлагали.

# 486
  • София
Аз съм с един лилав лак на флормар, който не си отива с никакви дрехи. Вчера бях със зелена блуза, днес с червена, дънките в синята гама.. направо дъга..ще го махам може би посред седмицата,ако не ме мързи, че надали визуално ще устискам да ходя толкова...крещяща
Сменяй гардероба, лакът в супер! А и тази година ще се набляга на лилавото.

Къде във физически магазин мога да намеря лаковете на Essie?
Уж ги има в Лили, но обиколих няколко магазина и консултантките ми казаха, че дори не са чували за такова нещо, никога не са предлагали.
В Ремедиум има сериозно зареждане.

# 487
Е чак пък сериозно... има разни лакове, но са обрани хубавите цветове, а останалите седят разделени, като да са там от миналия век. Това на цени над 15лв.

# 488
  • В полите на Пирин планина
Еси се продава на най-изгодни цени в parfimo. Аз гледам суочове в нет-а и избирам цветовете така.

# 489
Моля, дайте ми съвет! Към дамите с чувствителна към препарати кожа- каква марка гел-лак ползвате? Изпробвала съм няколко модела, но още при нанасяне на лака получавам алергична реакция- сърбеж, червени петна по тялото, нацепване на кожата на пръстите. Последно, ползвах Kodi Simple Smile

# 490
Моля, дайте ми съвет! Към дамите с чувствителна към препарати кожа- каква марка гел-лак ползвате? Изпробвала съм няколко модела, но още при нанасяне на лака получавам алергична реакция- сърбеж, червени петна по тялото, нацепване на кожата на пръстите. Последно, ползвах Kodi Simple Smile
Тази тема е за обикновени лакове за нокти, без печене. Има отделна за гел лакове, тук такива не се коментират.

# 491
Лаковете по 8.40лв на CND са в prelestna.com ⚘️ Нищо им няма, просто някакво супер намаление. Моят лак беше произведен преди малко по-малко от година, който поръчах. Преди съм взимала на редовна цена от тях. Къде са 20 лв, къде 8. По - качествени лакове от тези не съм имала. А съм имала почти всички без диор.

# 492
Essie има онлайн и в Нотино, и от време на време има добри проценти на актуалните лимитирани колекции. За проба и запознаване с лаковете +1 глас за Парфимо, пускат не толкова актуални LE на супер цени.

Имам 10+ цвята на на CND Vinilux заедно с топ лака им, на моите нокти не са особено трайни, не е само до марка, а и до състояние на ноктите, омазняване, цепене и т.н.

# 493
Съгласна съм. На едни твърди и дебели нокти ще е по-траен лака. Моите са средни и при огъване лаковете се нацепват, но при CND не ми става така. Някъде около 7 ден имам само избледняване на върха на нокътя. Не се люпи. Избирам ги най-вече защото не искат основа и съхнат много бързо до бетон. Иначе Еси имат повече разнообразие от цветове, но съхнат бявно, също както и тези на SNB съхнат бавно в сравнение с снд.

# 494
Хубав ли е топ лака на CND, бързо ли съхне? Надявам се, не се скапва бързо?

Общи условия

Активация на акаунт